Benim bir sucum var mi?

Cudana

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
5.595
88
0
İstanbul
Arkadaslar merhaba

Bugun canim sikkin biraz .
Cok buyuk bir dert degil elbette ama canim sikildi durduk yere...

Bugun okula universite ogrencisi iki kiz ogrenci gelmis.
Beden egitimi bolumunde okuyorlar .
Beden egitimi ogretmenimiz de almis geldi benim yanima.

Anket duzenlenecekmis ogrencilere, tamam dedim.
Sonra beden egitimi ogretmenimiz esinin okuluna da gitmek istiyorlar ,
Bir arayip soyler misin , mudure haber verebilir mi dedi .
Tamam dedim esimi aradim.
Esim benlik bir durum degil gelip mudurden izin alacaklar dedi

Kizlar anketi bitirdi, esimin okuluna gidecekler, beden egitimi ogretmenimiz kizlara esimin adini vererek onu bulun size yardimci olur dedi.
Sonra bana donerek hatta X hocam size esinin numarasini versin gidince ararsiniz dedi.( Kisacasi isguzarlik yapti)
Ben de o an inanin aklimdan hic kotu bir sey gecirmeden verdim esimin numarasini ..

Neyse aradan 1 saat gecmeden esim aradi
bana aynen sunlari soyledi.
"Sen elalemin kizlarina niye benim numarami veriyorsun?
basimiza bela mi acacaksin?
Ben hic muhattap olmamak icin mudurden izin alsinlar dedim, sen tutup numarami veriyorsun"dedi

Ben o an neye ugradigimi sasirdim.
Aciklama yaparak beden egitimi ogretmenimizin numarayi verdirdigini aklima hic kotu bir sey gelmedigini soyledim, ama ikna olmus gibi degildi

Simdi bu durumda benim ne sucum var Allah askina?

Son düzenleme:

Sen boş bulunmuş vermişsin de eşin niye bu kadar tepki gösterdi onu anlamadım? Kızlar bir densizlik mi yaptılar acaba?

Siz iyi düşünmüşssünüz yine, ben olsam verirken tereddüt ederdim ama insan o an orada ne diyebilir ki, ay yok vermem desen, sanki yiyecekmiyiz falan modu olur..

hatalı felan değilsin arkadasım boş bulunmussun hatalı olan eşin. bukadar tepkiye gerek yok... ama ben olsam vermezdim hocam eşim şuan okulda değil yada konu eimi aşıyor müdürle görüşmeleri gerekmiş derdim

Oyle yalan soyleyemezdim ki
O saatte okulda oldugunu herkes biliyor

ben daha kötüsünü yapmıştım bir zamanlar...

neyse, abartmaması lazımdı, sıkma canını senin bir suçun yok

canım tabiki senin bir suçun yok
elinden geleni yapmışsın yardımcı olmuşsun zaten

yalnız eşini aradığında o sana benlik bir durum değil müdürden izin alacaklar demiş
kibar bir yolla muhaattap olmak ilgilenmek istemediğini belirtmiş

sende boş bulunup numarasını verince şaşırmış ilgilenmek zorunda kalacağını düşünmüştür.
tepkisine gelince az çok tanıdım seni
eşinin bağırıp çağırdığını düşünmüyorum
sadecesert bir tepki gostermiş olabilir eşref saatinde değildi demek ki
üstne gitmemek lazım gelince konuşur halledersiniz..

Bende cep telefonu numaramın verilmesine irite olurum,hele olur olmaz aramalar vs olunca tadım çok kaçar.Eşiniz besbelli bu gibi durumların olmaması adına baştan önlemini alıp müdüre yönlendirmiş.Bence doğru da yapmış.Aslında sizin de o anda aklınıza negatif bir şey gelmemiş,boş bulunup vermişsiniz,en kötü ihtimal akşam biraz atışıp olayı tatlıya bağlarsınız.
Bu olayda öğretmen arkadaşınızı hatalı buldum.Ne gereksiz bir şey,başka okulda çalışan eşinize kızları yönlendirmesi,yetinmeyip cep telefonunu verdirmesi.

Boş bulunmuşsunuz, çok doğal.

Beden eğitimi öğretmeninin tavrı rahatsız edici.
Hem işgüzarlık, hem emr-i vaki.

Arkadaslar esimle konustuk.
Esimin boyle tepki vermesinin altindan bir seyler cikacagini tahmin etmistim de bu kadarini tahmin etmemistim ...

Kizlar bizim okuldan cikip esimin okuluna gitmisler.
Kapidaki gorevliye esimle gorusmek istediklerini soylemisler. Gorevli esimi aramis .

Esim de Allah Allah kim bu ders saatinde beni cagirttiriyor diyerek gitmis.
Kizlar, esiniz aramisti hocam anket icin geldik demisler.
Esim de mudur beyin odasini tarif etmis, ayrilmis yanlarindan .
Neyse anket icin sinifa gelmisler, isleri bitince giderken,
hocam telefon numaraniz var bizde gorusmek isterseniz arayalim sizi demisler .
Esim de numarami nereden aldiniz demis, esiniz verdi demisler .
Esim niye verdi numarami diye sorunca bize yardimci olun diye verdi, ama gorusmek isteriz, biz de sizi caldiralim numaralarimizi kaydedin demisler siritarak!

Esim de siz buraya anket icin mi geldiniz, baska sey icin mi , cikin gidin okuldan yoksa mudur beyi cagirir sizi attiririm burdan demis
Kizlar arkalarina bakmadan gitmisler ...

Meger daha once de bir arkadasinin basina buna benzer bir olay gelmis ,
bosanmaktan son anda vazgecmisler...

Sok oldum olaya bakar misiniz ya?

Bana da bak bir daha boyle bir sey yapma
sen iyiniyetlisin, ama disarda cok kotu insanlar var .
Ben bunu sana anlatmasam o kizlardan biri bana mesaj atsa ben bunu sana nasil aciklarim ,
Icine suphe dussun istemem dedi ...

Dunyanin harbiden civisi cikmis da haberimiz yok...

Benzer durumlari bende yasadim, ayni emri vakiyle esiminde numerasi istendi, benimde. Esimin numerasini hic vermedim, ay aklimda yok, ezbere bilmem, beni arayin dedim yada esimin isi basindan askin ona sormadan veremem kusura bakmayin dedim, suratini asip küstüler ama canima minnet, benimde öyle insanlarla isim olmaz.
Kendi numeramida vermiyorum artik, esim kiziyor prensip olarak vermiyorum, mail yazin yada isyerini arayan müdürle görüsün diyorum bende.

Benim numerami bir ögrencimin babasi ve annesi istemisti, ikisi beraber gelmisti yani ve dertli olduklari icin, birde ne zarar gelecek evli insanlar diye, cocuktan dolayi istediler ve bende yazdim...yazmaz olsaydim, adam nezaman karisi evde olmasa, beni arar cocuk bahanesiyle...telefona cikmam, israrla caldirir, esim evde müsait degilim derim, esiniz nezaman cikiyor ozaman arayim der...yüzsüz ne yüzsüz, karisina caktiririm esiniz beni cok sIk telefonla ariyor oglunuz hakkinda birseyler soruyor diye, kadin ya anlamiyor, ya anlamamazliktan geliyor, en sonunda telefona cikip "Size bu konuda yardim edemiyecegim, müdürümüzü arayin lütfen, ayricada esinize cok selamlar, kapatmam lazim" dedim ve kapattim hic lafini beklemeden, daha israr kiyamet ararda arar, cikmadim tabii. Esime söylesem zaten kiyamet kopar.
Birde piskin piskin soruyor cocugunu almaya gelince telefonuma cikmiyorsunuz diye, evet öyle oldu dedim. Geride aramadiniz diyor, evet dönemedim, islerim var, müdür bey ilgilenir sizle dedim suratimi asarak.
Zaten sonrada baska bir ise basladimda kurtuldum cok sükür manyakdan. Yasina basina, coluguna cocuguna, yirmi senelik evliligine karisina bakmiyor, benimle ugrasiyor tipsiz, valla dünyanin civisi cikmis...

Eşim samimi olduğu akraba kızlarımı bile facebooktan kabul etmez. Bu kadar basit ve küçük birşeyden bile korkar. Ki amcamın liseye giden kızının yanında ders çalışmaya gelen arkadaşının bile bakışlarından rahatsız oldum ve pişmanım çağırdığıma. Yani bizim iyi düşünmemiz insanları iyi yapmıyor maalesef... Daha fazla dikkatli olmamamız lazım. Eşiniz maalesef haklı ama nereden bilirdiniz ki?

cudana neyse ki kiyamet kopmamis canim :) gelmis gecmis olsun.
esin ince dusunceli bir insanmis.taktir ettim dogrusu.
Allah oyle kadinlarin,kizlarin serrinden korusun..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…