Benzer durumlari bende yasadim, ayni emri vakiyle esiminde numerasi istendi, benimde. Esimin numerasini hic vermedim, ay aklimda yok, ezbere bilmem, beni arayin dedim yada esimin isi basindan askin ona sormadan veremem kusura bakmayin dedim, suratini asip küstüler ama canima minnet, benimde öyle insanlarla isim olmaz.
Kendi numeramida vermiyorum artik, esim kiziyor prensip olarak vermiyorum, mail yazin yada isyerini arayan müdürle görüsün diyorum bende.
Benim numerami bir ögrencimin babasi ve annesi istemisti, ikisi beraber gelmisti yani ve dertli olduklari icin, birde ne zarar gelecek evli insanlar diye, cocuktan dolayi istediler ve bende yazdim...yazmaz olsaydim, adam nezaman karisi evde olmasa, beni arar cocuk bahanesiyle...telefona cikmam, israrla caldirir, esim evde müsait degilim derim, esiniz nezaman cikiyor ozaman arayim der...yüzsüz ne yüzsüz, karisina caktiririm esiniz beni cok sIk telefonla ariyor oglunuz hakkinda birseyler soruyor diye, kadin ya anlamiyor, ya anlamamazliktan geliyor, en sonunda telefona cikip "Size bu konuda yardim edemiyecegim, müdürümüzü arayin lütfen, ayricada esinize cok selamlar, kapatmam lazim" dedim ve kapattim hic lafini beklemeden, daha israr kiyamet ararda arar, cikmadim tabii. Esime söylesem zaten kiyamet kopar.
Birde piskin piskin soruyor cocugunu almaya gelince telefonuma cikmiyorsunuz diye, evet öyle oldu dedim. Geride aramadiniz diyor, evet dönemedim, islerim var, müdür bey ilgilenir sizle dedim suratimi asarak.
Zaten sonrada baska bir ise basladimda kurtuldum cok sükür manyakdan. Yasina basina, coluguna cocuguna, yirmi senelik evliligine karisina bakmiyor, benimle ugrasiyor tipsiz, valla dünyanin civisi cikmis...
canım tabiki senin bir suçun yok
elinden geleni yapmışsın yardımcı olmuşsun zaten
yalnız eşini aradığında o sana benlik bir durum değil müdürden izin alacaklar demiş
kibar bir yolla muhaattap olmak ilgilenmek istemediğini belirtmiş
sende boş bulunup numarasını verince şaşırmış ilgilenmek zorunda kalacağını düşünmüştür.
tepkisine gelince az çok tanıdım seni
eşinin bağırıp çağırdığını düşünmüyorum
sadecesert bir tepki gostermiş olabilir eşref saatinde değildi demek ki
üstne gitmemek lazım gelince konuşur halledersiniz..
Bende cep telefonu numaramın verilmesine irite olurum,hele olur olmaz aramalar vs olunca tadım çok kaçar.Eşiniz besbelli bu gibi durumların olmaması adına baştan önlemini alıp müdüre yönlendirmiş.Bence doğru da yapmış.Aslında sizin de o anda aklınıza negatif bir şey gelmemiş,boş bulunup vermişsiniz,en kötü ihtimal akşam biraz atışıp olayı tatlıya bağlarsınız.
Bu olayda öğretmen arkadaşınızı hatalı buldum.Ne gereksiz bir şey,başka okulda çalışan eşinize kızları yönlendirmesi,yetinmeyip cep telefonunu verdirmesi.
Boş bulunmuşsunuz, çok doğal.
Beden eğitimi öğretmeninin tavrı rahatsız edici.
Hem işgüzarlık, hem emr-i vaki.
böyle koca dostlar başına
Eşim samimi olduğu akraba kızlarımı bile facebooktan kabul etmez. Bu kadar basit ve küçük birşeyden bile korkar. Ki amcamın liseye giden kızının yanında ders çalışmaya gelen arkadaşının bile bakışlarından rahatsız oldum ve pişmanım çağırdığıma. Yani bizim iyi düşünmemiz insanları iyi yapmıyor maalesef... Daha fazla dikkatli olmamamız lazım. Eşiniz maalesef haklı ama nereden bilirdiniz ki?
cudana neyse ki kiyamet kopmamis canim :) gelmis gecmis olsun.
esin ince dusunceli bir insanmis.taktir ettim dogrusu.
Allah oyle kadinlarin,kizlarin serrinden korusun..!
Normalde böyle şeylerde çok yardımcı olur da nerden bilebilirdik ki...boş bulunmuşsun evet ama yinede ben olsaydım asla vermezdim. eşin hiç tanımadığı biri için müdürle konuşmak istemiyor olabilir
kocan kızmakta haklı baksana kızlar yolluymuş benim eşim de hoşlanmaz telefonlarının dağılmasından benimki de olsa ben de paparayı yemiştim eşin haklı
benim eşimde aynı tepkiyi verirdi..
neyse tecrübe olmuş, bir daha olursa daha dikkatli davranırsınız
Amin
Hiç aklıma gelmedi ki Sevgi.
Kimin aklına gelir böyle bir şey...
Bir de eşim böyle şeylerde normalde çok yardımcı olur.
Ben de o yüzden hiç tereddüt etmedim.
Ama dediğin gibi her şeyi düşünmek gerekmiş...
Benim de aklıma gelmedi ki kendim atladım hemen, "eşim anlıyor yardım eder tabii ki size" diye.
anketin sonuçlarıyla ilgili görüşmek istemiş olamazlar mı? sonuçta 2 kişiler ikisi de asılmış mı yani.. bir de eşiyle bizzat tanışmışken.. ben hala iyi niyetliyim galiba bahsettiğinz kızlar üniversiteli istemedikleri kadar sevgili yapma potansiyeline sahipler..
Eşin haklı bence. Eşinin değil okulun numarasını vermelıydın. Eşin neden ilgilensin ki onlarla hayır yanı okulun bir müdürü ya da yardımcısı vardır onlar varken eşine düşmez bu konu ile ilgilenmek. Ben de ögretmenım ve boyle bır konuda aracılık yapmak ıstemezdım. Ha idareden izin alır gelır ogrencıler o zaman yardımcı olurdum tabıkı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?