Benim bir sucum var mi?

boş bulunmuşsun evet ama yinede ben olsaydım asla vermezdim. eşin hiç tanımadığı biri için müdürle konuşmak istemiyor olabilir

kocan kızmakta haklı baksana kızlar yolluymuş benim eşim de hoşlanmaz telefonlarının dağılmasından benimki de olsa ben de paparayı yemiştim eşin haklı

benim eşimde aynı tepkiyi verirdi..
neyse tecrübe olmuş, bir daha olursa daha dikkatli davranırsınız

Senin olayın da bin beter canım.
İy ki eşin ögrenmemiş...

Clementine evet canım bagırmadı ama aşırı derecede sert bir şekilde söyledi,
haklıymış da...

Boş bulunmuşsunuz, çok doğal.

Beden eğitimi öğretmeninin tavrı rahatsız edici.
Hem işgüzarlık, hem emr-i vaki.

Yarın okulda ona da anlatacagım olayı,
bakalım ne diyecek?

böyle koca dostlar başına

Amin

Hiç aklıma gelmedi ki Sevgi.
Kimin aklına gelir böyle bir şey...
Bir de eşim böyle şeylerde normalde çok yardımcı olur.
Ben de o yüzden hiç tereddüt etmedim.
Ama dediğin gibi her şeyi düşünmek gerekmiş...

cudana neyse ki kiyamet kopmamis canim :) gelmis gecmis olsun.
esin ince dusunceli bir insanmis.taktir ettim dogrusu.
Allah oyle kadinlarin,kizlarin serrinden korusun..!

Amin canım.
Yok kıyamet kopmadı.
Eşim kızları hocalarına şikayet etmeyi düşünmüş,
okulda samimi bir arkadaşı var ona söylemiş.
O da boşver iftira atmaya kalkarlar olan sana olur, diyecegini demişsin boşver demiş..

boş bulunmuşsun evet ama yinede ben olsaydım asla vermezdim. eşin hiç tanımadığı biri için müdürle konuşmak istemiyor olabilir
Normalde böyle şeylerde çok yardımcı olur da nerden bilebilirdik ki...

kocan kızmakta haklı baksana kızlar yolluymuş benim eşim de hoşlanmaz telefonlarının dağılmasından benimki de olsa ben de paparayı yemiştim eşin haklı

Cincikcim paparayı yedim evet haklıymış malesef ....
Kızlar giderken hemen o hışımla beni aramış zaten.

benim eşimde aynı tepkiyi verirdi..
neyse tecrübe olmuş, bir daha olursa daha dikkatli davranırsınız

Dogru söylüyorsunuz iyi niyetli olmamak lazım...
Hayır bir de zoruma giden gelmişler o kadar yardımcı olmuşum,
yaptıklarına bak.
İlginç hemcinslerimiz var...

Son düzenleme:

Benim de aklıma gelmedi ki kendim atladım hemen, "eşim anlıyor yardım eder tabii ki size" diye.

eşin haklı canım asla hele genç kızların numarasını ne dye veriyordun devir kötü niyeti bozuk çok bence eşine teşekkür etmelisin kabul etmeyp kızdığı için bu durumda eşinin dürüst ve sana bağlı biri olduğunu gösterir

anketin sonuçlarıyla ilgili görüşmek istemiş olamazlar mı? sonuçta 2 kişiler ikisi de asılmış mı yani.. bir de eşiyle bizzat tanışmışken.. ben hala iyi niyetliyim galiba bahsettiğinz kızlar üniversiteli istemedikleri kadar sevgili yapma potansiyeline sahipler..

Öyle olsa normal bir şekilde açıklarlardı sanırım.
Yoksa eşim niye böyle bir tepki versin.

Ayrıca üniversitelerdeki anket sonuçları anketi dolduranlarla paylaşılmaz.
Sonucu sadece danışman hocalarıyla paylaşırlar.
O da ödev notu içindir, ben öyle biliyorum...

Son düzenleme:
erkekler durduk yere böyle tepkiler vermezler yani kızların tavrını abartmış ve yanlış anlamış olamaz...diyelim ki anketle ilgili geri dönüş yapmak istediler, müdürü arasınlar, ya da mesafeli, saygılı bir şekilde eşinize dertlerini anlatsınlar, hem kendilerini aklamaya çalışmadan çıkıp gitmeleri bile durumu ortaya koyuyor...
üni. ortamında görev yaptığımdan gözümde canlandırabiliyorum kızların gevşek tavırlarını şu an, akıllarınca eğleniyorlar, aksiyon peşindeler ( aman şimdi öğrenci arkadaşların saldırısına maruz kalmayalım da, genellemiyorum asla ve adam akıllı öğrencilik yapanları tenzih ediyorum)

eşimle ikimiz de öğretmeniz, biz her şeye daha duygusal bakıyoruz onlar daha mantıksal yaklaşıyorlar, siz orda kimseyi kırmamak için numarayı vermişsiniz erkekler olsa kim ne hissetmiş pek umursamazlar..
bi öğrencimin babası artık kaza mı ,bilerek mi bilemiyorum çocuğun boynuna zarar vermişti, öğrencim küçük daha babam yaptı dedi, bende eşime yarın babasıyla görüşeceğim dedim, aslında yapmak istediğim direk neden şiddet uyguladınız demek değildi, olayın farkında olduğumu hissettirmekti hani bi kaza yaşanmış diyerek lafa girecektim, eşim hemen hayır sakın karışma yanlış bir tepki alabilirsin problemli insanlarla uğraşma diye bana çıkıştı sanki haksızmışım gibi.. bende buna çok bozulmuştum.

Eşin haklı bence. Eşinin değil okulun numarasını vermelıydın. Eşin neden ilgilensin ki onlarla hayır yanı okulun bir müdürü ya da yardımcısı vardır onlar varken eşine düşmez bu konu ile ilgilenmek. Ben de ögretmenım ve boyle bır konuda aracılık yapmak ıstemezdım. Ha idareden izin alır gelır ogrencıler o zaman yardımcı olurdum tabıkı...

zamana kötü canım kimseye güvenme eşinin nosunu verme isterse bozulsunlar ne istiyorlarsa düşünsünler ama verme

İlk sayfayı okuyunca senin dediğin gibi düşündüm.. Bit yeniği var..
Sonra anlatmışsın zaten.. Haklı eşin, açıklaması zor olabilirdi... Allah korusun..

Ben de hastaneden bir abiye eşimin num. verdim, salak ben aptal ben!!!
Adam aramış yarım saat sonra..
Annesi hastaymış, para lazımmış, borç verebilir miymiş?!!!!
Eşim aradı naaptın sen diye.. Allah'tan kızmadı yoksa yine saf gibi kalacaktım rezil
Bir iki arkadaşa çıtlattım ki neler çıktı altından...
Günahını almayayım, anne babası da hastaymış ama adam kumar falan oynuyormuş..
Bir iki kez ödeyip bir daha ödemiyormuş..
Ev için birikim yapıyoruz deyince yüz buluyordu insanlar para istemeye yaaa!!!
Allah'ıma şükür aldık evimizi de parasız kaldık zannediyorlar

bence probeleme dilecek bir şey yok öğrenci kızlar okullara gidip anket yapıyor her sehirde oluyor bu eşiniz kızmak yerine yardım etseydi müdürün odasına götürüp kızları hocam akadaşalr eşimin okuluna d agitmiş buraya da geldiler bi bakın dese ne olurdu yani cebinden para mı cıkacak .
.cok anlamsız geldi bana sizin yerniizde olsa ben de verirdim tel.ini spontane gelişmiş olaylar zaten.

O an dusunemedim bunu
oysa ki dusunmek gerekiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…