- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Demesin beniö günaydın diyenim çokYok artık bunu mu dert ettiniz, kafanıza taktınız yazmaya gelmiştim ki konu sahibinin siz olduğunu gördüm. Kayınvalideniz günaydın dese bana laf soktu, ah ne beter kaynanam var diyeceksiniz neredeyse
Nazardan çatlardınız bence görmesinBurda yer edinmeye mi çalışıyorum gülmiyeyim gülmiyeyim diyorum olmuyorgerçekte görebilsen keşke beni
Demesin beniö günaydın diyenim çok
Burda böyle konular açıp milleti trolleyen salağın teki bi erkek.O kim yaaa
Hayır çalışmam sapasağlam bir adama neden çalışıp ben bakayım bence bu yersiz birşey.
Bütün gün evde oturmuyorum yanlış tespit :))Allah hepimize sabır versinSiz gerçekten normal değilsiniz, bütün gün evinizde oturup kocanızın ailesine kurmaktan psikolojik rahatsızlık geçireceksiniz yakında. Allah etrafınızdakilere gani gani sabır versin
O senin gören güzel gozlerinNazardan çatlardınız bence görmesinNeyse ki ben yakinen şahidim hayat bibiye güzel
Yok kız valla ben gerçeğimBurda böyle konular açıp milleti trolleyen salağın teki bi erkek.
O zaman niye bize bunu yapıyosun ya haftada bir kv kp konusu hayır akıl almayamı açıyosun neye anlamadık burda denilenlerin %1ini yapsaydın suan evinde kafan rahat otururdun..Yok kız valla ben gerçeğim
Bütün gün evde oturmuyorum yanlış tespit :))Allah hepimize sabır versin
Burada verilen doğru tavsiyeleri uyguladım tabiki ama çalışma mevzusu tepki çektiği için belki yorumları yararlı çoğu kişiyi görmezden geldim.Konuyu açanın kim olduğu ortada çok şikayetçiyseniz görmezden gelin konuma yazma zorunluluğunuz yok kiO zaman niye bize bunu yapıyosun ya haftada bir kv kp konusu hayır akıl almayamı açıyosun neye anlamadık burda denilenlerin %1ini yapsaydın suan evinde kafan rahat otururdun..
Çalışmak istemeyen herkes evde oturuyor çünkü neyse tamam iyi geceler :)Çalışmıyorum, çalışmak istemiyorum, kocam da çalışmamı istemiyor diyorsunuz ya ona istinaden söyledim
Ee baska konun yok ki zaten illede kv illede kv :) ptabi esin hala motora kiz atiyorsa bilemem.Onlarla ilgili konu açmam dedim
Ne edepsizin sen yaaa insan gibi cevap ver aldığın cevaba bak.Ee baska konun yok ki zaten illede kv illede kv :) ptabi esin hala motora kiz atiyorsa bilemem.
Allah allah. Iyide senin konundu esim motora kizatti diye. Aklimda kalmis soyledim. Edepsizlik esinde tatlim soyleyende degil. Neyse polemige gerek yok.. kolay gelsin.Ne edepsizin sen yaaa insan gibi cevap ver aldığın cevaba bak.
Bu hala bunu yapıyor anlamına gelmiyor yani bunu hatırlatmak nedir fitnelik değil midir neyse aynen değmez cevap vermeye senin gibilere güle güleAllah allah. Iyide senin konundu esim motora kizatti diye. Aklimda kalmis soyledim. Edepsizlik esinde tatlim soyleyende degil. Neyse polemige gerek yok.. kolay gelsin.
Gıcıklığına yapmış işte,ve başarmış tam oşarak:))O bana şaka yapamaz çünkü öyle bir samimiyetim yok ayrıca ciddi olduğunu eşim söyledi babası bile kızdı annesine çalışmadan olur mu diye.
TAMAM CANIM SENSİN.Burada verilen doğru tavsiyeleri uyguladım tabiki ama çalışma mevzusu tepki çektiği için belki yorumları yararlı çoğu kişiyi görmezden geldim.Konuyu açanın kim olduğu ortada çok şikayetçiyseniz görmezden gelin konuma yazma zorunluluğunuz yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?