Benim biricik,tatlı,muazzam...kaynanam!!!

Yok artık bunu mu dert ettiniz, kafanıza taktınız yazmaya gelmiştim ki konu sahibinin siz olduğunu gördüm. Kayınvalideniz günaydın dese bana laf soktu, ah ne beter kaynanam var diyeceksiniz neredeyse
Demesin beniö günaydın diyenim çok

Siz gerçekten normal değilsiniz, bütün gün evinizde oturup kocanızın ailesine kurmaktan psikolojik rahatsızlık geçireceksiniz yakında. Allah etrafınızdakilere gani gani sabır versin
Bütün gün evde oturmuyorum yanlış tespit :))Allah hepimize sabır versin

O zaman niye bize bunu yapıyosun ya haftada bir kv kp konusu hayır akıl almayamı açıyosun neye anlamadık burda denilenlerin %1ini yapsaydın suan evinde kafan rahat otururdun..
Burada verilen doğru tavsiyeleri uyguladım tabiki ama çalışma mevzusu tepki çektiği için belki yorumları yararlı çoğu kişiyi görmezden geldim.Konuyu açanın kim olduğu ortada çok şikayetçiyseniz görmezden gelin konuma yazma zorunluluğunuz yok ki

Allah allah. Iyide senin konundu esim motora kizatti diye. Aklimda kalmis soyledim. Edepsizlik esinde tatlim soyleyende degil. Neyse polemige gerek yok.. kolay gelsin.
Bu hala bunu yapıyor anlamına gelmiyor yani bunu hatırlatmak nedir fitnelik değil midir neyse aynen değmez cevap vermeye senin gibilere güle güle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…