- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.140
- 698
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Çok mu normal eşimin kışın işten çıkıp işsizlik maaşı alması bunu emekli olana kadar yapması nasıl yani ya bunu yapan insanlar var mı gerçekten?Tereliye lütfen kendine bir uğraş bul. Kv söylediği sözde bişey yok. O kadar boş zamanın var ki bunu kv harcıyorsun. Boşuna arkasından konuşup günahını alıyorsun.
Ciddiye almasan tatlım. Gerçekten kv sende takıntı olmuş. Bu senin için gerçekten zararlı. Sürekli öfkelisin, sinirlisin. Boşver takma bile.başka uğraş bul. Geyik yapmış işte.Çok mu normal eşimin kışın işten çıkıp işsizlik maaşı alması bunu emekli olana kadar yapması nasıl yani ya bunu yapan insanlar var mı gerçekten?
Geyik yapacak bir ortam yoktu işte eşimde ciddi olduğunu söyledi ciddi ciddi öneride bulundu yaniCiddiye almasan tatlım. Gerçekten kv sende takıntı olmuş. Bu senin için gerçekten zararlı. Sürekli öfkelisin, sinirlisin. Boşver takma bile.başka uğraş bul. Geyik yapmış işte.
Ben tam tersini söyleyeni düşüneni daha görmedim. Aklı sıra uyanıklık yapmak istemiş devletten maaş alırsın gibisinden ne biçim zihniyet bu Allah aşkına DEVLETİN MALI DENİZ YEMEYEN KERİZ demiş ne âlâ memleket. Bizim eslerimiz bi taraflarını yırtsın alın teri döksün bunun gibi zihniyetlerde g..t devirip milletin hakkını yesin peh..Elin oğluna acımıyor kendi oğluna acıyor demek istedim.
Senden zeki olduğu kesin de ne kadar zeki olduğunu bilememHıhı kesin kendi eşi damadı elin oğlu eşim onun oğlu ne kadar zeki yaaa
Evet çok aramışlar 10 sene kadarSeni çok aramışlar mı? Diye sorasım geliyor
Ama sormakta olmuyor ki! Sormuş bulundum değil mi?
Neyse anladın sen
Yani eşime çok güvendiğim söylenemez ama beni asıl deli eden kendi bakıyor gibi konuşmasıBence sen eşine güvenmıyosunbanabenigeriver KV aklına girer esin işten ayrılır dıye korkuyosun..bence haklısın sankı o mu size bakıyoda 'oğlum çalişma 'diyor
Hıhı çok zekidir o yüzden onun bunun aklıyla konuşur birde akıl vermeye kalkarSenden zeki olduğu kesin de ne kadar zeki olduğunu bilemem
Elin oğluyla kendi oğlu bir mı olsun oglunu düşünse suç düşünmese sucElin oğluna acımıyor kendi oğluna acıyor demek istedim.
Vay beeeeeee Allah'ın sopası yok derler,doğruymuşbanabenigeriver Ben bir yazı okudum bu forumda. Okuyun okuyun da şükredin bence. Ne beter görümceler, beterin beteri var.
merhabalar...abim hayatımı mahvetti
gitti nerden bulduysa bir kızla evlendi
kızı gördüm bir daha görmek istemedim
Allahın gücüne gitmesin ama tam bir imalat hatası!
her neyse geçen sene ben sınava hazırlandığım için pek takmadım kafama
nişan oldu düğün oldu evlendiler
ben sınav sonuçlarını beklerken abime takıldım'abi artık trabzonu kazanırsam hep seninleyim'
onlar trabzonda oturuyorlar o kadında bana'ama canım yurt var''dedi
inanabiliyor musunuz?ben anlamadım dedim tam o sırada babam kahkahayı patlattı ben de sustum
ya bu kızın ailesi fakir
o evi biz dizdik yatak odası takımını bile biz aldık
nişanı bile biz yaptık yaaaa
o ev benim senin değil!sen o evin bir aksesuarısın o kadar!
bu sözün üzerine utanmadan gitti anne babasını aldı bize getirdi
tabi ben kıyameti kopardım onlar bu eve giremeeeeeez diye
hem beni evinde!istemedi hem bize geliyor
yüzsüzlüğün bu kadarı!
her neyse bunlar geldiler ya o çirkinlikte bile nasıl süslenmiş
tam bir trajikomik durum
cici cici konuşmalar sahtekar gülüşmeler...
bir sinirime dokundu bir dokundu..
ben de dedim ki'sevil abla düğünde takılan altınları ne yaptınız dedim?'
o da şaşırdı canım bir şey yapmadık saklıyorum dedi
ben de dedim ki 'pardon unutmuşum sizin düğünü biz yaptık evinizi biz dizdik tabi ihtiyacınız kalmadı'
bi şok oldular
tabi ben de onun gibi en cici halimle söyledim onları
bunun üzerine biraz sonra kalkıp gittiler
Al sana!
tabi bizimkiler kızdılar bana ben de kendimi ezdirmedim
bir daha bizim eve gelirlerse daha feci bir intikam almak zorunda kalacağımı söyledim
ya işin komiği ailem o kızın gerçek yüzünü görmüyor
abim aptal aşık
annem oğlunun iyiliği işin her şeyi feda etmeye hazır
babam ise kendisi kırılır başkasını kırmaz
peki onunla uğraşmak bana düştü.Büyük bir zevkle uğraşırım!
bardağı taşıran en son damla birlaç gün önce oldu
amcamlar gelmişti biraz sohbetten sonra 'yengenle niye anlaşamıyorsun yiğenim 'dedi
şok oldum taaaa istanbuldaki amcam nerden biliyor
amcamın eşi yengemi sıkıştırdım kim söyledi diye
meğer o kadın demiş ki görümcem çok küçük ama çok çekiyorum ondan
Lafa bak lafa!
ilk önce sen aynada kendine bak sonra bana bak
ben senin görümcen olabilir miyim ya!
nasıl benim arkamdan konuşuyor
o benim gözümde evimize alınan bir cariye o kadar !
bi de şöyle demiş kaynanam onu çok şımartıyor
yemin ederim bir daha benim annem hakkında böyle konuşursa kimse elimden alamaz onu
kim alacak kime güveniyor bu kadın
abime mi? rezil ettiğim ailesine mi?polise mi jandarmaya mı kime güveniyor yaaaaaaaaa!
ben de bu akşam babamın telefonundano kadının babasının numarasını alcam
bir daha çenesini açarsa babasını arayıp''kızınız böyle böyle yapıyor o kadar para ödedik kızınıza ama defolu çiktı lütfen gelin alın''dicem
ben hayatımdaki en değerli erkeği abimi verdim bu kadına
ah abi ya :/
ya anlamadığım benim abim yakışıklıdır başarılıdır kültürlüdür saygılıdır
bu kadın çirkin fakir dedikoducu ve cahil
gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum ya....
bence kv senın takıntılı halini anlayıp artık makaraya vurmuşBazen gerçekten arasaydım böyle bir aile bulabilir miydim diye düşünüyorum ama sanmıyorum böylesi zor.
Konumuz tabiki kaynanam...Bugün eşimin dedesini ziyarete gittik Allah biliyor ya yukarıya kaynanamlara çıkasım gelmiyor ama işte oraya gidince çıkmamak olmuyor...Neyse oturduk hoş beş faslı geçti sonra birden kaynanam motorla olmuyor böyle dedi (eşim işe motorla gidip geliyor malesef minibüs gitsede yürümek istemediği için motorla gidip geliyor kaskı eldiveni yağmurluğu vs. var iyi giyiniyor üşümemek için) devlet işsizlik maaşı veriyormuş kışın onu al işe gitme ne olacak eşinle gezersiniz deyip güldü.Şaka mı yapıyor gerçek mi söylüyor anlamadım sadece bu zamana kadar iyi tatil yapmış dedim babasına çalışmadan olur mu olmaz dedi...Eşimin babası yıllarca 15 saatten fazla çalışmış gece gündüz tatil bilmemiş ki kira dertleri yokmuş yada kendi damadı askerden geldikten on gün sonra işe başlamış...Neden onların çalışması normalken eşime böyle bir fikir veriliyor.Üzgünüm eşimin annesine bazen olan iyi niyetim artık bitmiştir kimse savunmasın gelip onu bana...Artık ne tek bir konu açarım ne böyle öyle derim ortada işte amaç fitne fesat Allah herkesin kalbine göre versin...
Tereliye arkadaşım,kardeşim konu benimle ilgili olmasa da yazmadan edemedim,gerçek hayatta da bu forumda da kimseye hakaret etmeye hakkımız yok.Yazdığım onca şeye hürmeten sana hakaret etmeyeceğim senin gibi ben parazit olayım sen özgür çalışmayı seven kadın ok.Ha bu arada eşim çok endişeliydi onu kabul edip etmemem konusunda sigara içiyordu çünkü kabul etmem diye düşünüyordu annesine kalsaydı bu iş çoktan biterdi o reddedilmek uğruna kına günü bile beni ezip geçmedi umarım gerekli cevap almışsındır.İyi geceler.
Sizde kesinlikle peygamber sabri var kardesimTereliye arkadaşım,kardeşim konu benimle ilgili olmasa da yazmadan edemedim,gerçek hayatta da bu forumda da kimseye hakaret etmeye hakkımız yok.
'Sana hakaret etmeyeceğim' diyerek lütufta bulunmuyorsunuz bu üyeye,zaten edemezsiniz.
Lütfen acilen insanlara,hayata karşı olan bakış açınızı düzenlemek ve kendinize dair içgörü kazanmak için psikolojik destek alın.
Bırakın 'benim abim pdr,gerek görse beni tedaviye yönlendirirdi' tesellisini.
Sizin için gerçekten üzülüyorum.
Gencecik kadınsınız, hayatınızı böyle heba etmeyin, lütfen bir büyüğümüz olarak beni ve burda yazılan diğer yorumları dikkate alın.
Keşke...Sizde kesinlikle peygamber sabri var kardesim
Nasil da bikmadan usanmadan anlatmissiniz vallahi bravo. Keske anlasa arkadas
Keşke...
Bendeki sabır mı?mesleki deformasyon mu? Emin değilim doğrusu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?