Benim biricik,tatlı,muazzam...kaynanam!!!

Tereliye lütfen kendine bir uğraş bul. Kv söylediği sözde bişey yok. O kadar boş zamanın var ki bunu kv harcıyorsun. Boşuna arkasından konuşup günahını alıyorsun.

Tereliye lütfen kendine bir uğraş bul. Kv söylediği sözde bişey yok. O kadar boş zamanın var ki bunu kv harcıyorsun. Boşuna arkasından konuşup günahını alıyorsun.
Çok mu normal eşimin kışın işten çıkıp işsizlik maaşı alması bunu emekli olana kadar yapması nasıl yani ya bunu yapan insanlar var mı gerçekten?

Çok mu normal eşimin kışın işten çıkıp işsizlik maaşı alması bunu emekli olana kadar yapması nasıl yani ya bunu yapan insanlar var mı gerçekten?
Ciddiye almasan tatlım. Gerçekten kv sende takıntı olmuş. Bu senin için gerçekten zararlı. Sürekli öfkelisin, sinirlisin. Boşver takma bile.başka uğraş bul. Geyik yapmış işte.

Ciddiye almasan tatlım. Gerçekten kv sende takıntı olmuş. Bu senin için gerçekten zararlı. Sürekli öfkelisin, sinirlisin. Boşver takma bile.başka uğraş bul. Geyik yapmış işte.
Geyik yapacak bir ortam yoktu işte eşimde ciddi olduğunu söyledi ciddi ciddi öneride bulundu yani

Elin oğluna acımıyor kendi oğluna acıyor demek istedim.
Ben tam tersini söyleyeni düşüneni daha görmedim. Aklı sıra uyanıklık yapmak istemiş devletten maaş alırsın gibisinden ne biçim zihniyet bu Allah aşkına DEVLETİN MALI DENİZ YEMEYEN KERİZ demiş ne âlâ memleket. Bizim eslerimiz bi taraflarını yırtsın alın teri döksün bunun gibi zihniyetlerde g..t devirip milletin hakkını yesin peh..

Not: iş bulamayıp işsizlik maaşı alanları tenzih ederim. İşi olupta yan gelip yatmak için bırakıp bir de Devletten işsizlik maaşı alan kesime bu laflarım.

Gercekten inanamiyorum ya
Kucucuk bir mevzuyu kendinize dert edip ,buraya yazacak kadar acimamissiniz parmaklariniza...

Vay beeeeeee Allah'ın sopası yok derler,doğruymuş

bence kv senın takıntılı halini anlayıp artık makaraya vurmuş bide geçmiş konulara bakayım dedim birdaha kv ilgili konu açmam diyince.maşallah google a sorar gibi konu açmışsınız Bunada takılmayın makara yapıyorum yoksa banenaaa

Tereliye arkadaşım,kardeşim konu benimle ilgili olmasa da yazmadan edemedim,gerçek hayatta da bu forumda da kimseye hakaret etmeye hakkımız yok.
'Sana hakaret etmeyeceğim' diyerek lütufta bulunmuyorsunuz bu üyeye,zaten edemezsiniz.
Lütfen acilen insanlara,hayata karşı olan bakış açınızı düzenlemek ve kendinize dair içgörü kazanmak için psikolojik destek alın.
Bırakın 'benim abim pdr,gerek görse beni tedaviye yönlendirirdi' tesellisini.
Sizin için gerçekten üzülüyorum.
Gencecik kadınsınız, hayatınızı böyle heba etmeyin, lütfen bir büyüğümüz olarak beni ve burda yazılan diğer yorumları dikkate alın.

Ayy daraldim biz kk olarak kaynanani çokkk seviyoruz o hakli her konuda..bak söz verdin onu savunursaniz konu acmiyacam diye sözünü tut lütfen bıktık bacım senden bi düş bdv nin yakasindan

Sizde kesinlikle peygamber sabri var kardesim
Nasil da bikmadan usanmadan anlatmissiniz vallahi bravo. Keske anlasa arkadas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…