Benim bohamn yapm

nisan84

Allahtan bize armağan :))
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
1.399
1
358
41
Bursa
arkadaşlar bende busmek in kurslarına katıldım orada ev mefruşatı bölümüne gidiyorum
orada başladığım boncuk işi bohçam daha bitmedi :kedi: işallah en kısa zamanda bitiricem
orada yaptığım ürünleri burada sizinle paylaşmak istiyorum
kendinize iyi bakın
:hulya:

Super olmus ellerine saglik...Bohca boyleyse diger yapacaklarin harika olur bu sekilde...
Bu tip boncuklu takimlar cok pahali,,,,Bu yaz sormustum 8 parca salon takimi 95 tl idi valla...
Sen devam et :hulya::hulya::hulya:

ellerine emeğine sağlık canım
çok guzel ve şık olmuş
diğerlerinide görmek isterim opuyorumnanaktan

ilk iş demişsin ama bence çok güzel ,ellerine emeğine sağlık canım
güle güle kullanasın :)

teşekür ederim arkadaşlar
evet gerçekten boncuk işi çok zor sanırım bohçadan başka boncuk işi yapmayacağımakannehir
çocukta var zaten :)) annemlere geldikçe bişiler yapmaya çalışıyorum bütün arkadaşlarım beni geçtiler:kedi:
şimdi kurdele nakısından havlu yapıyorum menekşçe çiçeği olcak onun resmini de koyucam bittiğinde

tamam, merak ettim bak şimcik
kurdela nakışı hastası olan biriyim de :)

elerinize saglık bu ilk iş ise digerlerinide merak ediyorum onlar harika olur

teşekkür ederim arkadaşlar havlum da az kaldı pazartesi işallah bitmiş halini ekleyeceğğim

havlu çok güzel olmuş iyi günlerde kullanırsın inş.. tabi kullanmaya kıyabilirsen :))

çok hoş olmuş canımmmm ,ellerine sağlık cidden beğendim ,marifetlisin belli
ama aklıma takılan bişi var o tohumları hep merak etmişimdir havlu yıkanınca bozulmazmı?
hele ki beyaz havlu işliyorum bende 60 derecede yıkanır en az ,sanki bozulur gibime geliyor ne dersin?

teşekkür ederim arkadaşlarrropuyorumnanaktan
canım o tohumlar için hocamız üzerine renksiz oje sürün öyle daha kullanışlı olur demişti bende öyle yapıcam

ayy çok güzel olmuşlar güle güle kullan canım bende seviyorum ama bu senede gidemedim bebeyim küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…