vallaaa o kadar mutluluk bende kafa yaparrr hacııııEki Görüntüle 369719
Benimde pek yok bakma, e bir de böyle olunca (hem surat asıyor, hem yüzü çatık, hemde pek konuşmuyor) insanlar kendini beğendiğini düşünüyorlar. Dert etme canım, iyi tarafından bak bir de internet bilgin gelişiyor :)
işte bizde uyum sağlama problemi var demek ki. benimde yapım bu yani 24 saat neşeli gezemiyorum. neşeli olsamda bunu bangır bangır belli etmek lüzumsuz geliyor :44:
E hadi maadem bizde somurtkan gülenler diye topic açalım kendimize 3 üyesi belli zaten :)
sen , ben , tinny :) ne dersiniz?
hahaha vallahi bize en uygun başlıkta bu olur bence canım "somurtkan gülenler"
henüz değil üniversite son sınıftayım. vallahi şimdiden bu kadar problem yaşıyosan çalışınca napcaksın deme bi de onu bana dert edindirme canım gözünü seveyim
Tamam :)
şunları söyleyebilrim sana, bende maalesef çok dışlandığım (aslında dışlanmak değil işte, yüzümün şekli böyle olunca e insanlarda bu suratsız suratıma pek yanaşayamayınca) e bir de ben çekingen olunca (selam vermeye bile utanırdım) muhabbete maydonoz olma sanatını birazcık geliştirmeye çalıştım.
Sende kendini geliştirebilirsin, aşılmayacak şey yoktur...
Etrafımda çok fazla kız vardı benimde, ama ne yapıyım, ne yaptıkları muhabbet bana çekici geliyordu ne ilgi alanlarımız benzerdi.
Her yerde, her ortamda, mutlaka çok konuşan, herşeye maydonoz birileri vardır :) Onları gözlemle, en azından sık karşılaştığıın insanlara onlar selam vermese de sen ver, her zaman hal hatır sor, konuşulan konular ilgini çekse de, çekmese de o konuyla ilgili aklına gelen tüm soruları yani bol bol soru sor, en azından ilgilendiğin izlenimi verirsin. Gündemi sıkı takip et bir şey konuşulduğunda en azından fikrin olsun yada sen soru sorabiliyor ol. Konu konuyu açar bunu da unutma. Kitap oku, kendini geliştir, her gün yeni bir şey öğrenmeye çalış, nette sosyal olmaya çalış, ohooo yapılcak çok şey var canım, dert ettiğin şey aslında bak ne kadar küçük bir şey.
çok kitap okurum genel kültürümde yüksektir ama benden başkasına faydası yokturen azından maydonoz olmayı denicem bundan sonra çok teşekkr ederim canıım
Bir dakika :) genel kültürün gerçekten çok yüksekse, zaten olmayanlarla arkadaşlık etmeye çalışmak zordur. Çünkü muhabbetleri, konuştuğu sudan konular v.s seni sıkar. Belki bundan dolayı, yani ilgini çekmediğinden dolayı da, maydonoz olamıyorsun olabilir mi ?
siritmak degil bence yanlis kelime guler yuzlu olma , tabiki bir insanin sInIrI olcak ama asik surat sert ifade yani karsindanki seni tanimiyor ki bilsin senin nasil oldugunu , bilmiyorum benimde kendime gore arkadas cevrem var ah nekadar gercek arkadas 1 tane gerisi duzeysel yapmacik degil altini cizerim yanlis anlasilmasin ama soguk yuz soguk ruzgar gibi yani itici davet etici degil, kim ne derse desin guler yuz tatli dil herseyi yapar , bir arkadasda demis kultur farki ne alaka ben uni mezunuyum yurtdisinda yasiyorum tr geldigimde koyden bir kadinla bile konusabilirim kimseyi kucuk gormemeli o zaman bence kultursuz olursun ki kulturlu aile de bunlari ogretirler tabi sonradan olmaa degilse:)
başlığını okudum.ben de senin gibiyim... benim sorunumun asıl kaynağı insanlara güvensizlik aslında. çünkü her güvenişimde bir kazık yedim. bir de yaşadıklarım bu hale getirdi diyebilirim. fakat temkini elden bırakmamak şartı ile insanlara azıcık güven kapısı aralayarak bir yerlerden başlayabiliriz. ben öyle yapıyorum. kimi zaman ipleri elden bıraktığım oluyor ama uzun zamandır idare etmeye başladım.
aslında bu konu hakkında sayfalar dolusu yazabilirim. benim konum bu...
bütün kapıları kapayınca da olmuyor. bir kitap okuyorum. orada insanlarla olması gereken sınırımızdan bahsediyor. bu sınır öyle olmalı ki delikli bir süzgeç gibi. ne tamamen açık ne tamamen kapalı. ben bunun ayarını tutturamadım hiç. yeni yeni öğreniyorum sınır çizmeyi. hayır diyemeyen biriydim çok sıkıntılar çektim. bencil de olamıyorum. ikisinin arasını bulmak için çabalıyorum işte.
siritmak degil bence yanlis kelime guler yuzlu olma , tabiki bir insanin sInIrI olcak ama asik surat sert ifade yani karsindanki seni tanimiyor ki bilsin senin nasil oldugunu , bilmiyorum benimde kendime gore arkadas cevrem var ah nekadar gercek arkadas 1 tane gerisi duzeysel yapmacik degil altini cizerim yanlis anlasilmasin ama soguk yuz soguk ruzgar gibi yani itici davet etici degil, kim ne derse desin guler yuz tatli dil herseyi yapar , bir arkadasda demis kultur farki ne alaka ben uni mezunuyum yurtdisinda yasiyorum tr geldigimde koyden bir kadinla bile konusabilirim kimseyi kucuk gormemeli o zaman bence kultursuz olursun ki kulturlu aile de bunlari ogretirler tabi sonradan olmaa degilse:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?