benim bu arkadaş edinememe sorunuma bir çare bulan olsa..

amanin desene bu hayır diyememenin bedeli yemeğini vermektende ağır olabiliyor henüz daha büyük bir olay yaşamadan bu huyumuzdan da kurtulmaya çalışalım o zamn :18:

evet. geçen gün kolye bozdurup bileklik alayım dedim. güya kazıklanmıyım diye kaç dükkan dolandım ama yine kazıklandım sonradan araştırınca iş meydana çıktı. çok üzüldüm kaç gün kendime gelemedim. hemen atladım tamam değiştireyim diye. oysa babam bana taktik söylemişti hepsinin gramını ölçtür yazdır diye. saflığıma denk geldi....

bu huy çok lanet bir huy.

çok üzüldüm canım benim senin iyi niyetinden hep insanlar artık nasıl kandırırız derdine düşmüşler. kimsenin umrunda değil. ben burada kız yurdunda kalıyorum. sırf çirkeflik yapmayı sevmediğimden hep 2. sınıf muamele görüyorum. büyüğümdür saygısızlık etmemeyiyim diyorum o zamanda pısırık sanıyorlar. taviz tavizi doğuruyor kimseye taviz vermemek lazım bunu öğrendim

işte yavaş yavaş bazı şeyleri aşmak lazım yoksa bir ömür böyle geçmez

Son düzenleme:
ben de çok sert mizaçlıyımdır,kolay yaklaşılmaz yanıma,
insanların çoğunlukla çekindikleri bir tipimdir..ama hiç böyle bir derdim yok..
gerek burda gerekse günlük yaşantım içinde istediğim kişiyle rahatça konuşuyorum,
hatta arkadaşlıklar da kuruyorum..ama herkesle değil..onun ayrımını da güzel yapmak gerekir..

işte yavaş yavaş bazı şeyleri aşmak lazım yoksa bir ömür böyle geçmez

evet canım kesinlikle öyle o zaman
1. sınırlarımız dahilinde herkesle iyi ilişkiler kuruyoruz.
2.hayır demenin binbir yolunu deniyoruz.
3. gördüğümüz insanlar bizi terslerse bile gördüğümüz diğer insana tekrar selam veriyoruz.

evet işte bu :)

ayy canım ne güzel en azından bunu sorun etmiyorsun nasılsam öyleyim diyorsun. ama ben sorun ediyorum bulunduğum durumdan kendimde menmun değilim :18:

ayy canım ne güzel en azından bunu sorun etmiyorsun nasılsam öyleyim diyorsun. ama ben sorun ediyorum bulunduğum durumdan kendimde menmun değilim :18:

sorun etmiyiorum çünkü iletişim kurmama engel değil..
herkesin mizaçı,davranışı farklı olabilir...burda sorulması gereken
neden arakdaş edinmede sorun yaşıyorsun?
ya ön yargıların var,insanlara aşırı güvensizlik duyuyorsun
yada kendine güvenin yok...bunun cevabıda sende ancak.

Yapmacık olmaktansa kendiniz olun boşverin Şahsi görüşüm öyle çok arkadaşı olan tipler bana hep yapmacık geliyor böyle bir kalıba girmiş gibi, içinden geldiği gibi hareket etmiyorlar gibi :26: ben mi önyargılıyım acaba:44:

bilemiyorum ki canım dediklerinin hepside olabilir. ama beni tanıyan insanlar genellikle hep arkadaş olmadan önce çok farklı düşünürler. kendime güvenim kesinlikle çok yüksektir de diyemiyorum aynı şekilde insanlara çok güvenirim de diyemiyorum. ama ikisinden birini seçmem gerekirse insanlara daha çok güvenemiyorum galiba ne yapmak gerekir bilemiyorum.
ama eskiden bu kadar degildi kalsedon şimdilerde böyle bi erkek arkadaşım var 2 yıldır birlikteyiz ondan sonra çok arkadaş sıkıntısı yaşamaya başladım eskiden de vardı ama bu denli rahatsız etmiyordu beni

bende öyleyim ndd. ama hep bende olmadığından hasetlik yapıyomuşum gibi geliyor

bende senin gibiyim canım suratı asık yada sert mizaçlı biri değilim ama çok konuşkan girişken esprili bir yapım yok biraz da seçiciyimdir herkesle hemen samimi olmayı sevmiyorum.zaten az ve öz dostum olsun istiyorum ama bir türlü o dostları bulamıyorumkendimi bu yaştan sonra değiştiremem zaten çok da şikayetçi değilimçünkü dost kazığı yiyen çok insan var öyle olmaktansa seçici olmak daha iyi bence

haklısın canım bende çok olsun istemiyorum çok kalabalık çevrem olsun istemem ama o az ve özler nereye gizleniyorsa inan bende arıyorum artık moğolistan da bir kabilede filan yaşadıklarını düşünmeye başladım

fazla mı seçiciyiz acaba bilmiyorum ki:44:aslında benim beğendiğim insanlar oluyor ama çok girişken olmadığımdan galiba samimiyeti ilerletemiyorumartık kasmıyorum kendimi ne yapayım canım oluruna bırakmak gerek

bazen görüyorum bende ay diyorum ben bu kızla çok iyi anlaşırım bi konuşmaya çalışıyorum oluyo gibi oluyo ama aslında olmuyor çok karışık

bana çok benziyorsun sen gel biz arkadaş olalım:) iyi anlaşırız bence:)

bende gayet sıcak kanlıyımdır hiç asık suratlı değilimdir ama böyle olmama ragmen benimde çevremde kimse yok olanlardaa zaten bozuk çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…