amanin desene bu hayır diyememenin bedeli yemeğini vermektende ağır olabiliyorhenüz daha büyük bir olay yaşamadan bu huyumuzdan da kurtulmaya çalışalım o zamn :18:
arkadaslar mesaj gönderebilmek icin hangi sohbet grubuna katılıyoruz
evet. geçen gün kolye bozdurup bileklik alayım dedim. güya kazıklanmıyım diye kaç dükkan dolandım ama yine kazıklandımsonradan araştırınca iş meydana çıktı. çok üzüldüm kaç gün kendime gelemedim. hemen atladım tamam değiştireyim diye. oysa babam bana taktik söylemişti hepsinin gramını ölçtür yazdır diye. saflığıma denk geldi....
bu huy çok lanet bir huy.
işte yavaş yavaş bazı şeyleri aşmak lazım yoksa bir ömür böyle geçmez
evet canım kesinlikle öyle o zaman
1. sınırlarımız dahilinde herkesle iyi ilişkiler kuruyoruz.
2.hayır demenin binbir yolunu deniyoruz.
3. gördüğümüz insanlar bizi terslerse bile gördüğümüz diğer insana tekrar selam veriyoruz.
ben de çok sert mizaçlıyımdır,kolay yaklaşılmaz yanıma,
insanların çoğunlukla çekindikleri bir tipimdir..ama hiç böyle bir derdim yok..
gerek burda gerekse günlük yaşantım içinde istediğim kişiyle rahatça konuşuyorum,
hatta arkadaşlıklar da kuruyorum..ama herkesle değil..onun ayrımını da güzel yapmak gerekir..
ayy canım ne güzel en azından bunu sorun etmiyorsun nasılsam öyleyim diyorsun. ama ben sorun ediyorum bulunduğum durumdan kendimde menmun değilim :18:
sorun etmiyiorum çünkü iletişim kurmama engel değil..
herkesin mizaçı,davranışı farklı olabilir...burda sorulması gereken
neden arakdaş edinmede sorun yaşıyorsun?
ya ön yargıların var,insanlara aşırı güvensizlik duyuyorsun
yada kendine güvenin yok...bunun cevabıda sende ancak.
Yapmacık olmaktansa kendiniz olun boşverinŞahsi görüşüm öyle çok arkadaşı olan tipler bana hep yapmacık geliyor böyle bir kalıba girmiş gibi, içinden geldiği gibi hareket etmiyorlar gibi :26: ben mi önyargılıyım acaba:44:
bende senin gibiyim canım suratı asık yada sert mizaçlı biri değilim ama çok konuşkan girişken esprili bir yapım yok biraz da seçiciyimdir herkesle hemen samimi olmayı sevmiyorum.zaten az ve öz dostum olsun istiyorum ama bir türlü o dostları bulamıyorumkendimi bu yaştan sonra değiştiremem zaten çok da şikayetçi değilim çünkü dost kazığı yiyen çok insan var öyle olmaktansa seçici olmak daha iyi bence
haklısın canım bende çok olsun istemiyorum çok kalabalık çevrem olsun istemem ama o az ve özler nereye gizleniyorsa inan bende arıyorumartık moğolistan da bir kabilede filan yaşadıklarını düşünmeye başladım
fazla mı seçiciyiz acaba bilmiyorum ki:44:aslında benim beğendiğim insanlar oluyor ama çok girişken olmadığımdan galiba samimiyeti ilerletemiyorumartık kasmıyorum kendimi ne yapayım canım oluruna bırakmak gerek
bana çok benziyorsun sen gel biz arkadaş olalım:) iyi anlaşırız bence:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?