- Konu Sahibi pinkberry1
-
Güle güle,mutlulukla oturun,çok beğendim evinizi. Küçük ama çok şirin. Bu arada benim dikkatimi pike takımlarınız çekti.Ne çok ağır ne çok basit. çok beğendim onları da markaları nedir diye sorsam?
Teşekkür ederim canım.Beylikdüzünde bi koltukçu özel ölçüsünü alarak yaptı.Şu an çocugum olmadığı için bilemiyorum ama koltugun kuması da cok onemlı.Yaptırdıgım kumas suyu bıle ıcıne emmeyen bir kumaş.Su uzerınde oylece kalıyor denedim =)Dolayısıyla rahatlıkla silinebiliyor.Nar lekesini bile cıkarabildim bu koltuktan=)eviniz gerçekten çok hoş ve dinlendirici.huzurla oturun inş. ben köşe koltuğu nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim bide çocuklu aile için kullanışlımıdır temizlik açısından
yatak odanda kullandığın renk mürdümmü? öyle görünüyor ve ben mürdüm renginide çok severim.
Ayy canım benim sen de beyaz yapmışsın benimde mutfak ve salon koltuklarım beyaz 5gun oldu taşınalı ve Cook korkuyorum ilerleyen günlerdeki akıbetlerinden :) oğlum 4yasinda 2. Yolda çok fazla risk aldım gibime geliyor sen nasılsın beyazlarda aran nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?