Benim canım eviiiiiiim :)

Güle güle,mutlulukla oturun,çok beğendim evinizi. Küçük ama çok şirin. Bu arada benim dikkatimi pike takımlarınız çekti.Ne çok ağır ne çok basit. çok beğendim onları da markaları nedir diye sorsam?

Canım benim ikiside English Home

eviniz gerçekten çok hoş ve dinlendirici.huzurla oturun inş. ben köşe koltuğu nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim bide çocuklu aile için kullanışlımıdır temizlik açısından

eviniz gerçekten çok hoş ve dinlendirici.huzurla oturun inş. ben köşe koltuğu nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim bide çocuklu aile için kullanışlımıdır temizlik açısından
Teşekkür ederim canım.Beylikdüzünde bi koltukçu özel ölçüsünü alarak yaptı.Şu an çocugum olmadığı için bilemiyorum ama koltugun kuması da cok onemlı.Yaptırdıgım kumas suyu bıle ıcıne emmeyen bir kumaş.Su uzerınde oylece kalıyor denedim =)Dolayısıyla rahatlıkla silinebiliyor.Nar lekesini bile cıkarabildim bu koltuktan=)

canım evine bayıldım :) bi sorum olcak sana bende koltuk beğendim krem rengi ama tereddütlerim var temizliği nasıl hemen mi kirleniyo

yatak odanda kullandığın renk mürdümmü? öyle görünüyor ve ben mürdüm renginide çok severim.

Yeni yaptırdığım portmantom ve yatak odama aldığım avizem.Beğendiniz mi canlar :)

Eklentiler

• $1234.webp
    8 KB · Görüntüleme: 214
  • $123456.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 212
yatak odanda kullandığın renk mürdümmü? öyle görünüyor ve ben mürdüm renginide çok severim.

Evet canım mürdüm. aslında ben soft pembe yani pudra pembe renkte istemiştim ama böyle oldu .Bu renkte fena durmuyo sanırım :2:

evine bayıldım canım ne kadar sade ve şık
Allah ım bir ömür sağlıkla oturmayı nasip etsinn

Ayy canım benim sen de beyaz yapmışsın benimde mutfak ve salon koltuklarım beyaz 5gun oldu taşınalı ve Cook korkuyorum ilerleyen günlerdeki akıbetlerinden :) oğlum 4yasinda 2. Yolda çok fazla risk aldım gibime geliyor sen nasılsın beyazlarda aran nasıl

Suanda aramız iyi.Çünkü henüz cocugum yok :)Ama çocuk olsada sıkıntı yok tatlım onlar mutlu olsun yeter ki, zaten eninde sonunda eskiyecekler.
Bu arada Allah çocuklarına sağlıklı uzun ömür versin inşallah.

Yeni evlenecek bir arakadas (saliha_25) portmantonun fiyatını ve nerde yaptırdıgımı sormus mesajla.Fakat ben mesaj atamıyorum.
Burdan yazayım umarım görürsün :)
Beylikdüzünde İDAŞ mobilyaya yaptırdım.Sagolsunlar cok ilgilendiler ve işçiliklerindende cok memnun kaldım.
Fiyatı 800 TL.

Barbaros Usta Tel:0532 617 78 31

Umarım yardımcı olabilmişimdir.:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…