Benim canım eviiiiiiim :)

rabbim bu küçük evinde kocaman mutluluklar wersin.bende cok beğendim markalarını merak ettim?allah nasip ederse bu yaz bende ewlencem oturacağimiz ev seninki gibi ,bende düşünüodum nasıl sığcak die ama masallah sen herseyi yerlı yerine koymusun. yardımını esirgemezsen cok sevinirim

Öncelikle güzel dileklerin için cok teşekkkur ederim.Tabiki yardımcı olabilirim merak ettiğin ve sormak istediğin herseyi sorabilirsin canım :)
Nelerin markasını merak ettin?

sanırım 1+1 ama cok guzel dösemıssın dogru esyalar tercıh etmıssın cok sırın bi evın var gule gule otur

Son düzenleme:
Maşallah canım bayıldım dekorasyon anlayısına.. acık renkler ve az eşya kullanmakla en dogrusunu yapmıssın..göz tırmalayan hiçbir şey yok.. yatak odandaki renk uyumuna da bayıldım :) güle güle huzur ve mutlulukla oturun canım

diğer kızlar da söylemiş ferah sade içaçıcı bir ev. evin küçük olduğu hiç dikkat çekmiyor çünkü hem açık renk kullanılmış hem de eşya az ve öz. gerçekten başarılı bir dekorasyon olmuş bana göre :)) güle güle mutlulukla sağlıkla oturun inşallah :))

evim cok ferah bazı evler var 200 metrekare ama bu kadar geniş güzükmüyo.dikkatimi çeken bişey var yatak odanda makyaj masasında ve mutfak fayansının üzerinde hiç bişey yok.ben mutfakt fayansında kalabalığı sevmem ama makyaj masam biraz kalabalıktır.nekadar toplasamda böyle sıfıra indiremiyorum eşyalarımıseni tebrik etmek lazım bu konuda.darısı bana.

bende çok beğendim son zamanlardaki forumda gördüğüm en zevkli döşenmiş ev
huzurla mutlulukla oturun inş.

Çok ederim canım :) sevmiyorum ya kalabalığı dümdüz olcak illa .Tabiki kalabalıklastıgı oluyo ama herseyin yeri var.
hemen yerlerine kaldırılır ıvır zıvırlar.Ya tezgahta orda burda bişeyler oldugunda yaptıgın temızlık belli olmuyo öyle değil mi ?

herşey çok güzel,çok zevklisin özellikle de yatak odanı çok beğendim.iyi günlerde oturursun inşallah....

canım aynen benım ıstedıgım gıbı ferah bır evın var ıyı ve mutlu gunlerde yasaman dılegıyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…