Benim çeyizim :))(white_butterflies)

canımmm herşeyin çok güzel Allah içinize sindirsin mutlu gunlerde kullanmayı nasıp etsın sende bir kırmızıseversın sanırım

aminnn çok teşekkür ederimm. Kırmızı mutfakta çok hoş duruyor, kırmızı beyaz ve siyah yapmaya çalışıorum genelde mutfak eşyalarımı arada çok renkli görüp aldığım şeylerde oluyor tabi

cnm köşe takımın harika mutlu günlerde güle güle kullan cicilerini

doğrudur cnm hiç bulamayanlar için önerdm zaten, gerçekten çok rahat bi takım çok güzel geldi bana baya konforlu, güle güle oturun

Son düzenleme:
çok güzel gözüküyor tencereler, acaba cem markası nasıldır?

Fırın kapların nerden, bernardonun kilere çok benziyor..

Cem tencerede iyi bir marka uzun yıllardır varolan bir marka genelde kullananlar memnun problem olacağını sanmıyorum... rengine bayıldım gerçi ben ama kalite anlamında da treddüt etmeden aldım :)) bu arada aynı renkden seramik karaca da çıkarmış ona da bir bak istersen ama cem tencere konusunda daha iyi diye düşünüyorum.

fırın kaplarım bernardodan :))

evet biraz forumlarda baktım güzel kaliteliymiş, karacaya ben pek bi güvenemiyorum tencere konusunda, korkmazı bilirim en iyi, bakalım bende çok beğendim bende alabilirim
fırın kaplarına aşık oldum daha once bernardodada görmüştüüm bende istiyorum

güle güle kullan hepsini

teşekkür ederimm :))) çaydanlık ve cezve takımımı korkmazdan aldım ben de onu ekleyeyim

:)) ben de bir tek siyah aldım biraz süslü birşey taşlı fln pek uymuyor bana ama almış bulundum :))) daha değişik şeyler arıyorum.
ben bir de kırmızı beyaz puantiyeli veya kalpli birşeyler almak istiorum henüz bulamadım aradığım gibi hoş birşey bir yerlerde güzel bişiler gözünüze çarparsa bilmek isterim :)))

canim kusura bakma yaa yanlis yorumu yazmisim hemen ausbessern yapdim
arkadas sormusta kirmizimi yoksa baskami aliyim diye:))
senin ceyizin cok güzel allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin insallah:)
benim ceyiz topigimi belki görmüssündür
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...-askininbirtanesinin-cici-cici-ceyizleri.html
benim yemek takimlarim la kahvalti takimlarda (misafirlik) kirmizi-siyah-beyaz
trden ceyiz paketi almistim toplam 365 parca tencere,tava vs ne ararsan var.. caydanlik, cay bardak,catal bicak, yemek takimi kahvalti takimi
bi bak istersen sayfama alles was rot ist görürsün zaten uygundu fiyati 1000Euro umgerechnet:) schnäppchen :)
burda satiliyor karaca takimlari.. alkapida.com falan da gösteriyorlar vielleicht gibts ya da was rotes:)

:))) olsun ben de kendime pay çıkardım hemen
çeyizlerin çok güzeller bu arada güle güle kullan hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…