- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi white_butterflies
-
yeni bir çeyiz topiği daha. allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin hepimize. çatal kaşık bıçak takımımız aynı karacasade ve şık bir zevkin var gülle güle kullan canım
canım hepsi çok güzel güle güle kullan:) yemek takımının markasını istiyorum
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin canım çok güzel aldıkların maşallah.birbirimizin çeyizlerine bakınca insanın eksikleri ortaya çıkıyor valla seramik tencere ve o kırmızı fırın kaplarını alacaklarımın arasına kaydettim ben mesela
Hepsi özenle secilmis.. Encok köse takimini begendim..
Kirmizi tencere takimin hangi markaya ait ?
tüm aldıklarını güle güle kullan canım, mobilyalar da alındığına göre düğün yakın sanırım
teşekkür ederiiimm :)) Düğün 5 mayıs 2012 inş bi değişiklik olmazsa
5 ay gibi bir zaman kalmış geri sayım başladı yani :)) inşallah her şey dilediğin gibi olur
canim su zeytin tabaklarina bayildim:) güle güle kullan, bende aldim ceziyime onlardan
kiz kardesim dalga geciyor bu neymis böyle , icine bir sira zeytin sigacak diye..
hicte bir sira sigmaz daha fazla koyulur ama hic takmiyorum bana gelince görürsün diyorumm
teşekkür ederimm :)) yemek takımı ider mobilya dan senna modeli :)
teşekkürler :) bana da annem bunları alıosun ama kullanmazsın diyor ama bencede daha fazla sığıyor birde ben 4 tane aldım ondan misafir sayısına göre hepsine koyunca kesinlikle yeter :))
hepsinde ince bi zevk var
iyi günlerde kullan
bebeğim bide çok olucam ama yemek takımını soruyorum tabaklar var ya:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?