Benim çeyizim :))(white_butterflies)

yeni bir çeyiz topiği daha. allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin hepimize. çatal kaşık bıçak takımımız aynı karaca sade ve şık bir zevkin var gülle güle kullan canım

Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin canım çok güzel aldıkların maşallah.birbirimizin çeyizlerine bakınca insanın eksikleri ortaya çıkıyor vallaseramik tencere ve o kırmızı fırın kaplarını alacaklarımın arasına kaydettim ben mesela

çok teşekkür ederim kesinlikle öle ben de çok faydalanıyorum çeyiz topiklerinden unuttuklarımı not alıyorum hemen :))

canim su zeytin tabaklarina bayildim:) güle güle kullan, bende aldim ceziyime onlardan
kiz kardesim dalga geciyor bu neymis böyle , icine bir sira zeytin sigacak diye..
hicte bir sira sigmaz daha fazla koyulur ama hic takmiyorum bana gelince görürsün diyorumm

teşekkürler :) bana da annem bunları alıosun ama kullanmazsın diyor ama bencede daha fazla sığıyor birde ben 4 tane aldım ondan misafir sayısına göre hepsine koyunca kesinlikle yeter :))

teşekkürler :) bana da annem bunları alıosun ama kullanmazsın diyor ama bencede daha fazla sığıyor birde ben 4 tane aldım ondan misafir sayısına göre hepsine koyunca kesinlikle yeter :))

bakma canim sen onlara.. die meinen weil es eine reihe ist passen zb nur 10 rein babam misafir artik sayarak yir diyor..
bende diyorum ne alaka aldigi kadar doldurursun bis zum rand dimi yani?

neyse saglik olsun nasil olsa görücekler ziyarete geldiklrinde:))

bebeğim bide çok olucam ama yemek takımını soruyorum tabaklar var ya:))

pardon ben diğerini anladım :))))
yaa şimdi markasını bilmiorum dicem ayıp olcak biliorum :S ankara da ankamall avm de tunapol diye bir mağaza var bir sürü marka satıyor ama bilindik markalar değil alman markaları bnm ki neydi hatırlamıyorum evde açıp bakıp yazıcam sana yarın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…