- Konu Sahibi white_butterflies
-
bakma canim sen onlara.. die meinen weil es eine reihe ist passen zb nur 10 reinbabam misafir artik sayarak yir diyor..
bende diyorum ne alaka aldigi kadar doldurursun bis zum rand dimi yani?
neyse saglik olsun nasil olsa görücekler ziyarete geldiklrinde:))
hersey cok guzel bizde yavas yavas alıyoruz birşeyler. Senın cok yakın dugun tebrık ederım. Bu porselen yemek takımını cok begendım o da bernardo marka mı?
sağol ama sen istanbulda degıldın dımı okudum yazdıklarını. ben o tonları cok sevıyorum cok hosuma gıttı. Ama kesınlıkle herseyın cok guzel. Benım 2013 gıbı olucak ınsallah. beyaz esyaların bır kısmını aldık. gunluk yemek takımı aldık bır an gorduk cok begendık ındırımde olunca aldık ama mısafır ıcın ayrı alıcaz.
bana yemek takımının markasını öğrendiğinde
yazarsan cok sevınırım. bırde beyaz esya olarak hangı markayı tercıh ettın
bız Bosh aldık. Sıemensle Bosch zaten aynı fırmanın uretımı. Fıyatlarıda modellerıde aynı. Ama daha ankastre set olarak alıcaz onu almadık. Ben iç mimarlık yapıyorum o yuzden belkı onları farklı bır marka alıcam daha karar veremedım.
herşeyin çok güzel canım bende yemek takımını çok beğendim rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsn inşallah devamınıda bekliyoruz :)
hepsi çok güzel.kahvaltılık takımın çok ciciymiş:)güle güle kullan güzel günlerde.
güle güle kullan canım.özellikle yemek takımlarının 2'sini de çok beğendim:)
Sorularını cevaplıyorum hemen. Yemek takımına beyaz daha cok yakısır. Ama sen bunu koltuk takımının oldugu yerde kullanıcaksın o yuzden sıyahta olur. Zaten o resımlerde de olusturulan konseptte o şekilde. Ayrıca senınde koyu mu acık ton mu kullanmak ıstediğin önemli. Parlak konusuna gelince o kotü durmaz kesinlikle çünkü artık parlak-mat birlikte kullanılıyor. Açıkçası yerler duvar rengi bunlarda önemli eşya alırken hani evin büyüklüğü. O yüzden bunlarıda göz önünde bulundur. Güzel olur merak etme sen zaten gayet başarılısın bu konuda :)
Hepsi çok güzel güle güle kullan takipçinim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?