Benim de 14 yıl sonra bir evim oldu!

Çokk güzzell olmuşşş herşeyy... Bembeyaz insa ferahlarrr bu evdeee:)Güleee güleee saglıklaaa huzurla oturun.

canım evim çok güzel 41 kere sen bunu zaten haketmişsin huzur içinde otur inş. bende kiradan kurtulup senın gibi bir eve sahip olurum inşallah

çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için...Rabbim tez zamanda nasip eder inşallah tüm hakedenlere...

çok güzel olmuş her şeyin. allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin. her yer çok güzel ama özellikle mutfağa bayıldım.

Eviniz çok çok güzel olmuş , mutlu , huzurlu günlerde oturun.Mutfak harika , çok modern olmuş ama yerdeki halı nedir kuzum belli ki çok masraf etmişsiniz evinize , bence bir 300 - 400 tl'yi daha gözden çıkarıp mutfağınızın havasına yakışacak şık , modern bir halı almalısınız. Onun dışındaki her yer harika olmus.Allah heveslik almayı nasip etsin size ve ailenize

Haklısın arkadaşım,tam tonlarına uygun yeşili tutturamadım önce ,beyaz düşündüm mutfakta başedemem dedim,aslında hiç kalı sermesem de olucak zaten fazla halı sevmiyorum evde ama bu elimdeki halıyı da sermeyince çok fazla ayak ve terlik izi belli etti parkeler,fotoğrafları yayınlarken tahmin ettim eleştiri alacağımı:)ama belki de benim gözüme batıyodur arkadaşların gözüne batmazsa hiç ellemeyeyim demiştim ama daha mutfak halısı için güzel diyen çıkmadı..:))))zaten batıyodu gözüme artık daha bi batmaya başladı:)))ilk fırsatta inşallah değiştiricem..şimdilik nazarlık olsun artık...çok teşekkürlerr...

huzur içinde - güle güle - şen kahkahalara boğularak oturun inşallah

çok güzel

Son düzenleme:
güzel günlerde oturmayı Rabbim nasip etsin, eviniz çok güzel olmuş=) güle güle keyifle kullanın inşAllah

zahmet çekilmiş, emek harcanmış, ama değmiş gercekten, çok begendım, güle güle oturun.

rabbim huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah canım.inan evinizi çok güzel döşemişsiniz harika olmuş.emeğinize sağlık.mükemmelll :)

çok güzel olmuş evin canım gerçekten.rabbim huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah.mükemmell

maşallah çok güzel bir eviniz var, güle güle huzurla mutlulukla oturun inşallah

merhaba!

benim modern tarzla pek aram yoktur ama dekorasyonla ilgili herşeyi yakından takip ederim..
ve diyebilirim ki modern tarzlar arasında bu sitedeki en iyi evlerden biri..çok tebrik ederim.
eviniz hayırlısı olsun, Allah huzurla oturmayı nasip etsin..

mükemmelll! zevkinize hayran kaldım aslında hepsini merak ediyorum ama gardrobunuzu nerden aldığınızı öğrenebilir miyim?

güle güle oturun

Çok güzel olmuş. Çok beğendim. Her objeye, her detaya ne kadar emek verildiği belli oluyor. Ama en önemlisi çok mutlu günler geçirin içinde ailece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…