Mutfağınızda sandalye ve halı hariç her şeyi, salonda yemek masasının sandalyelerini, oturma odasındaki koltuğu ve çocuk odasını çok beğendim. Güle güle oturun. :)
Çok güzel olmuş eviniz, Allah sağlıkla, huzurla oturmayı nasip etsin. Sadece nacizane bir önerim olabilir yanlış anlamazsanız. Mutfaktaki buzdolabınızı beyaz yerine inox yada silver bir dolap ile değiştirme imkanınız varsa göze daha hoş gelebilir.
Çok güzel canım güle güle otur. Modern bir ev olmuş.
Gereksiz eşya yok.
Kendi evime benzettim ben. Benim tarzım bir ev.
zevklisin.
buzdolabını da ileride ankastre alırsan güzel uyum sağlar canım.
bu aralar bu konuda okadar doluyumki inanın göz yaşımı tutamıyorum şuan sizin adınıza çok mutlu oldum gerçekten. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin yalancı cennet derlerya aynı öyle olmuş eviniz. bu kadar güzelinde gözüm yok ama kocamla çocuğumla kendi düzenimi kurduğum ayrı bi evim olsun başka bişi istemiyorum. benim içinde dua edin.
bu aralar bu konuda okadar doluyumki inanın göz yaşımı tutamıyorum şuan sizin adınıza çok mutlu oldum gerçekten. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin yalancı cennet derlerya aynı öyle olmuş eviniz. bu kadar güzelinde gözüm yok ama kocamla çocuğumla kendi düzenimi kurduğum ayrı bi evim olsun başka bişi istemiyorum. benim içinde dua edin.
Şu an benim de gözlerim doldu inanın...ben bi zamanlar bi kira evinin bile hayalini kuramaz olmuştum ..iki sene annemlerin evinde yaşadım bütün eşyalarımı rutubetli bi depoya koymuştuk..(8 kez ev taşındım ve eşyalarımın biçoğu kullanılamaz duruma gelmişti...o zamanlar çok üzülüyordum ve eşim hep sabret dedi işleri düzelince herşeyin çok güzel olacağına söz verirdi hep ve bana hayal bile gelmezdi o zamanlar....bana sahur vaktinde neleri hatırlattınız yaaa.. ((( ve sözünü de tuttu...rabbim şu sahur vaktinde kalbinizden geçeni size nasip etsin inşallah...herşey düzeliyor inanın bana , hoş vaktinde bana böyle diyenlere sinir oluyordum ama siz bana olmayın nolur...herşey gönlünüzce olsun..
Şu an benim de gözlerim doldu inanın...ben bi zamanlar bi kira evinin bile hayalini kuramaz olmuştum ..iki sene annemlerin evinde yaşadım bütün eşyalarımı rutubetli bi depoya koymuştuk..(8 kez ev taşındım ve eşyalarımın biçoğu kullanılamaz duruma gelmişti...o zamanlar çok üzülüyordum ve eşim hep sabret dedi işleri düzelince herşeyin çok güzel olacağına söz verirdi hep ve bana hayal bile gelmezdi o zamanlar....bana sahur vaktinde neleri hatırlattınız yaaa.. ((( ve sözünü de tuttu...rabbim şu sahur vaktinde kalbinizden geçeni size nasip etsin inşallah...herşey düzeliyor inanın bana , hoş vaktinde bana böyle diyenlere sinir oluyordum ama siz bana olmayın nolur...herşey gönlünüzce olsun..
Sevgili arkadaşlar, YENİ FOTOĞRAFLAR 12. SAYFADA!!!
Son birkaç yıldır bu formu takip ediyorum. Hep bir gün benim de bir evim olur da sizlerle paylaşır mıyım diye düşünüyordum. Sonunda bir evimiz oldu. 15 yıllık içinde oturulmayacak derecede dökülmüş bir evdi. İçini dekore etmeye çalıştık. Aylarca buradaki formdan fikir almaya çalıştım. Bir taraftan da evin işleriyle uğraştık. Eksiklerimiz var, ama bu haliyle sizlerle paylaşmak istiyorum. Yorum ve önerileriniz için şimdiden sabırsızlanıyorum. Forumda fotoğraf ve görüşlerini paylaşan herkese teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 476762 Eki Görüntüle 476775
Eki Görüntüle 476776 Eki Görüntüle 476777
Eki Görüntüle 476778 Eki Görüntüle 476779
Eki Görüntüle 476780 Eki Görüntüle 476781
Eki Görüntüle 476782 Eki Görüntüle 476783
Eki Görüntüle 476784 Eki Görüntüle 476785
Eki Görüntüle 476774 Eki Görüntüle 476773
Eki Görüntüle 476772 Eki Görüntüle 476760
Eki Görüntüle 476761 Eki Görüntüle 476763
Eki Görüntüle 476764 Eki Görüntüle 476765
Eki Görüntüle 476766 Eki Görüntüle 476767
Eki Görüntüle 476768 Eki Görüntüle 476769
Eki Görüntüle 476770 Eki Görüntüle 476771
Eki Görüntüle 476786
Herkesin gönlünden geçen bir eve sahip olmasını diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?