Benim de 14 yıl sonra bir evim oldu!

Mutfağınızda sandalye ve halı hariç her şeyi, salonda yemek masasının sandalyelerini, oturma odasındaki koltuğu ve çocuk odasını çok beğendim. Güle güle oturun. :)

eski mutfağımdan getirdiğim ne varsa yeni mutfakta eğreti durdu zaten..(eğer yeni alabilseydim onları da daha uyumlu alırdım kesin ama işte masam 10 yıllık da olsa sağlamdı o yüzden şimdilik kıyamadım...sandalyeleri kaplatmayı düşünüyorum bakalım...aslında halıyı hiç sermesem de olacak ama başedemedim halısız çocuklar açısından...çok teşekkürlerrr..:))aynı şeyleri düşünmüşüz

Çok güzel canım güle güle otur. Modern bir ev olmuş.
Gereksiz eşya yok.
Kendi evime benzettim ben. Benim tarzım bir ev.
zevklisin.
buzdolabını da ileride ankastre alırsan güzel uyum sağlar canım.

çok teşekkürler ,neden yanlış anlayayım canım benim ben sizin de fikirlerinizi almak için paylaştım özelimi eğer eleştiriye açık olmayacaksam neden paylaşayım ki..:))o dediğin buzdolabı var ya yanından her geçişimde öyle çok gözüme batıyor ki..:)))ta çeyizimden 14 senelik ama napiim çalışıyo ve daha da önemlisi şimdilik yenisi gelemeyeceği için bizimle kalmak zorunda...

bu aralar bu konuda okadar doluyumki inanın göz yaşımı tutamıyorum şuan sizin adınıza çok mutlu oldum gerçekten. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin yalancı cennet derlerya aynı öyle olmuş eviniz. bu kadar güzelinde gözüm yok ama kocamla çocuğumla kendi düzenimi kurduğum ayrı bi evim olsun başka bişi istemiyorum. benim içinde dua edin.

Çok güzel canım güle güle otur. Modern bir ev olmuş.
Gereksiz eşya yok.
Kendi evime benzettim ben. Benim tarzım bir ev.
zevklisin.
buzdolabını da ileride ankastre alırsan güzel uyum sağlar canım.

çok teşekkürler canım ...fırın ve ocağın taksitleri bitince inşallah...hayatım boyunca ben de kalabalık eşyadan kaçmışımdır hep..:))

Üzülme canım. Allah sanada verir inşallah böyle bir ev. Hatta daha iyileri senin olsun inşallah.
Ben de üzgünüm şu aralar seni iyi anlıyorum. Dua edicez.

Şu an benim de gözlerim doldu inanın...ben bi zamanlar bi kira evinin bile hayalini kuramaz olmuştum ..iki sene annemlerin evinde yaşadım bütün eşyalarımı rutubetli bi depoya koymuştuk..(8 kez ev taşındım ve eşyalarımın biçoğu kullanılamaz duruma gelmişti...o zamanlar çok üzülüyordum ve eşim hep sabret dedi işleri düzelince herşeyin çok güzel olacağına söz verirdi hep ve bana hayal bile gelmezdi o zamanlar....bana sahur vaktinde neleri hatırlattınız yaaa..((( ve sözünü de tuttu...rabbim şu sahur vaktinde kalbinizden geçeni size nasip etsin inşallah...herşey düzeliyor inanın bana , hoş vaktinde bana böyle diyenlere sinir oluyordum ama siz bana olmayın nolur...herşey gönlünüzce olsun..

Benimde gözlerim doldu.
Ben ailemle yaşıyorum şuan. Durumumuz iyi çok şükür.
Ama nişanlımın işleri iyi değil. Evliliğimiz 1 sene kesin uzadı ama daha ne kadar uzar bilmiyorum.
Bugün umutlarımın artık yıkıldığını hissetmeye başladım bende.
Yaş 30 a geldi daha ne kadar bekliycem yuvam olsun diye bilmiyorum.
Kendime kızıyorum.
Sizin adınıza çok sevindim ve duygulandım.
Aminn... Allah herkesin dualarını kabul etsin.

bende şuan ayrı bi ev hayal bile edemiyorum sadece dua ediyorum. 8 senedir beraber oturuyorum her nekadar sorunumuz olmasada artık bir çok şeyi kafam götürmüyor psikolojik baskı beni mahvediyor.çocuğuma hadi tabağını bitir diyorum arkamdan kaç kişi daha çocuğa aynı şeyi söylüyor. 4 kişi arasında büyüdüğü için kızım çok sessiz herşeyde kendini suçlu hissediyor sadece benim prensibime göre büyümüyor herkes farklı şeyler uyguluyor sıkıldım birçok şeyden.. Allahım hayırlısını versin. çok çok lüks olsun güzel olsun istemiyorum içinde kendi tencerem kaynasın yeter. Allahım dualarınızı kabul etsin gönlümüze göre versin inşallah. Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler....

Bu arada bence buzdolabı hiç sırıtmıyor. Duvarlarınız ve dolaplarınız beyaz ağırlıklı olduğu için dolap benim gözüme hiç batmadı...

Bnece çok sıcak çok tatlı kutu gibi bir ev olmuş güle güle oturun mutlulukla kullanın eşyalarınızı..

cok güzel bayıldım..tam hayal ettiğim bir ev. güle güle oturun. allah bizede nasip etsin inş :)

birşey daha soracağım:) ev kaç metrekare? ve bunların tümünü yapan hangi firma?? siz istediklerinizi söylediniz onlar da fiyat mı çıkarttılar? anlatırmısınız biraz?

eviniz harika olmuş gerçekten.. güle güle huzurla oturun inş. beklediğinize değmiş

Çok güzel ,Rabbim ağız tadıyla,güzel günlerde oturmayı nasip etsin inş. darısı başımıza :)

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah çok güzel ve ferah bir ev. Bizde yeni yaptırıyoruz evimizi mutfak dolaplarımızın rengi aynı bende yeşil ve beyazı seçtim nasıl kullanışlı mı birde duvar boya renginizi öğrenebilirmiyim bu renk çok hoşuma gidiyor ama hangi renk bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…