Benim de 14 yıl sonra bir evim oldu!

gerçekten harika ötesi bişey olmuş allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin cnm şuan kirrada değilim ama kendi evimde değil kayınpederimin evi tamda onunda sayılamaz kendi üstüne almaya çalışıyo aylık kardeşlerine ödüyolar ama ben güzel bi ev almak istiyorum ya tokiden yada senin gibi kırık dökük binayı onarmal için bi ev bende daha yeni evliyim sana bakarak yani ev alabilmem için herhalde bikaç sene birikimiyuapmam lazım daha 5 yıllık eviliyim 2 çocuğum var inşallah en yakın zamanda bana da nasip eder eşyalarımı sere serpe kullanabilirim bende..

Allah mutluluk ve sağlıkla güzel evinizde oturmayı nasip etsin. maş. çok güzel olmuş

herşey muhteşem olmuş. Böyle bir ev için değil 14 sene 24 sene bile beklenir. Allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin. Bişey sorucam mutfakta tezgahla dolap arasındaki ne. Çok değişik olmuş ayrı bir hava katmış.

Son düzenleme:
Çok güzel ferah bir ev. O fıstık yeşili mutfağane kadar da yaışmış, şahane

Diğer odalarda özellikle salondaki fazla beyazlık beni boğdu biraz ama yine de çok çok şık bir ev.Turkuazla renk verilmesi de ayrıca güzel olmuş

Allah güle güle kullanmak nasip etsin.

fikriniz çok iyi
babamın bel fıtığı rahatsızlığı var oturmadan ayakkabısını giyip çıkaramıyor bu yüzden bizim girişte sıradan bir sandalye vardı bizde böyle bir şey yaptırmayı düşünüyorduk iyi fikir oldu bizim için
çok yakışmış oraya

eviniz çok hoş ferah.
buarada kayseridemi oturuyorsunuz bi arkadaşımın evinin tıpkısının aynısı.genelde kayseride çok fazla bu tarz evlerden.güle güle oturun

Çok zevkli, beyaz koltuklarınızı ve turkuaz yastıkları çok beğendim. Güle güle oturun.

birşey daha soracağım:) ev kaç metrekare? ve bunların tümünü yapan hangi firma?? siz istediklerinizi söylediniz onlar da fiyat mı çıkarttılar? anlatırmısınız biraz?

ev 150 metrekare,3 artı 1,3 balkon vardı birini mutfağa dahil ettik,birini çamaşır odası gibi yaptık çamaşır makinasını oraya koyduk son eklenen fotoğraflardaki yüklük gibi olan dolabın içinde.firmaya biz yapılacakları söyledik onlar da malzemeleri gösterdiler,fiyatlarını söylediler ,biz de bütçemize göre karar verdik ...ben Eskişehir de ikamet ediyorum evi yapan firmanın adı BADA dekorasyon ...mesela benim kararım mutfakta mürdüm ve cappicino rengiydi ...firmanın yetkilisi beni limon yeşili konusunda ikna etti ...mesela mutfağın alın seramiği biraz pahalı geldi bize onun değişimi daha zor olur dedi alın seramiğini cam yaptırdık ama o bütçeyi tezgahta fedakarlık ettik...çünkü tezgahın ilerde değişimi daha kolay oluyomuş ...granit ya da çimstone tezgahlar vardı ama biz laminant tezgah yaptırdık neredeyse 4 te 1 fiyatına bunun gibi şeyler....umarım yardımcı olabiliyorumdur..:)

çok teşekkürler...dolabın malzemesi akrilik ben şu ana kadar memnunum ...beyaz yerleri çok daha kullanışlı tabi yeşil yerleri de parmak izi falan belli ediyor cam yüzey olduğu için ama mikrofiber bezle hiç deterjan falan kullanmadan siliyorum sıkıntı yok yani...duvar rengi FAVORİ istiridye diye geçiyor...ama şimdiki aklım olsa biraz daha gri tonlarını seçerdim bu renk biraz kreme kaçıyor sanki yerlerle aynı renk olduğu için seçmiştim...A llah size de kolaylıklar versin mutfak dolabınız bitince görmek isterim inşallah ...yeşili genelde kimse tercih etmiyor sanki zevklerimiz aynıymış..:))

çok teşekkürler ...daha önceki evim hep kahverengi ağırlıklıydı..bu evde kahve tonlarını kullanmak istemedim ...beyaz bende takıntı oldu renklendirme daha kolay olur die düşündüm...salon aslında daha tam bitmedi kafamdaki hali bu değildi ama şimdilik bazı şeyleri askıya aldım...perdelere fon düşünüyorum mesela turkuaz tonlarında ...yemek masasının yanındaki tabloyu diğer duvara alıp masanın yanına parçalı ayna istiyorum...sizin de önerileriniz olursa sevinirim.:))mesela ayaklı lambaderlerden alsam kalabalık mı olur ki?

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Evet yeşili fazla tercih eden yok yeşil rengini seviyorum mutfağım yeşil beyaz duvarlarınıda fusya tarzı boyatmak istiyorum 3 ünün birleşimi muhteşem oluyor bir yerde görmüştüm. Benim kafamdaki ilk gittiğimde abonoz ve beyaz renkti ama yeşili seçtim. Bu tarz duvar rengini seviyorum daha aydınlık düşüyor bütün odalarım istiridye tarzı bir mutfağım farklı olacak galiba...

Bence çok hoş döşemişsiniz. Sırf kahve çok ağır oluyor. Benim evimde kahve-beyaz mobilyalar.

Evet fon iyi bir seçim olur. Lambader kalabalık yapmaz köşeye konabilir. Renkli hatta karışık desenli seçilirse o yoğun beyazlığı alır.

canım evim çok güzel 41 kere sen bunu zaten haketmişsin huzur içinde otur inş. bende kiradan kurtulup senın gibi bir eve sahip olurum inşallah

Son düzenleme:
canım evim çok güzel 41 kere sen bunu zaten haketmişsin huzur içinde otur inş. bende kiradan kurtulup senın gibi bir eve sahip olurum inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…