öncelikle çok teşekkürler...girişteki pufu şöyle açıklayayım , giriş kapısı direk koridorun duvarına açıldığı için dolap oradan başlasaydı eğer direk üzerine geliyomuş gibi olucaktı ,kapı boyunda boş bırakmış diğer komşular öyle de bi tuhaf geldi bana ben de böyle bişey düşündüm çok da rahat oldu ayakkabı giyerken falan ya da çocukların ayakkabısını yere oturtup giydiriyordum artık oraya oturuyorlar,bir de en önemlisi benim kızların saklambaç alanı da oldu orası..:)))ama şu an yarım durumda pufun üzerine ve kapının açıldığı duvara duvar kağıdı olacak belki o zaman daha güzel olabilir orası kör noktaydı ben böyle bi fikir buldum yani ...portmanto iki bölüm bir bölümünü misafirler için ayırdım diğer bölümünü de kendimize içini kendim çizdim çok kullanışlı oldu en kısa zamanda içinin fotoğrafını çekip koyarım...mutfağın alın seramiği cam... şeffaf kısmı simli yeşil kısımları simsiz...umarım yardımcı olabilmişimdir...:)
Ağzım açık kalmış bakarken:))))Bu evdende güzel günler geçirmeniz dileğimle...........
birşey daha soracağım:) ev kaç metrekare? ve bunların tümünü yapan hangi firma?? siz istediklerinizi söylediniz onlar da fiyat mı çıkarttılar? anlatırmısınız biraz?
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah çok güzel ve ferah bir ev. Bizde yeni yaptırıyoruz evimizi mutfak dolaplarımızın rengi aynı bende yeşil ve beyazı seçtim nasıl kullanışlı mı birde duvar boya renginizi öğrenebilirmiyim bu renk çok hoşuma gidiyor ama hangi renk bilemiyorum
Çok güzel ferah bir ev. O fıstık yeşili mutfağane kadar da yaışmış, şahane
Diğer odalarda özellikle salondaki fazla beyazlık beni boğdu biraz ama yine de çok çok şık bir ev.Turkuazla renk verilmesi de ayrıca güzel olmuş
Allah güle güle kullanmak nasip etsin.
çok teşekkürler...dolabın malzemesi akrilik ben şu ana kadar memnunum ...beyaz yerleri çok daha kullanışlı tabi yeşil yerleri de parmak izi falan belli ediyor cam yüzey olduğu için ama mikrofiber bezle hiç deterjan falan kullanmadan siliyorum sıkıntı yok yani...duvar rengi FAVORİ istiridye diye geçiyor...ama şimdiki aklım olsa biraz daha gri tonlarını seçerdim bu renk biraz kreme kaçıyor sanki yerlerle aynı renk olduğu için seçmiştim...A llah size de kolaylıklar versin mutfak dolabınız bitince görmek isterim inşallah ...yeşili genelde kimse tercih etmiyor sanki zevklerimiz aynıymış..:))
çok teşekkürler ...daha önceki evim hep kahverengi ağırlıklıydı..bu evde kahve tonlarını kullanmak istemedim ...beyaz bende takıntı oldu renklendirme daha kolay olur die düşündüm...salon aslında daha tam bitmedi kafamdaki hali bu değildi ama şimdilik bazı şeyleri askıya aldım...perdelere fon düşünüyorum mesela turkuaz tonlarında ...yemek masasının yanındaki tabloyu diğer duvara alıp masanın yanına parçalı ayna istiyorum...sizin de önerileriniz olursa sevinirim.:))mesela ayaklı lambaderlerden alsam kalabalık mı olur ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?