Benim de 14 yıl sonra bir evim oldu!

Öyle güzel şeyler yazmışsın ki çok sağol canım...Rabbim daha iyilerini nasip etsin inşallah...:)

Arkadaşlar, antre deki pufu üst kısmına duvar kağıdı yapılacak... sizce antredeki aydınlatmanın üzerini de kaplatsam mı duvar kağıdıyla ya da zıt bi renk boyayla boyatsam mı?yoksa böylece kalsa mı?bi yerde gördüm çok hoş durmuştu duvar kağıdı tavanda gizli aydınlatmanın üzerinde...ama sizler de az çok farketmişsinizdir sadelikten ve göz yormayan şeylerden yanayım...ama tavan çok uzun olduğu için çok düz gelmeye başladı gözüme....ne dersiniz güzel olur mu?yoksa bu haliyle kalsın mı?şimdiden teşekkürler fikirleriniz için...

Öyle güzel şeyler yazmışsın ki çok sağol canım...Rabbim daha iyilerini nasip etsin inşallah...:)
sagol canım inşAllah

bence sade haliylede çok güzel ama düşününce hareket katar ama çok fazla renkli degilde sade duvar kagıtları daha güzel olur...alt kısıma yaptıracagın kagıdın rengine uyum saglayan bir desenide aydınlatmaya yaptırabilirsin hoş olur canım

İşte kullanacağım renge karar veremiyorum tavanda...o renk ne renk olmalı?

Arkadaşlar özel mesaj olarak birçok mesaj geliyor...oradan sorduğunuz sorulara cevap vermek istiyorum fakat mesaj gönderme hakkım yokmuş henüz.., açığa yazılanlara cevap vermeye çalışıyorum fakat sorular özel den olunca buradan cevaplasam yanlış mı ederim ki die kararsız kaldım bikaç gündür...özel mesajlara cevap vermediğim için kızmayın kızlar durum benden kaynaklanmıyor yani...ya mesaj hakkım olmasını bekliycez ya da burdan cevaplayabilirim...teşekkürler...

Evinizin her şeyi tam hayalimdeki bir eve benzettim.
Güle güle oturun.Çok güzel gözüküyor.

İşte kullanacağım renge karar veremiyorum tavanda...o renk ne renk olmalı?

anladım canım..ben mesela turkuaz çok severim aydınlatmanın orayı turkuaz yapsan?alt kısım komplemi kagıt olacak her iki tarafta?

msj için de üzülme cnm forumdaki msjların 100 e ulaştıgında başlarsın göndermeye

canım evin çok güzel Allah gülel güle oturmayı nasip etsin. yalnız bişeyi anlayamdım bu ev 15 yıllıktı ve siz içini mi yaptırdınız yoksa 15 snedir ev almak istiyordunuz ve bu evi mi aldınız?

iki türlü de sonuç mükemmel gerçekten çok güzel olmuş.

evinizde güle güle oturun herşey çok güzel olmuş
çok zevkli yapılmış herşey

Aslında turkuaz -betaz benim favori rengimdir...hatta kıyafetlerim de bile:)))))ama salonu o renklerle kombinledim...salon özel olsun istiyorum antreyle karışmasın sadece gizli ışığın geçtiği yer olacak boydan boya komple(alçı olan yer yani)napsam ki?çok teşekkürler yeni fikirlerini bekliyorum...

kıss pazar süprizinden seyhan erdağ gelmesin evine:))) eveet bu hafta da Eskişehirdeyiz sayın seyirciler...şuan önünde durduğum apartman pek bişeye benzemese de gördükleriniz sizi yanıltmasın...türkiyenin en ünlü sosyal kadın ağı sitesi kk'nın yoğun talebi üzerine forumlarda fotolarını gördüğümüz bu şahane evi gelin hep beraber canlı canlı inceleyelim

Canım benim,ben 14 yıllık evliyim yani 14 senedir kiracıydım Rabbim sonunda kendi evimizi nasip etti ,çok şükür bin şükür...aldığımız ev evet 15 yıllık içini biz yaptırdık evin eski halinin fotoları 12. sayfada....başlıkta da 14 yıl sonra sonunda die bahsetmiştim:)ama arada sadece 1 yıl varmış evin yaşıyla benim evliliğimin yaşının:)))iyice mi karışık oldu ney?:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…