Canım herşey ama herşey bana göre tek kelimeyle HARİKA..huzur veren bir iç dekorasyon,antrenin ışıklandırması helebayılırım böyle aydınlatmalara...mutfagına zaten hayran kaldım yeşil mutfak dolaplı bir evim olmasını çok istiyorum ben de...beyaz mobilyalar herşey bir harika.agız tadıyla saglıkla oturun evlatlarınızla birlikte canım...baktıgımda içimin çok ama çok ısındıgı ve benim zevkimi tamamen yansıtan evlerden biri...inşAllah birgün benimde bir evim olur ve kendi zevkime göre yparım herşeyini
sagol canım inşAllahÖyle güzel şeyler yazmışsın ki çok sağol canım...Rabbim daha iyilerini nasip etsin inşallah...:)
Arkadaşlar, antre deki pufu üst kısmına duvar kağıdı yapılacak... sizce antredeki aydınlatmanın üzerini de kaplatsam mı duvar kağıdıyla ya da zıt bi renk boyayla boyatsam mı?yoksa böylece kalsa mı?bi yerde gördüm çok hoş durmuştu duvar kağıdı tavanda gizli aydınlatmanın üzerinde...ama sizler de az çok farketmişsinizdir sadelikten ve göz yormayan şeylerden yanayım...ama tavan çok uzun olduğu için çok düz gelmeye başladı gözüme....ne dersiniz güzel olur mu?yoksa bu haliyle kalsın mı?şimdiden teşekkürler fikirleriniz için...
sagol canım inşAllah
bence sade haliylede çok güzel ama düşününce hareket katar ama çok fazla renkli degilde sade duvar kagıtları daha güzel olur...alt kısıma yaptıracagın kagıdın rengine uyum saglayan bir desenide aydınlatmaya yaptırabilirsin hoş olur canım
İşte kullanacağım renge karar veremiyorum tavanda...o renk ne renk olmalı?
wooowww Katalog gibi olmuş evinn süperrrr :) güle güle oturunnn ohhh misss :)
Evinizin her şeyi tam hayalimdeki bir eve benzettim.
Güle güle oturun.Çok güzel gözüküyor.
Arkadaşlar özel mesaj olarak birçok mesaj geliyor...oradan sorduğunuz sorulara cevap vermek istiyorum fakat mesaj gönderme hakkım yokmuş henüz.., açığa yazılanlara cevap vermeye çalışıyorum fakat sorular özel den olunca buradan cevaplasam yanlış mı ederim ki die kararsız kaldım bikaç gündür...özel mesajlara cevap vermediğim için kızmayın kızlar durum benden kaynaklanmıyor yani...ya mesaj hakkım olmasını bekliycez ya da burdan cevaplayabilirim...teşekkürler...
öncelikle tekrardan güle güle oturun eviniz çok hoş olmuş..ben size özeldende mesaj atmıştım.evi kaça mal ettiniz ve ne kadar sürede yaptırdınız acaba öğrenebilirmiyim?
anladım canım..ben mesela turkuaz çok severim aydınlatmanın orayı turkuaz yapsan?alt kısım komplemi kagıt olacak her iki tarafta?
msj için de üzülme cnm forumdaki msjların 100 e ulaştıgında başlarsın göndermeye
Arkadaşlar özel mesaj olarak birçok mesaj geliyor...oradan sorduğunuz sorulara cevap vermek istiyorum fakat mesaj gönderme hakkım yokmuş henüz.., açığa yazılanlara cevap vermeye çalışıyorum fakat sorular özel den olunca buradan cevaplasam yanlış mı ederim ki die kararsız kaldım bikaç gündür...özel mesajlara cevap vermediğim için kızmayın kızlar durum benden kaynaklanmıyor yani...ya mesaj hakkım olmasını bekliycez ya da burdan cevaplayabilirim...teşekkürler...
öncelikle tekrardan güle güle oturun eviniz çok hoş olmuş..ben size özeldende mesaj atmıştım.evi kaça mal ettiniz ve ne kadar sürede yaptırdınız acaba öğrenebilirmiyim?
çok teşekkür ederim..beğenmene sevindim...ev i anahtar teslimi bi firmayla anlaştık canım..evi kara beton olarak düşünün...elektrik su tesisatından ,can kapı,alçı boya,banyo,tuvalet,doğalgaz,yerler,mutfak,elektrik prizlerine kadar.....herşey değişti biz her parçada ayrı pazarlık yapmadık tek tek fiyat soranlar var fakat bizim yapılacak çok fazla iş olduğu için evde ve anahtar teslimi anlaştığımız için bütün yapılacaklar hesaplanıp öyle pazarlık yapıldı 50.000 lira masraf ettik evi bu hale getirmek için(evin eski halinin fotoğrafları 12.sayfada var)2 ayda teslim edildi ev...yardımcı olabildiğsem çok sevinirim,sizi hatırladım özelden sanırım siz de tadilat yapacaksınız Allah kolaylık versin....:)
canım evin çok güzel Allah gülel güle oturmayı nasip etsin. yalnız bişeyi anlayamdım bu ev 15 yıllıktı ve siz içini mi yaptırdınız yoksa 15 snedir ev almak istiyordunuz ve bu evi mi aldınız?
iki türlü de sonuç mükemmel gerçekten çok güzel olmuş.
çok teşekkür ederim..beğenmene sevindim...ev i anahtar teslimi bi firmayla anlaştık canım..evi kara beton olarak düşünün...elektrik su tesisatından ,can kapı,alçı boya,banyo,tuvalet,doğalgaz,yerler,mutfak,elektrik prizlerine kadar.....herşey değişti biz her parçada ayrı pazarlık yapmadık tek tek fiyat soranlar var fakat bizim yapılacak çok fazla iş olduğu için evde ve anahtar teslimi anlaştığımız için bütün yapılacaklar hesaplanıp öyle pazarlık yapıldı 50.000 lira masraf ettik evi bu hale getirmek için(evin eski halinin fotoğrafları 12.sayfada var)2 ayda teslim edildi ev...yardımcı olabildiğsem çok sevinirim,sizi hatırladım özelden sanırım siz de tadilat yapacaksınız Allah kolaylık versin....:)
ewt cnm ya bizde gireceğiz o işlere fakat çok değilmi 50.000tl biz 35.000 gibi bir şey düşünüoduk gözüm korktu şimdi bak..çünkü bizim evin hali sizin eski ev gibi yani,yandık walla:S:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?