Benim de 14 yıl sonra bir evim oldu!

gerçekten çok çok beğendim güle güle oturun huzurla sağlıkla inşallah..benim merak ettiğim bi kaç şey var bizde 3-4 gün içinde mutfak tadilatına başlıyoruz ve koridor mutfak zeminini laminant parke yaptırcam sizin parkelerin markasını yazmışsınız ama rengini bulamadım bide suya dayanıklı mı bu parkeler?:)bende mutfak balkonunu katmak istiyorum fakat pimapen yasak sitede katlanır camda soğuk geçirir dediler o konuda da araya sürgülü panjurlu kapı yaptırcaz offf çok kafam karıştı çokkk

Ben de evimde modern tarzı yakalamaya çalıştım....bunun yansımasına sevindim çok teşekkürlerrr..

Öncelikle Allah kolaylık versin...laminantlar suya dayanıklı denildi bize daha çok yeni kullanıyoruz şimdilik sorun yok markasını ve rengini eşime iyice sordum arkadaşım VARİO marka renk LAREKS die geçiyormuş katalogda...mutfak balkonunu kapatıp kapatmamakta ben de çok kararsız kalmıştım ama şu an iyiki kapatmışım diyorum...ısınma konusunda da eğer alt ve üst katınızdaki d4e kapatmışsa sorun olmaz gibime geliyor ama açıksa ve soğuk bi memleketteysen durum vahim olur iyice bi düşün derim...ben bi yerde görmüştüm sürgülü kapı öyle de hoştu ...umarım kafanı iyice karıştırmamışımdır....çok teşekkürm ederim iyi dileklerin için....seni anlıyorum soruların için her zaman açığım..:)))

mükemmelll! zevkinize hayran kaldım aslında hepsini merak ediyorum ama gardrobunuzu nerden aldığınızı öğrenebilir miyim?

güle güle oturun

çok teşekkürler canım...merak ettiğin ne varsa sorabilirsin:))gardrobu yani komple yatak odasını marangoz yaptı....hazır yatak odalarının gardropları yetersiz kalıyordu böyle olunca içini de kendi çizme imkanım oldu ,hazır yatak odalarından daha yüksek daha derin oldu ve daha geniş...ama eğer sorun çocuk odasondaki gardropsa (kırmızılı olan) onu bellona dan almıştık...

evin güzel miş güle güle oturun...yalnız mutfak halın ve yatak odası halın pek hoşuma gitmedi..

çok teşekkür ederim..mutfak halısıyla yatak odamın halısı benim de hoşuma gitmiyor...fotoğrafları çektiğimde daha yeni yeni yerleşiyorduk...şu an yatak odamdaki halıları kaldırdım boş kalması daha şık duruyor...ilk fırsatta inşallah...))))

hemen cvp yazdığın için çok teşekkür ederim.gerçekten de zor olucağa benziyor:)sonuç böyle olursa ne ala:)
ben vario sitesine girdim fakat lareks die bi renk skalada yok ladin var en açık acaba o mu?
mutfak balkonunu alt kattakiler katlanır camla kapattılar fakat bize görüştüğümüz camcılar kış geçince hepsi pişman oluyo dedi ara kapıyı kırdırmazsanız soğuk geçmez oraya sürgülü kapı yaparız 2 cam arasına panjurlu dedi resmini gösterdi beğendik ama açıkcası mutfak yine aynı ebatta kalıcak masayı balkona koyup katlanır camla kapalı alan olucak haftalardır düşün düşün sor soruştur deli gibi oldum :)komple kırıp sizinki gibi yapmakta sitede yasak aslında onda gözüm ama :)
tekrar tekrar sağol parke olayını araştırıcam.:)

evet sana katılıyorum boş olursa daha güzel olur modern mobilyalarınıza gitmemiş o halı ...birde mutfak halısınıda değiştirecek olursanız içinde yeşil ton olmasın,perde tül ve masa örtülerinde yeterince yeşil olduğu için...

Sana katılıyorum...eğer mutfağa bi tık daha yeşil bişey koyarsam bayar ...gri ve beyaz tonları düşünüyorum bakalım..:=),

evin muhteşem olmuş canım ağız tadıyla otur inşallah bende eskişehirdeyim ve yatak odama gardrop yaptırmak istiyordum rica etsem nereye yaptırdığını ve fiyatını yazabilirmisin ayrıca mimar olmalıymışsınız tebrikler valla

çok teşekkürler canım...biz bütün evin işlerini tek bi yere yaptırdık yani anahtar teslimi...firma BADA inşaat yeri Hasan Polatkan cd. üzerinde...fiyat konusuna gelince biz anahtar teslimi yaptırdığımız için bütün işler toptan hesaplandı tek tek fiyatını bilmiyorum inanın

Ne güzel ne ferah bir ev..Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin..Mutfaga bayıldım...

Ne güzel ne ferah bir ev..Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin..Mutfaga bayıldım...

çok teşekkürler...siyah-beyaz ve kırmızı- beyaz mutfaklar çok revaçta aslında ama bu rengi görünce çok hoşuma gitti...iyiki de bu rengi seçmişim insana huzur veriyor...tavsiye ederim...yalnız mutfağıma gelenler ya çok çok beğeniyor ya da hiç beğenmiyor ortası yok yani renk açısından..:)))eh işte ya da fena değil dien çıkmadı daha ya bayıldık diyolar ya da bu renk ne böle yaa ığğ diyolar..:))

bayıldım herşeye yakında bendende forog. geliyor boya felan yaptırdım özellikle yorumlarınızı bekliyeceğim.

Canım herşey ama herşey bana göre tek kelimeyle HARİKA..huzur veren bir iç dekorasyon,antrenin ışıklandırması helebayılırım böyle aydınlatmalara...mutfagına zaten hayran kaldım yeşil mutfak dolaplı bir evim olmasını çok istiyorum ben de...beyaz mobilyalar herşey bir harika.agız tadıyla saglıkla oturun evlatlarınızla birlikte canım...baktıgımda içimin çok ama çok ısındıgı ve benim zevkimi tamamen yansıtan evlerden biri...inşAllah birgün benimde bir evim olur ve kendi zevkime göre yparım herşeyini

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…