gerçekten çok çok beğendim güle güle oturun huzurla sağlıkla inşallah..benim merak ettiğim bi kaç şey var bizde 3-4 gün içinde mutfak tadilatına başlıyoruz ve koridor mutfak zeminini laminant parke yaptırcam sizin parkelerin markasını yazmışsınız ama rengini bulamadım bide suya dayanıklı mı bu parkeler?:)bende mutfak balkonunu katmak istiyorum fakat pimapen yasak sitede katlanır camda soğuk geçirir dediler o konuda da araya sürgülü panjurlu kapı yaptırcaz offf çok kafam karıştı çokkkSevgili arkadaşlar, ben senelerdir hep misafir üye olarak takılıyordum ne zaman ki şu ev işlerine girdik sıkı takipçisi oldum forumun...biraz da teknoloji özürlüyüm kızımın da katkılarıyla yeni yeni çözmeye çalışıyorum fotoğraf ve mesaj meselelerini:)bütün yorumlarınız için öncelikle herkese çok çok teşekkür ediyorum ...sorduğunuz sorulara cevap vermeye çalışacağım...istediğiniz soruya açığım çünkü biliyorum ki bu işlerle uğraşırken fikir danışmak sormak soruşturmak şart...iç mimarla anlaşıp anlaşmadığımızı merak eden arkadaşlar var iç mimarlık hizmeti çok tuzluydu bütçemiz buna yetmeyeceği için eşimle sora soruştura ,netten baka baka,bu forumdaki evleri inceleyerek ve tabi ki kendi zevkimizi de katarak halletmeye çalıştık ...anahtar teslim inşaat işleri yapan bi firmayla anlaştık...öncesinde her işi ayrı ayrı firmalarla mı halletsek dedik ama evin içini yaptırmak için arabamızı sattığımız için tek tek hepsinin peşinden koşmakta zorlanırız die düşündük en azından tek bi muhattabımız olur dedik ve iyi de yapmışız....evin elektrik su tesisatından tutun da penlere kadar duvarlar da alçısızdı yani ne bileyim evi kara beton olarak düşünün hepsi baştan aşşa yapıldı ...bu işlerde öyle bişey ki ben de öğrenmiş oldum maddiyatın sonu yokmuş bi elektrik düğmesinin bile 10 liradan 500 liraya kadar olanı var...biz eşimle kendi bütçemize en çok uyan ve zevkimize de az çok hitap eden şeyleri tercih etmeye çalıştık... değişecek çok fazla kalem olunca bazı şeylerde istediğimiz oldu bazı şeylerde bütçemiz yetmedi derken bişeyler çıktı ortaya...Allah herkesin yardımcısı olsun....bizim anlaştığımız firma da bize fikirler verdi yardımcı oldular sağolsunlar...yerlerin markasını soran arkadaşlar,vario lareks laminant parke mutfak ve koridor da dahil heryer bundan yalnız fazla açık bi renk olduğu için tozu belli etmese de kıl tüy herşeyi çok belli ediyor benden söylemesi ...duvar rengi FAVORİ istiridye silinebilir yarı mat...bu arada mutfağın halısı için yapılan yorumlara katılıyorum:))yeni evlendiğimdeki salon halımdı şimdilik yaydım sırası gelince inşallah düşünüyorum oraya da bişeyler
çocuk odasının ve oturma odasının fotoğraflarını istemişti bi arkadaş onuda şimdi yüklüyorum...bir de eski halini merak edenler olmuş eşim de varmış Allah tan onları da ekliycem ...kendimi çok zevkli biri gibi görmezdim ama yorumlarınız sayesinde bi havalara girdim kendime güvenim geldi hepinize çok teşekkür ederim... A llah tüm isteyenlere ve hakedenlere kat kat güzellerini nasip eder inşallah...
merhaba!
benim modern tarzla pek aram yoktur ama dekorasyonla ilgili herşeyi yakından takip ederim..
ve diyebilirim ki modern tarzlar arasında bu sitedeki en iyi evlerden biri..çok tebrik ederim.
eviniz hayırlısı olsun, Allah huzurla oturmayı nasip etsin..
gerçekten çok çok beğendim güle güle oturun huzurla sağlıkla inşallah..benim merak ettiğim bi kaç şey var bizde 3-4 gün içinde mutfak tadilatına başlıyoruz ve koridor mutfak zeminini laminant parke yaptırcam sizin parkelerin markasını yazmışsınız ama rengini bulamadım bide suya dayanıklı mı bu parkeler?:)bende mutfak balkonunu katmak istiyorum fakat pimapen yasak sitede katlanır camda soğuk geçirir dediler o konuda da araya sürgülü panjurlu kapı yaptırcaz offf çok kafam karıştı çokkk
mükemmelll! zevkinize hayran kaldım aslında hepsini merak ediyorum ama gardrobunuzu nerden aldığınızı öğrenebilir miyim?
güle güle oturun
huzur içinde - güle güle - şen kahkahalara boğularak oturun inşallah
çok güzel
zahmet çekilmiş, emek harcanmış, ama değmiş gercekten, çok begendım, güle güle oturun.
evin güzel miş güle güle oturun...yalnız mutfak halın ve yatak odası halın pek hoşuma gitmedi..
Çok güzel olmuş. Çok beğendim. Her objeye, her detaya ne kadar emek verildiği belli oluyor. Ama en önemlisi çok mutlu günler geçirin içinde ailece...
hemen cvp yazdığın için çok teşekkür ederim.gerçekten de zor olucağa benziyor:)sonuç böyle olursa ne ala:)Öncelikle Allah kolaylık versin...laminantlar suya dayanıklı denildi bize daha çok yeni kullanıyoruz şimdilik sorun yok markasını ve rengini eşime iyice sordum arkadaşım VARİO marka renk LAREKS die geçiyormuş katalogda...mutfak balkonunu kapatıp kapatmamakta ben de çok kararsız kalmıştım ama şu an iyiki kapatmışım diyorum...ısınma konusunda da eğer alt ve üst katınızdaki d4e kapatmışsa sorun olmaz gibime geliyor ama açıksa ve soğuk bi memleketteysen durum vahim olur iyice bi düşün derim...ben bi yerde görmüştüm sürgülü kapı öyle de hoştu ...umarım kafanı iyice karıştırmamışımdır....çok teşekkürm ederim iyi dileklerin için....seni anlıyorum soruların için her zaman açığım..:)))
çok teşekkür ederim..mutfak halısıyla yatak odamın halısı benim de hoşuma gitmiyor...fotoğrafları çektiğimde daha yeni yeni yerleşiyorduk...şu an yatak odamdaki halıları kaldırdım boş kalması daha şık duruyor...ilk fırsatta inşallah...))))
evet sana katılıyorum boş olursa daha güzel olur modern mobilyalarınıza gitmemiş o halı ...birde mutfak halısınıda değiştirecek olursanız içinde yeşil ton olmasın,perde tül ve masa örtülerinde yeterince yeşil olduğu için...
evin muhteşem olmuş canım ağız tadıyla otur inşallah bende eskişehirdeyim ve yatak odama gardrop yaptırmak istiyordum rica etsem nereye yaptırdığını ve fiyatını yazabilirmisinayrıca mimar olmalıymışsınız tebrikler valla
harika bir eviniz var Allah bizede nasip eder inşallah :) güle güle oturun
Ne güzel ne ferah bir ev..Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin..Mutfaga bayıldım...
bayıldım herşeye yakında bendende forog. geliyor boya felan yaptırdım özellikle yorumlarınızı bekliyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?