teşekkür ederim cevap verdiğin için. evet ilk okduğumda kafam karışmıştı bi 14ler 15ler dolanıyordu.şimdi taşlar oturdu :)Canım benim,ben 14 yıllık evliyim yani 14 senedir kiracıydım Rabbim sonunda kendi evimizi nasip etti ,çok şükür bin şükür...aldığımız ev evet 15 yıllık içini biz yaptırdık evin eski halinin fotoları 12. sayfada....başlıkta da 14 yıl sonra sonunda die bahsetmiştim:)ama arada sadece 1 yıl varmış evin yaşıyla benim evliliğimin yaşının:)))iyice mi karışık oldu ney?:))
ewt cnm ya bizde gireceğiz o işlere fakat çok değilmi 50.000tl biz 35.000 gibi bir şey düşünüoduk gözüm korktu şimdi bak..çünkü bizim evin hali sizin eski ev gibi yani,yandık walla:S:18:
Canım,valla biz de bu işe başlamadan evvel 20.000 düşünüyoduk:) sonra evdeki hesap çarşıya uymadı...30-40 derken...:))ama şu var ki bizim bu evde kalsın yaptırmayalım denebilecek hiçbişey yoktu...aklına ne gelirse artık...mesela bi pimapen bile büyük bi kalem balkon falan kapatıp kiler yaptık....sırf 6000 civarı o tuttu....bu dediklerimin içinde ankastre de var...yatak odası da var çünkü o da firmanın yapımı...gözünüz korkmasın yani...bir de ev büyük bizim o da fiyatı artırıyor...bir de kullanılacak malzemelerin de etkisi var...biz mutfak ,wc, banyonun dolaplarını akrilik denilen bi malzemeden yaptırdık sanırım o da arttıran bi etken oldu...size de kolay gelsin...
sözlüme de gösterdim o kadar beğendik ki bakıp bakıp duruyoruz... güzellik ayrıntıda gizlidir.. o holdeki ışıklandırmalar ayna arkasındaki yatak altındaki aşıklandırmalar, full beyaz parke, özel yapım tv ünitesi, arkasındaki 3 boyutlu taş görünümlü duvar kağıdı beyaz koltuklar... hepsi tam istediğimiz gibi. sözlümünde eski bir evi var. bizde yeni ev almayı düşünüyoruz dün diyo bana yeni ev almasak içinimi yaptırsakama dedim bu ev 150 metrekare seninki gibi 85 metrekare değil çok güzel fikirler verdin bize aklımızdakileri fotoğrafa dökmüş oldun. bizim evin içi için harcayabileceğimiz para 20 milyarı aşmayacak zaten sıfır ev almayı düşünüyoruz. sadece ışıklandırmalar, tv ünitesi kısmı ve beyaz parke yapımına gireriz... Çok teşekkür ederim tekrar burdaki paylaşımlarınız ve yardımlarınız için..
kıss pazar süprizinden seyhan erdağ gelmesin evine:))) eveet bu hafta da Eskişehirdeyiz sayın seyirciler...şuan önünde durduğum apartman pek bişeye benzemese de gördükleriniz sizi yanıltmasın...türkiyenin en ünlü sosyal kadın ağı sitesi kk'nın yoğun talebi üzerine forumlarda fotolarını gördüğümüz bu şahane evi gelin hep beraber canlı canlı inceleyelim
birde rica etsem mutfakta tezgah arasında ne kullandığınızı yazarmıınız?
Canım benim valla gece gece kahkahalarla güldüm...uzun zamandır böle gülmemiştim diyebilirim...Allah da seni güldürsün inşallah...çoooookkkk teşekkür ederim sana...foruma fotoğrafları yükleyene kadar bu kadar zevk sahibi biri olduğumu düşünmezdim...hatta öyle kararsız biriyimdir ki inşaatla uğraşan adamlara bile öööööğğğğ dedirttim..(( halen de acaba şurası şöle mi olsaydı burası böyle mi olsaydı diyorum kendi kendime...ama sizler sayesinde daha da içime sindi ...kendime güvenim geldi ayoll..:)))tekrar sağolun varolun...
hemşehrim eviniz çok güzel olmuş..Güle güle oturun...Bir firma ile anlaşıp yaptırmak en iyisi.biz parça parça yaptrıdığımız için hala mutfakta eksik yerler var.gelip yapacaklar güya.yaklaşık 4 ay oldu düşünün artık.SAnırım ev mobilyalarınızda yeni,oyüzden herşey çok güzel ve uymlu olmuş.birde mutfağınız kaç metre kare.bende mutfağı bu şekilde yaptırsam nasıl olurdu diye düşündüm bir an?
hehe anlıyorum seni ben de çok kararsız bi yapıya sahibimdir dakkada 10 fikir değiştiririm de hiç biri birbirine benzemez:) evin cidden ama cidden şu zamana kadar buraya yüklenmiş gördüğüm en güzel ev...bir tek o beyaz koltuklara nasıl oturacaksın ve oturdun diyelim nasıl temizliyeceksn hadi temizledin diyelim saçını başını nası yolmicaksın
ama kel de kalsan temizlik manyağı olmaktan değer be abla:))
canım deri diyosun boyanmazmı acaba?Ah be ablacım yarama tuz bastın şu an...((benim teee evlenmeden önceden beri beyaz deri koltuk takıntım vardı...evlenirken durumlar ona yetmedi ve hep der dururdum ...içimde kalmasın dedim bi cesaret aldım...ama var yaaa daha iki ayda 6 sefer koltuk sildim(eski koltuklarımı senede bir silerdim) oturdukça millet terledikçe giydiklerinin rengi koltuğa çıkıyor...silsem de flu bi şekilde kalıyor...çare bulan varsa nolur söylesin bu vesileyle...yoksa çıldırmama az kaldı...örtü yap demeyin sakın çünkü en sevmediğim şey koltukları örtmek ...iki çocuk büyüttüm o zamanlar bile örtmedim hiçbişeyin üstünü.. ((kimseye de bişi diyemiyorum hele de eşime çünkü sen tutturdun dicek ...herkes alma baş edemezsin dedi çünkü... ((((napcam ben yaaa.. ((((
canım deri diyosun boyanmazmı acaba?
Aslında turkuaz -betaz benim favori rengimdir...hatta kıyafetlerim de bile:)))))ama salonu o renklerle kombinledim...salon özel olsun istiyorum antreyle karışmasınsadece gizli ışığın geçtiği yer olacak boydan boya komple(alçı olan yer yani)napsam ki?çok teşekkürler yeni fikirlerini bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?