Benim de 14 yıl sonra bir evim oldu!

teşekkür ederim cevap verdiğin için. evet ilk okduğumda kafam karışmıştı bi 14ler 15ler dolanıyordu.şimdi taşlar oturdu :)
evin eski fotosuna bakınca tekrar tebrik etmek istedim ev neymiş ne olmuş. gerçekten çok güzel bir değişim yaşanmış.Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın güle güle oturmayı nasip etsin.

sözlüme de gösterdim o kadar beğendik ki bakıp bakıp duruyoruz... güzellik ayrıntıda gizlidir.. o holdeki ışıklandırmalar ayna arkasındaki yatak altındaki aşıklandırmalar, full beyaz parke, özel yapım tv ünitesi, arkasındaki 3 boyutlu taş görünümlü duvar kağıdı beyaz koltuklar... hepsi tam istediğimiz gibi. sözlümünde eski bir evi var. bizde yeni ev almayı düşünüyoruz dün diyo bana yeni ev almasak içinimi yaptırsak ama dedim bu ev 150 metrekare seninki gibi 85 metrekare değil çok güzel fikirler verdin bize aklımızdakileri fotoğrafa dökmüş oldun. bizim evin içi için harcayabileceğimiz para 20 milyarı aşmayacak zaten sıfır ev almayı düşünüyoruz. sadece ışıklandırmalar, tv ünitesi kısmı ve beyaz parke yapımına gireriz... Çok teşekkür ederim tekrar burdaki paylaşımlarınız ve yardımlarınız için..

BA-YIL-DIMM çok zevkli seçimler olmuş Yüce Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

Rabbim öncelikle yardımcınız olsun...çok teşekkürler...ben bu ev aşamasında öyle zorlandım ki..burdaki evleri hatim ettim diyebilirim...bu vesileyle buraya fotoğraf ekleyen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim...zevkler ve renkler tabi ki tartışılmaz...ama insana bi fikir oluyor yine de...fotoğrafları yükleyip yüklememe konusunda inanın çok kararsız kalmıştım...ama asıl amacıma ulaştığım için şu an daha mutlu oldum...fiyat konusunda gözünüz korkmasın...bizim ev tam anlamıyla harabeydi...iki çocuğum olduğu için gezme fırsatım olmadı tamamen netten bakarak fikir edinmeye çalıştım...bu fiyatın içinde çok fazla iş var...hani bi evde bi tane de değişmeyecek bişey olur değil mi?ama bu evde inanın yoktu...herşey kullanılamaz haldeydi...(çok şanslısın evlenir evlenmez kendi evinde oturacaksın ne mutlu...hayata sıfırdan başlamayacaksın..Rabbim mutluluk versin uzun yıllar var önünüzde herşey zamanla olur...mutlulukla...

hemşehrim eviniz çok güzel olmuş..Güle güle oturun...Bir firma ile anlaşıp yaptırmak en iyisi.biz parça parça yaptrıdığımız için hala mutfakta eksik yerler var.gelip yapacaklar güya.yaklaşık 4 ay oldu düşünün artık.SAnırım ev mobilyalarınızda yeni,oyüzden herşey çok güzel ve uymlu olmuş.birde mutfağınız kaç metre kare.bende mutfağı bu şekilde yaptırsam nasıl olurdu diye düşündüm bir an?

Canım benim valla gece gece kahkahalarla güldüm...uzun zamandır böle gülmemiştim diyebilirim...Allah da seni güldürsün inşallah...çoooookkkk teşekkür ederim sana...foruma fotoğrafları yükleyene kadar bu kadar zevk sahibi biri olduğumu düşünmezdim...hatta öyle kararsız biriyimdir ki inşaatla uğraşan adamlara bile öööööğğğğ dedirttim..(( halen de acaba şurası şöle mi olsaydı burası böyle mi olsaydı diyorum kendi kendime...ama sizler sayesinde daha da içime sindi ...kendime güvenim geldi ayoll..:)))tekrar sağolun varolun...

birde rica etsem mutfakta tezgah arasında ne kullandığınızı yazarmıınız?

Bildiğin cam malzeme..şeffaf olan yerleri iri simli(küçük parça sim olanları da var)yeşil olan yerleri simsiz...ben yeşil olan yerleri koydurup koydurmamakta çok kararsız kalmıştım ama şimdi iyiki yaptırmışım diyorum...çok kullanışlı bir malzeme...hiç leke tutmuyor tavsiye ederim..

hehe anlıyorum seni ben de çok kararsız bi yapıya sahibimdir dakkada 10 fikir değiştiririm de hiç biri birbirine benzemez:) evin cidden ama cidden şu zamana kadar buraya yüklenmiş gördüğüm en güzel ev...bir tek o beyaz koltuklara nasıl oturacaksın ve oturdun diyelim nasıl temizliyeceksn hadi temizledin diyelim saçını başını nası yolmicaksın

ama kel de kalsan temizlik manyağı olmaktan değer be abla:))

bende tezgah arasına koyacağım renge karar veremediğim için mobilyacıya mobilyadan (abonoz)yaptırdım.bozulana kadar kullanıp sonra karar vereb ilrisem renge değiştirmeyi düşünüyorum.
bizde evi yeni yaptırdık.yeni tadilat yapılan çok eve benziyor.ben evde fonksiyonelli çok seviyorum.yeni yaptıran arkadaşlara fikir olarak :evlerde misafir olarak kullanıla alaturka tuvaletimizde yaptığımız değişikliği yazabilirim.tuvalette girince önce lavabo,sonrada kapı ile ayrılmış tuvalet vardı.biz aradaki kapıyı ve duvarı kaldırdık.klozet,duş kabin yaptırıp misafir banyosuna dönüşütrüdk..
teşekkürler canım

çok teşekkürler...ona bakarsan bizde de var eksikler mutfağın kapısı kapanmıyor,dış kapı değişecek bozuk çıktı,bikaç yere duvar kağıdı gelecek biz de hala bekliyoruz....:)))mobilyalara gelince kızların oda takımı vardı 5 yıllık yeniydi ,oturma odasındaki köşe takımım da eski evimden,salon dakileri yeni aldık çünkü 8 kez taşınmaktan dolayı baya bi kötü olmuşlardı...bir de eski yatak odam da eve hiç uymayacaktı onu firmaya yaptırdık...halılarım annemin ev hediyesi bu arada..:))kızların odasındaki ve yatak odamdaki yatak örtülerimi de arkadaşlar aldılar sağolsunlar ev hediyesi..:)))(onları da es geçmeyeyim dedim siteden takip ediyolar da)Rabbim ev yapana yardım ediyomuş...mutfak 18 metrekare(balkonun kapatılması ile beraber)...

Ah be ablacım yarama tuz bastın şu an...((benim teee evlenmeden önceden beri beyaz deri koltuk takıntım vardı...evlenirken durumlar ona yetmedi ve hep der dururdum ...içimde kalmasın dedim bi cesaret aldım...ama var yaaa daha iki ayda 6 sefer koltuk sildim(eski koltuklarımı senede bir silerdim) oturdukça millet terledikçe giydiklerinin rengi koltuğa çıkıyor...silsem de flu bi şekilde kalıyor...çare bulan varsa nolur söylesin bu vesileyle...yoksa çıldırmama az kaldı...örtü yap demeyin sakın çünkü en sevmediğim şey koltukları örtmek ...iki çocuk büyüttüm o zamanlar bile örtmedim hiçbişeyin üstünü..((kimseye de bişi diyemiyorum hele de eşime çünkü sen tutturdun dicek ...herkes alma baş edemezsin dedi çünkü...((((napcam ben yaaa..((((

canım deri diyosun boyanmazmı acaba?

hee anladım canım..bende salona uyum saglayabilir diyerekten de turkuaz olabilir dedim..biçok renk var.biraz düşüniyim yazarım canım

çok hoşuma giden bi ev bu formdaki en güzel evlerden biri bence gerçekten dikkat çekici ve zarif bi ev olmuş Allah güle güle oturmak nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…