çok hoşuma giden bi ev bu formdaki en güzel evlerden biri bence gerçekten dikkat çekici ve zarif bi ev olmuş Allah güle güle oturmak nasip etsin..
hee anladım canım..bende salona uyum saglayabilir diyerekten de turkuaz olabilir dedim..biçok renk var.biraz düşüniyim yazarım canım[/QUtmm canım sen de düşün ben de düşüneyim bakalım ne çıkacak ortaya..:))çok teşekkürler fikirlerin için...
eviziniz çok güzel olmuş.ferah ve iç açıcı.iyi günlerde güle güle oturun.
14 yıl beklemenize gercekten degmiş.
zevkli tasarım olmuş..
mutfagınız favorim oldu
iyi günlerde agız tadıyla oturun
gerçekten çok güzel bir ev olmuş Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
ne olursunuz dua edin benimde böyle bir evim olsun huzurla sağlıkla tabiii lütfeeennnnnnn
ben yeşil rengi sevmem ama cok güzel olmus mutfak
banyolar sıyah beyaz harika olmus cok zevklıısnız tebrık ederımmm[/QUOT Beğenmenize sevindim çok teşekkürler...ne yalan söliyim ben de yeşili çok sevmezdim bembeyaz bi mutfak istiyodum aslında...taaa ki yeşilin bu tonunu görene kadar...huzur verdi ilk gördüğümde o yüzden tercih ettim..:))))
çok ama çok beğendim.çok ince zevklisiniz belli oluyor.Allah ağız tadı sağlıkla oturmak nasip etsin.ben de Eskişehirdeyim.Tv ünitesini ve yatak odası dolabını da firma kendi mi yaptı.çok beğendim özellikle tv ünitesini.bunların tek tek maliyeti ne oldu acaba.eğer firma böyle imalat yapıyorsa ben de irtibata geçmeyi düşünücem.yeni ev aldım çok eksiğim var ama birden yaptırma durumum yok.sıra ile olacak artık.bi de tv ünitesi malzeme nedir pek anlamam ama lake mi deniliyor mebran mı deniliyor karıştırıyorum.mesela benim mutfağım beyaz ve mürdüm rengi membran kapaklı..ben de o yüzden diğer odalarımda da beyaz renkli dolaplar yaptırayım geneli uyumlu olsun düşünüyorum.gerçi koltuklarım vizon rengi duvarlarım ve yer parkem aynı senin renklerden.ancak şu an salonumda eski mobilyalarım var ceviz rengi gibi.tv ünitesi beyaz masa başka renk olmaz heralde.benim eski eşyalarla uyumu yakalamam zor olacak heralde.
beyaz mobilya seçince bütün eşyaların da ona uyumu gerkiyor tabi.ben sizin başınızı biraz ağrıtırım sorularımla.çünkü gerçekten zevkinizi çok beğendim.burada beğendiğim ender fotoğraflardan çünkü.
Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim..ayrıca hiç de başımı ağrıtmadınız zevkle okuyorum bütün yorumları...evi almışsınız nasılsa gerisi zamanla olur herşey bir anda olamayabiliyor...tv ünitesinin malzemesi akrilik kapak...evet yatak odası ve tv ünitesini de firma yaptı yalnız daha önceki mesajlarımda da açıkladığım gibi inanın tek tek fiyat konuşulmadı bizde bütün evin dolapları metrekareye göre çarptılar böldüler....anahtar teslimi anlaştığımız için herşeyi tek bi yer yaptı ve fiyat bütün işler üzerinden konuşuldu bizde...bu arada ben de sana bi soru sorayım yerlerimiz aynı renkmiş temizliğini nası yapıyosun?çok fazla kıl tüy herşeyi gösteriyor ve sildikten sonra kurulamazsam dalga bırakıyor aynı sorun sizde de var mı?beyaz mobilyada uyumu yakalamak daha kolay oluyo aslında neyle koysan yakışıyo gibime geliyor sıkılınca ufak değişiklerle farklı hava yatatılabiliyor tavsiye ederim....sormak istediğiniz ne varsa sorabilirsiniz yardımcı olabilirsem sevinirim...
teşekkür ederim cevap için.kendim bi arayıp sorarım firmanın sitesine baktım az önce.kalitesinden memnunsunuz anladığım kadarıyla
yerleri mop paspasla siliyorum iyice suyunu sıkıyorum öyle siliyorum.deterjanlı su ile silersem iz yapıyor ama çok az yer temizleme sıvısı veya sıvı arap sabunundan çok az suya döküp öyle siliyorum.deterjanı çok çok az kullanın köpüklü bir suysa mutlaka dalga yapar.
evdeki eksikler gözüme batıp duruyor.oğlumun odasında dolap yok masa yok daha.1 ay önce taşındım acele karar vermek istemediğim için erteledim dolapları.oda küçük.hazır mı alsam tavana kadar yüklüklü mü yaptırsam bilemiyorum.koçtaşta 3 kapaklı dolaplar var onlardan alayım diyorum bi.sonra vazgeçip ölçüye göre tavana kadar olsun fazlalıkları alsın diyorum.çocuk odası mobilyaları hazır mı nerden aldınız.
oda küçük olunca fazla bi seçeneğim yok.siz ne önerirsiniz küçük odada tavana kadar dolap çirkin mi durur.daha masa da koyucam odaya.
ben de sizin gibi dolaplar kendim çiziyorum.diğer evimde öyle yapmıştım.bu evde de girişe vestiyer filan çizdim.usta gelince göstercem umarım saçma bulmaz:))vestiyer yaptıracağım yerde kalorifer de var.kalorifer peteğini hasır kafesler oluyor ya petek önünde öyle kapattırıp üzerine dolap çizdim.
sizin vestiyerde oturma pufu varya çok hoş ve mantıklı bence.benim de kapı girişinin solunda boşluk bırakmak gerekiyor dolap sıfıra sıfır başlamaz ordan ama puf düşünmüştüm eşim saçla buldu.bence saçma deil.küçük çocuğu olan ve ayakkabı giydirmekte zorlanan annelerin fikri bir oluyor sanırım:))ben yine de ustaya göstercem çizimimi.oraya puf istediğimi de söyleyeceğim yapacak mı bakalım.
Maşaallah sübhanallah çok gzel bayıldım içim açıldı.200 resim koysanız sıkılmadan bakardım yani çok zevkli şık ve sade.Üstelik iç açıcı ağız tadıyla oturun.
allah mutlu mesut oturmayı nasip etsn çok güzel olmuş fakat çok açık renkler tercih etmişsnz temizlik sizi yoracak gibi duruyor. mutfağınıza bayıldım.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?