bende beğendim gerçekten evini. beyaz olması şahane olmuş. o kadar yıl beklemişsin ama sonunda gerçekten modern ferah şık bi evin olmuş. banyolar harika, mutfağın da güzel hatta rengi bile güzel. beyaz evinde hoş bi farklılık oluşturmuş yeşil. sadece, eğer çocukların odası için yeni mobilyalar almayı düşünüyosan onları da sadece beyaz tercih et derim. çnk beyazın modası hiç geçmez hemde çok şık ferah duruyor. yani sizin yatak odası ve çocuk odasındakiler gibi beyaz ve ahşabın karışımı olmasın, oda iyi ama sadece beyaz daha şık bence.
Gerçekten zevkli bi kadınsın, Allah güle güle sağlıkla oturmayı nasip etsin
şahane olmuş evinizin her yerini beğendim güle güle oturun canım .
canım evine bayıldım harika kırkbir kere maşallah diyorum valla. o kadar sade o kadar insanın ruhunu dinlendiren bir evin varki süper yani. güle güle mutlu mutlu otur inşallah canım benim. benim sana bir sorum olacak koridordaki morlu beyazlı yolluğunu nerden aldın yada markası ne bayıldım onlara çok hoşuma gitti.
Allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin..
Bende çok beğendim evinizin dekorasyonunu şahane olmuş ve beyaz renk ağırlıklı olması bence en güzel seçim olmuş ev mis gibi ferah olmuş
Mutfakta yeşil rengi beğeneceğimi düşünmezdim fakat oda çok şık durmuş :)) Bir bayan olarak zevkiniz çok güzel tebrik ederim)
çok teşekkür ederim güzel dileklerin için...şimdilik çocukların odasına mobilya almayı düşünmüyorum ama alırsam da dediğiniz gibi seçimim beyazdan yana olurdu...aslında yatak odasındaki mobilyalar sadece beyaz olacaktı ama yapan firmadaki yetkililer tavsiye etmedi eğer kenarlar da beyaz olursa ek yerleri çok belli olabilir dediler bir de üstüne üstüne gelir dediler gardrop falan çok büyük olduğu için...iki renk kombinlemeye ikna ettiler beni ben de budaklı mobilyayı sevdiğim için öyle tercih ettim artık..:))ama siz şimdi böyle deyince firmanın gazına gelmeyip tek beyaz mı yaptırsaydım keşke dedim..((tekrar teşekkürler...daha iyileri sizlere olsun...
Çok güzel bir ev. Özellikle mutfağınıza ve salonunuza bayıldım.Allah güle güle otrmayı nasip etsin inşallah.
maaşallah,sübhanallah.Eviniz çok güzel,çok ferah.Allahım sağlıkla,huzurla oturmayı nasip etsin inşallah.Resimlere ilk baktığımdan bu yana yazmak istiyorum ama bebeğimden,internete girmem kısıtlı olduğundan yazamadım.Evinize hayran kaldım.Hiçbir evin yorumlarını baştan sona okumamıştım.Size de ayrıca teşekkür ederim,sorulan sorulara bekletmeden cevap yazıyorsunuz.benim de sorum olacak.yatak odanızı,dolabı çok beğendim.iç dizaynının resimlerini ayrıntılı çekebilir misiniz.dolabın boyutlarını da yazarsanız sevinirim.
Yaaaaa... herşey çok mükemmel.Allahım nazarlardan saklasın.Güle güle oturun inşallah.
resimleri tek tek incelemiştim,hepsini çok beğendim.Aslında anlaşılır ama sizin yatak odasını çok beğendim.Ben evime(tokiye) taşınalı üç yıl oldu.yatak odamı o zaman almıştım.hiç memnun değilim.içi hiç kullanışlı değil.rengi tozu aşırı belli ediyor.o kadar da para vermiştik.içime sinmiyor.bu mobilyaları da ne yapacağım bilmiyorum ama...sizin ki çok hoşuma gitti.bende yaptırmayı düşünüyorum.sizinki gibi yapabilirler inşallah.Ben de size çok teşekkür ederim...sorulan sorulara cevap vermeye çalışıyorum elimden geldiğince çünkü evin yapım aşamasında ben de öyle çok sorular sordum ki etrafımdakilere...:)))yatak odasındaki gardrobun eni 4 metre,yüksekliği 2.5 metre,derinliği 60 cm...içinin resimlerini çekip 12. sayfada eklemiştim yakın çekim yapmaya çalıştım fakat yetersizse tekrar çekebilirim...4 kapak var , herbiri 1 metre...ben kendi eşyalarıma falan göre her kapağı ayrı ayrı çizdim....gardrobun içini çizerken elimde metreyle uyuduğumu bilirim..:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?