Benim de 14 yıl sonra bir evim oldu!

bende beğendim gerçekten evini. beyaz olması şahane olmuş. o kadar yıl beklemişsin ama sonunda gerçekten modern ferah şık bi evin olmuş. banyolar harika, mutfağın da güzel hatta rengi bile güzel. beyaz evinde hoş bi farklılık oluşturmuş yeşil. sadece, eğer çocukların odası için yeni mobilyalar almayı düşünüyosan onları da sadece beyaz tercih et derim. çnk beyazın modası hiç geçmez hemde çok şık ferah duruyor. yani sizin yatak odası ve çocuk odasındakiler gibi beyaz ve ahşabın karışımı olmasın, oda iyi ama sadece beyaz daha şık bence.
Gerçekten zevkli bi kadınsın, Allah güle güle sağlıkla oturmayı nasip etsin

canım evine bayıldım harika kırkbir kere maşallah diyorum valla. o kadar sade o kadar insanın ruhunu dinlendiren bir evin varki süper yani. güle güle mutlu mutlu otur inşallah canım benim. benim sana bir sorum olacak koridordaki morlu beyazlı yolluğunu nerden aldın yada markası ne bayıldım onlara çok hoşuma gitti.

çok teşekkür ederim güzel dileklerin için...şimdilik çocukların odasına mobilya almayı düşünmüyorum ama alırsam da dediğiniz gibi seçimim beyazdan yana olurdu...aslında yatak odasındaki mobilyalar sadece beyaz olacaktı ama yapan firmadaki yetkililer tavsiye etmedi eğer kenarlar da beyaz olursa ek yerleri çok belli olabilir dediler bir de üstüne üstüne gelir dediler gardrop falan çok büyük olduğu için...iki renk kombinlemeye ikna ettiler beni ben de budaklı mobilyayı sevdiğim için öyle tercih ettim artık..:))ama siz şimdi böyle deyince firmanın gazına gelmeyip tek beyaz mı yaptırsaydım keşke dedim..((tekrar teşekkürler...daha iyileri sizlere olsun...

Allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin..
Bende çok beğendim evinizin dekorasyonunu şahane olmuş ve beyaz renk ağırlıklı olması bence en güzel seçim olmuş ev mis gibi ferah olmuş
Mutfakta yeşil rengi beğeneceğimi düşünmezdim fakat oda çok şık durmuş :)) Bir bayan olarak zevkiniz çok güzel tebrik ederim )

çook teşekkürler canım....koridordaki halıların markası TFANY HALI(saray halının yeni çıkardığı bi markaymış)yalnız rengi mor değil..(vizon rengiyle beyaz fotoğraf yanıltmış sizi....eski koridor halılarım desenliydi ve çok göz yoruyordu özellikle uzun koridorlarda.....düz renk koridor halısı bulmak için çok gezip baktım...dümdüz olanlar sanki hani halıfleks kestirmiş koymuşsun gibi duruyordu...en içime sinen bu oldu...eğer desensiz göz yormayan koridor halısı bakıyosan bunu tavsiye ederim gerçekten...kullanımı rahat...kenarlara doğru beyaz olması da küçük de olsa hareket katıyor göz yormadan...Rabbim isteyen herkese daha iyilerini nasip etsin...

Çok sağol canım...mutfakta yeşil renk aklımın köşesinden bile geçmezdi inanın ama görünce içim ısındı bu renge ve bi cesaret yaptırdım(ama çok gitgeller yaşadım karar verene kadar)zevklerimiz uyduğuna ve beğendiğinize göre siz de en az benim kadar zevkli birisiniz kesin..:))

Çok güzel bir ev. Özellikle mutfağınıza ve salonunuza bayıldım. Allah güle güle otrmayı nasip etsin inşallah.

canım belkide firmanın dediği gibi olucaktı sonuçta model de önemli, keşke deme boşveeeer. önemli olan senin içine sinmesi ve bence böylede güzel görünüyor. iyi dileklerin için de çooook teşekkürler

Çok güzel bir ev. Özellikle mutfağınıza ve salonunuza bayıldım. Allah güle güle otrmayı nasip etsin inşallah.

O sizin kendi güzelliğiniz çok teşekkürlerr...bu arada şu karakterler çıkıyor ya siz de olduğu gibi öpücük falan yapıyo el sallıyo çalkalıyo falan..onları nası yapıyosunuz ?ben yapamıyorum bulamadım daha doğrusu yerini..:))

maaşallah,sübhanallah.Eviniz çok güzel,çok ferah.Allahım sağlıkla,huzurla oturmayı nasip etsin inşallah.Resimlere ilk baktığımdan bu yana yazmak istiyorum ama bebeğimden,internete girmem kısıtlı olduğundan yazamadım.Evinize hayran kaldım.Hiçbir evin yorumlarını baştan sona okumamıştım.Size de ayrıca teşekkür ederim,sorulan sorulara bekletmeden cevap yazıyorsunuz.benim de sorum olacak.yatak odanızı,dolabı çok beğendim.iç dizaynının resimlerini ayrıntılı çekebilir misiniz.dolabın boyutlarını da yazarsanız sevinirim.
Yaaaaa... herşey çok mükemmel.Allahım nazarlardan saklasın.Güle güle oturun inşallah.

Ben de size çok teşekkür ederim...sorulan sorulara cevap vermeye çalışıyorum elimden geldiğince çünkü evin yapım aşamasında ben de öyle çok sorular sordum ki etrafımdakilere...:)))yatak odasındaki gardrobun eni 4 metre,yüksekliği 2.5 metre,derinliği 60 cm...içinin resimlerini çekip 12. sayfada eklemiştim yakın çekim yapmaya çalıştım fakat yetersizse tekrar çekebilirim...4 kapak var , herbiri 1 metre...ben kendi eşyalarıma falan göre her kapağı ayrı ayrı çizdim....gardrobun içini çizerken elimde metreyle uyuduğumu bilirim..:)))

resimleri tek tek incelemiştim,hepsini çok beğendim.Aslında anlaşılır ama sizin yatak odasını çok beğendim.Ben evime(tokiye) taşınalı üç yıl oldu.yatak odamı o zaman almıştım.hiç memnun değilim.içi hiç kullanışlı değil.rengi tozu aşırı belli ediyor.o kadar da para vermiştik.içime sinmiyor.bu mobilyaları da ne yapacağım bilmiyorum ama...sizin ki çok hoşuma gitti.bende yaptırmayı düşünüyorum.sizinki gibi yapabilirler inşallah.
tekrar güle güle oturun...sağlıkla inşallah...

Son düzenleme:
evınız gercekmııı AGZIM ACIK KALDI MASALLAH RABBIM HUZURLA OTURMAYI NASIP ETSIN ESYALARA DUZENE SADELIGE SIKLIGA BAYILDIM BIDE SORMASI AYIP YATAK ODANIZI NERDN ALDINIZ BENDE ARSTIRMA YAPIYORUMDAAA

Sabreden derviş muradına erermiş :))
Vay be dedim inşaat halını gorunce, nerden nereye ..
Emeklerinizin karşılığını almıssınız ve cok sanslısınız işçilik temiz duruyor.
Hayrlı olsun , sağlıkla mutlulukla oturun evınızde inşallah.

Ben ince ayrıntıları cok begendım, koridordaki spotlar,
Tavandaki ve lavobadakı arka aydınlatma ,
Mutraf dolaplarının şekli
Çok modern ve şık olmuş
Sade ama gösterişli bir dekor yakalamıssınız .

Tek olumsuzluk bana göre parke rengi :)
Aynı parkeyı kullanıyoruz ve hergun bu model ve rengı sectıgım ıcın kendıme kızıyorum..
Gorunusu cok hos olmasına ragmen temızlıgı cok kotu olan bır parke eğer seçmek ısteyen arkadaslar varsa bılgılerı olsun.
Toz belli etmeyen ama en ufak tüy,leke saklayamayan bır parkedır istisnasız hergun süpürülmeyi bekler yoksa en ufak saçı yerde gorebılrsınız..

Muhteşem ötesi gerçekten rüyaların evi maşallah maşallah , benim annemde 24 sene sonra ev sahibi olucak sonbaharda inşallah , darısı başımıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…