Benim de 14 yıl sonra bir evim oldu!

çok güzel zevkle döşenmiş. tek kelimeyle harika su gibi duru bir ev. allah can sağlığıyla oturmayı mutlulukla oturmayı nasip etsin .

maşallah çook beğendiimmmmmmmmmm.. açıklamalarınızı okuyunca içime su serpildi.. bende 5 yıllık evliyim Tek hayalim ev sahibi olmak ve istediğim gibi dekore etmek
ALLah Hayırlı huzurlu etsin Güle güle Oturun Darısı benim gibi kiracı olanların başına

Amin inşallah canım....hiç de ümitsizliğe kapılma daha çok yeni evlisiniz....herşey hemen oluverince tadı bu kadar güzel olmaz...sabırla zorlukla olunca daha bi güzel oluyor inan bana...Rabbim sağlıkla huzurla nasip etsin herkese...

evınız gercekmııı AGZIM ACIK KALDI MASALLAH RABBIM HUZURLA OTURMAYI NASIP ETSIN ESYALARA DUZENE SADELIGE SIKLIGA BAYILDIM BIDE SORMASI AYIP YATAK ODANIZI NERDN ALDINIZ BENDE ARSTIRMA YAPIYORUMDAAA

Yorumlarınıza ve beğenmenize çok sevindim....sizler beğendikçe güzel şeyler söyledikçe bazı içime sinmeyen şeyler bile hoşuma gitmeye başladı çok teşekkürler....yatak odası özel yapım ölçüye göre(yani marangoz yaptı)...tavsiye ederim eğer evin kendininse hazır yatak odası alma derim çünkü ben de çok baktım ama bu kadar kullanışlı olmuyor maalesef hazır olanlar...:)

evınız gercekmııı AGZIM ACIK KALDI MASALLAH RABBIM HUZURLA OTURMAYI NASIP ETSIN ESYALARA DUZENE SADELIGE SIKLIGA BAYILDIM BIDE SORMASI AYIP YATAK ODANIZI NERDN ALDINIZ BENDE ARSTIRMA YAPIYORUMDAAA

Yorumlarınıza ve beğenmenize çok sevindim....sizler beğendikçe güzel şeyler söyledikçe bazı içime sinmeyen şeyler bile hoşuma gitmeye başladı çok teşekkürler....yatak odası özel yapım ölçüye göre(yani marangoz yaptı)...tavsiye ederim eğer evin kendininse hazır yatak odası alma derim çünkü ben de çok baktım ama bu kadar kullanışlı olmuyor maalesef hazır olanlar...:)

Şiir gibi olmuş yorumlarınız çok tatlısınız...evi benim gözümle görmüşsünüz gerçekten çok dikkatli birisiniz sanırım....ince ayrıntılar sizin de dikkatinizi çekmiş....parke konusunda da sonuna kadar haklısınız...yok böle bişey...iki kızım var saçları uzun bir de ben yani üç bayan uzun saçlı artık başedemiyorum eve giren herkese galoşla bone takmayı bile düşündürüyor bu yerler bana...her an elimizde süpürgeyle bezle mi dolaşıcaz biz....napıcaz böyle yaaa....açık renk oluşuna aldandım işte..((yorumlarınıza tekrar teşekkürler ediyorum arkadaşım...hayatınızdaki herşey gönlünüzce olsunnn...:)

Ayyyyyyyyyyyy çok güzel yaa huzurla oturunn inşallah
O ev o halden bu saraya nasıl dönüştü yaa:26:
Çok zevklisiniz gerçekten
Evi ne kadara aldınız içini yaptırmak vs. ortalama ne kadar tuttu sorabilir miyim?
ona göre hayal kurcam da

Muhteşem ötesi gerçekten rüyaların evi maşallah maşallah , benim annemde 24 sene sonra ev sahibi olucak sonbaharda inşallah , darısı başımıza :)

Çoookk teşekkürler canım benim...Rabbim tez zamanda seni de rüyalarına kavuştursun inşallah....annen de az sabretmemiş ,sağlıkla ,huzurla, ağır tadıyla otursun inşallah evinde....

Amin canım çok teşekkürler...evin eski halini hatırlayınca bazen ben de inanamıyorum gerçekten...ben Eskişehir de ikamet ediyorum ve burda benim evin bulunduğu semtteki evler biraz pahalıydı...bu evin bize maliyeti 220.000 civarı oldu içini yaptırmakla beraber...hayallerine ket vurma derim Rabbimin hazinesi öyle büyük ki...bazen hayatta hayal bile edemeyeceğin şeyler oluveriyor...önce sağlık ,huzur,mutluluk...geri kalanı da zaman ve sabır...hayallerine kavuşman dileklerimle...

Ağız tadıyla oturun inş, çok şık, renkler çok hoş, bayıldım ben de.
Hayırlı olsun, darısı başımıza :)

baktıkça içim açıldı çok zevklisiniz.son zamanlarda gördüğüm en hoş sade insanı dinlendiren ev diyebilirim güle güle oturun

şimdi bgn parke seçiminde karbeyaz diye bi renk vardı içinde biraz ahşap rengi var diye onu değil sizin lareks rengini istedim yarın ona bakmaya gidicez ama bu temizliği zor dalga bırakıyo dedikçe gözüm korkmadı değil ben beyaz gibi birşey istiyorum en açık bu geldi netteki resimlerden ama karar aşaması çıldırtıyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…