beğenmene sevindim çok teşekkürler...salondaki zebralardan memnunum şimdilik... Brillant tan almıştım ama markası başka bi markaydı yabancı bir markaydı yerli mi yoksa ithal mi inanın bilmiyorum(genelde yerli markalara da yabancı isim koyabiliyorlar ya)ondan tam emin olamadım şimdi...benim salonda 3 cam var o yüzden kanatlı ya da başka tüller çok kalabalık olacaktı ben de çok karasız kalmıştım almadan önce...bunun görüntüsü göz yormuyor üç cam olmasına rağmen sade duruyor...eğer siz de kalabalık görüntü olmasın diyorsanız tavsiye ederim... Benim fikrimi sorarsanız, camlarınızın yere kadar olması sorun olmaz çünkü bi arkadaşımda yere kadar olan camda da gördüm ve o arkadaştan beğenip karar vermiştim bence çok daha güzel durmuştu yine de karar sizindir...umarım kararsızlığınıza çare olabilmişimdir...kolaylıklar diliyorum...sevgiler...:),
Maşaallah RABBİM ağız tadıyla oturmanı nasip etsin beklemene değmiş darısı biz kiracıların başına,sadece beni rahatsız eden mutfagındakı halı oldu çok modern bır mutfaga eskı model kalmıs içinde krem agırlıklı yeşil desenleri olan bir şhaggy halı daha modern olurdu benım acızane fıkrımemeğınıze saglık
allah razı olsun karar verdim bende zebra yaptıracağım. Inşallah buraya resim koymaya nasip eder rabbim. Tekrar güle güle oturun.
Renkleri falan çok beğendim tasarlayan çok zevkli biriymiş. Allah hayırlı uğurlu eylesin. İyi günlerde kullanın. Dikkat ettimde parlak yüzey çok kullanılmış benimde hoşuma parlak yüzeyler gidiyor.Bakalım bizde evi tadilata sokmayı düşünüyoruz. internetten bir firma buldum Doorka akrilik kapak diye, çizilmez akrilik kapak yapıyorlar, kendi mutfak modelleride var fiyat alcaz, onlara yaptırabilirim. hayırlısı bakalım.
tam 1 ay olmuş daha benim mutfak kabustan kurtulmadı
ama parkeler lareks olucak onu seçtik:)mutfak balkonuna cam balkon yapıldı ara pimapen kapı çıkarılıp sürgülü içi jaluzili pimapen yapıldı petek yeri değiştirildi eee şimdi bi sürü iş daha çıkmaz mı mutfak boya olucak kapı kemer yapılacak parkeler gelicek yapımı biten dolaplar takılıcak ben de her gün ne zmn biticek bu işkence diye deli olucam çünkü evde oturup o enkazı görmek kabuss
lareksi kendim gördüm kırık beyaz budaklı değil flu çizgili ben çok beğendim tamamen yapılınca daha aydınlık olur bence de:)
eviniz muhteşem olmuş yaa bayıldımm gerçekten... Rabb'im ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah. bnmde 6 ay sonra düğünüm var, 3 hafta önce evimizi aldık ve aynen sizin eski evinizin hali gibigeçen hafta sonu fayanslarımızı kalebodurlarımız beğendik, kapılar mutfak dolapları içinde ölçü alındı renklerini beğendim felan ama inanılmaz sinir bozucu bir süreç bu. duvarlarda alçı yoktu bizim de bir ustayla anlaştık, ben salonuma alçı tavan istemiştim ve ilk iş olarak duvarlardan başlandı. geçen gün eve bakmaya gittim resmen buz gibi soğudum evden yaa hala bile ağlamak istiyorumm (( asma tavanı bir görseniz (( dedim bu nedir ya siz buna asma tavan mı diyorsunuz bide bana demez mi bizim elimizde bu kalıp vardı bundan yaptık diye (( verdiğimiz para da boşa gitti. şuanda fayanlar yapılıyor ama inanın o asma tavan mevzusundan sonra eve bakmaya daha hiç gitmedim, görmek bile istemiyorum şuanda, aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor ( ne yapmalıyım sizce, o tavandaki herneyse artık onu söktürmeli miyim, parasını aldı hsptan düşmüyor, söktürmesem gördükçe sinirlerim bozulacak napıcamı bilemiyorum yaa :/
Merhaba, eviniz çok güzel ve aydınlık olmuş. yalnız müsaadenizle ufak bir eleştirim var naçizane; salonunuzda çok beyaz kullanmışsınız. perdeler, yerler, koltuklar, duvarlar hepsi beyaz... ve malesef beyazı çok kullanmanın bir dezavantajı olarak evinizde soğuk bir hava oluşmuş. örneğin duvarlardan birini farklı koyu bir renk yapsaydınız, perdelerinizde de beyaz harici daha yumuşak renkler kullansaydınız salonunuzda daha sıcak bir hava yakalayabilrdiniz bana göre.. güle güle oturun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?