Benim de 14 yıl sonra bir evim oldu!

Maşaallah RABBİM ağız tadıyla oturmanı nasip etsin beklemene değmiş darısı biz kiracıların başına,sadece beni rahatsız eden mutfagındakı halı oldu çok modern bır mutfaga eskı model kalmıs içinde krem agırlıklı yeşil desenleri olan bir şhaggy halı daha modern olurdu benım acızane fıkrımemeğınıze saglık

allah razı olsun karar verdim bende zebra yaptıracağım. Inşallah buraya resim koymaya nasip eder rabbim. Tekrar güle güle oturun.

Renkleri falan çok beğendim tasarlayan çok zevkli biriymiş. Allah hayırlı uğurlu eylesin. İyi günlerde kullanın. Dikkat ettimde parlak yüzey çok kullanılmış benimde hoşuma parlak yüzeyler gidiyor.Bakalım bizde evi tadilata sokmayı düşünüyoruz. internetten bir firma buldum Doorka akrilik kapak diye, çizilmez akrilik kapak yapıyorlar, kendi mutfak modelleride var fiyat alcaz, onlara yaptırabilirim. hayırlısı bakalım.

Son düzenleme:
Eviniz cok hoş olmuş.. Özellikle mutfak ve salonunuz cok hoşuma gitti.. Benim de salonum beyaz kullanımı biraz zor ama cok ferah duruyor.. Güle güle oturun

Çok güzel, çok beğendim.. Darısı olmayanların başına. İnsanın kendi evinin olması çok güzel gerçekten..

tam 1 ay olmuş daha benim mutfak kabustan kurtulmadı
ama parkeler lareks olucak onu seçtik:)mutfak balkonuna cam balkon yapıldı ara pimapen kapı çıkarılıp sürgülü içi jaluzili pimapen yapıldı petek yeri değiştirildi eee şimdi bi sürü iş daha çıkmaz mı mutfak boya olucak kapı kemer yapılacak parkeler gelicek yapımı biten dolaplar takılıcak ben de her gün ne zmn biticek bu işkence diye deli olucam çünkü evde oturup o enkazı görmek kabuss
lareksi kendim gördüm kırık beyaz budaklı değil flu çizgili ben çok beğendim tamamen yapılınca daha aydınlık olur bence de:)

Modern ve şık. Duvarların altlarındaki spotlar çok şık... Ben country tarzı evleri seviyorum. Ama senin evinde gerçekten çok güzel olmuş. Güle güle otur.

canım çok sağol...daha iyilerini sizlere versin Rabbim...fotoğraflar daha tam yerleşmeden çekilmişti mutfaktaki halıyı eski evimden getirmiştim boş kalmasın die yaymıştım iki çocuk olunca çok ayak izi oluyor du ama burdaki bayanlar da beğenmediler zaten benim de içime sinmemişti geçici olarak yaymıştım ben de kaldırdım şu an halısız ve daha iyi...yenisini alana kadar boş kalması iyi fikir...:)

allah razı olsun karar verdim bende zebra yaptıracağım. Inşallah buraya resim koymaya nasip eder rabbim. Tekrar güle güle oturun.

sevindim senin adına ...çünkü en kötü şey kararsızlık..:))sabırsızlıkla bekliyorum fotoğrafları...inşallah güzel olur...kolay gelsin sana..

çok teşekkürler...evi ben tasarladım imkanlarımız yettiğince..bu durumda o zevkli şahsiyet de ben oluyorum değil mi????..:)))))))Allah senin de işlerini rast getirsin inşallah....benim mutfak,banyo,wc kapakları çizilmez akrilik ten şimdilik memnunum...banyo da ki siyah çok parmak izi belli ediyor onu da belirteyim sana tercihini siyahtan yana kullanacaksan haberin olsun...herşey istediğin gibi olsun...kolay gelsin...

kıyamam yaa...valla seni çok iyi anlıyorum...tamamen bitene kadar ömür törpüsü gerçekten...ben mutfağı kaç kere temizlediysem gelen usta yine batırdı günlerce aynı işkence...mutfak tezgahı bugün takılıyo dediler taşındım tam iki hafta gelmedi...bulaşıkları banyo da yıkamak mutfakta susuz iş yapmak kabustu gerçekten...ve düşünsene benim evin her tarafında aynı durum söz konusuydu ben daha yarımken taşınmak durumunda kaldım diğer evden...ustalar gelip gittikçe oturup ağladığımı bilirimm...insana hiç bitmeyecek gibi geliyor ama inan bitiyorrr...sabırrr...lareks konusunda ben de etkili oldum sanırım kullanırken üzerindeki kıl tüy herşeyi gördükçe arkamdan saydırmazsın umarım..:),

eviniz muhteşem olmuş yaa bayıldımm gerçekten... Rabb'im ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah. bnmde 6 ay sonra düğünüm var, 3 hafta önce evimizi aldık ve aynen sizin eski evinizin hali gibi geçen hafta sonu fayanslarımızı kalebodurlarımız beğendik, kapılar mutfak dolapları içinde ölçü alındı renklerini beğendim felan ama inanılmaz sinir bozucu bir süreç bu. duvarlarda alçı yoktu bizim de bir ustayla anlaştık, ben salonuma alçı tavan istemiştim ve ilk iş olarak duvarlardan başlandı. geçen gün eve bakmaya gittim resmen buz gibi soğudum evden yaa hala bile ağlamak istiyorumm (( asma tavanı bir görseniz (( dedim bu nedir ya siz buna asma tavan mı diyorsunuz bide bana demez mi bizim elimizde bu kalıp vardı bundan yaptık diye (( verdiğimiz para da boşa gitti. şuanda fayanlar yapılıyor ama inanın o asma tavan mevzusundan sonra eve bakmaya daha hiç gitmedim, görmek bile istemiyorum şuanda, aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor ( ne yapmalıyım sizce, o tavandaki herneyse artık onu söktürmeli miyim, parasını aldı hsptan düşmüyor, söktürmesem gördükçe sinirlerim bozulacak napıcamı bilemiyorum yaa :/

Merhaba, eviniz çok güzel ve aydınlık olmuş. yalnız müsaadenizle ufak bir eleştirim var naçizane; salonunuzda çok beyaz kullanmışsınız. perdeler, yerler, koltuklar, duvarlar hepsi beyaz... ve malesef beyazı çok kullanmanın bir dezavantajı olarak evinizde soğuk bir hava oluşmuş. örneğin duvarlardan birini farklı koyu bir renk yapsaydınız, perdelerinizde de beyaz harici daha yumuşak renkler kullansaydınız salonunuzda daha sıcak bir hava yakalayabilrdiniz bana göre.. güle güle oturun.

Öncelikle Allah tamamına erdirsin inşallah...biz bu evi eski halinden şimdiki haline getirebilmek için ne aksilikler yaşadık bir bilseniz..((size şunu söyleyebilirim benim salonumun tavanında da aksilikler olmuştu...şöyle ki tavan yapıldı gayet de güzel duruyordu içerisine ışık döşenip yandığı gün ben de aynı şoku yaşadım ve o sırada benim eşyalarım taşınmıştı salona...alttan ışık verilince tavanın komple bombelerle dolu olduğunu gördük korkunç bi görüntüydü...düşünsene gündüzleri güzel geceleri ışık yakamıcaksın...ben yaptırdığımız firmanın patronuyla görüştüm sağolsun kendisi de gelip baktı ve o da korkunç olduğunu söyledi...eşyaları kenara çekip tekrardan yapıldı...şimdi iyiki o çileyi çekmişim diyorum senin de dediğin gibi bakıp bakıp hergün sinir olacağıma...bence kesinlikle düzelttirin çünkü alçı işi pis bi iş öle her zaman ha deyince değiştirilecek bişey değil...adamı ikna etmeye çalışın derim...eğer ikna olmazsa da bi şekilde düzelttirin...çünkü salon sonuçta gelen misafir en çok orayı görecek sen de sinir olup duracaksın...(umarım diğer işler de aynı sorunu yaşamazsın herşey istediğin gibi olsun...mutluluklar dilerim...

çok teşekkür ederim...sizlerden fikir almak beni çok memnun ediyor...salonun burdaki fotoğrafı yeni yerleşmiş haliydi...burdaki bayanların tavsiyeleri ve kendi fikirlerimle değişiklikler yaptım...şu an daha farklı...ben salona fon düşünüyordum ama üç cam birden olduğu için toplan 6 tane fon olacağından biraz karmaşık durur die düşündüm...iki camın arasındaki boşluğa niş yapıldı nişin içine de kendi çizimim olan satina camdan oranın ölçülerinde aile albümü (fotoğraf giren kısımlar hareketli asimetrik)yapılıyor daha gelmedi:)))umarım güzel olur...aslında duvarı farklı renk boyatmayı düşündüm ama niş yapılınca duvar kalmadı gibi bişey oldu...şimdilik bu değişiklikleri yaptım...başka fikirleriniz olursa mutlu olurum...bu arada ev hediyesi olarak bikaç aksesuar da gelmişti salona da uydu onları da koydum...platin renklerde...:)ben de sizinle aynı fikirdeydim aslında değişiklikleri yapmadan evvel...hatta bana büro gibi gelmişti deri koltuk zebra perde falan...şimdi biraz daha ev havası geldi gibime geliyor...tekrar teşekkürler:)rabbim çok daha güzellerini isteyen herkese nasip etsin...

herseyınız muthış olmusmaşaAllah. Rabbim huzurla mutlulukla sağlıkla oturmayı nasip etsin. en guzel gunlerınız yenı evınızde gecsın inşaAllah.

Herşeyin o kadar güzel olmuş ki sölicek tek kelime bulamadım

İnşallah Allah sağlıkla,mutlulukla,huzurla oturmanızı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…