hahaha :):)çok güldürdün benii yaaa:) niye saydırayım dua bile edicem sana çünkü az daha eeger platin beyaz alıyorduk adam temizliği hakkında beyaz çok zor yaptıklarımız memnun değil ama larekste böyle şikayet almadık dedi :)
ya ben senin tadilatın yarısında eve taşındığını bilmiyodum bitmiş eve böyle mis gibi oturdun sanmışım o zmn beni sen anlarsın bi mutfak bide koridor yapılacak die çıldıran ben seni düşünemiyorum walla..
bide sana bişi sorcam koridora parkeler o çizgiler yatay olucak şekilde mi döşendi dikey şekilde mi bi bakıp sölesen çok makbule geçicek:):)başını şişirdim ama idare ediver :):)
Öncelikle Allah tamamına erdirsin inşallah...biz bu evi eski halinden şimdiki haline getirebilmek için ne aksilikler yaşadık bir bilseniz..((size şunu söyleyebilirim benim salonumun tavanında da aksilikler olmuştu...şöyle ki tavan yapıldı gayet de güzel duruyordu içerisine ışık döşenip yandığı gün ben de aynı şoku yaşadım ve o sırada benim eşyalarım taşınmıştı salona...alttan ışık verilince tavanın komple bombelerle dolu olduğunu gördük korkunç bi görüntüydü...düşünsene gündüzleri güzel geceleri ışık yakamıcaksın...ben yaptırdığımız firmanın patronuyla görüştüm sağolsun kendisi de gelip baktı ve o da korkunç olduğunu söyledi...eşyaları kenara çekip tekrardan yapıldı...şimdi iyiki o çileyi çekmişim diyorum senin de dediğin gibi bakıp bakıp hergün sinir olacağıma...bence kesinlikle düzelttirin çünkü alçı işi pis bi iş öle her zaman ha deyince değiştirilecek bişey değil...adamı ikna etmeye çalışın derim...eğer ikna olmazsa da bi şekilde düzelttirin...çünkü salon sonuçta gelen misafir en çok orayı görecek sen de sinir olup duracaksın... (umarım diğer işler de aynı sorunu yaşamazsın herşey istediğin gibi olsun...mutluluklar dilerim...
teşekkür ederim msgın için canım.. maalesef diğer işler de istediğim gibi gitmiyor, c.tesi günü fayanslar nasıl olmuş diye bakmaya gittik nişanlım ve ailemle, resmen dünya başıma yıkıldı.. çok çok beğenerek aldığım fayans ve kalebodurlar banyo ve mutfağa döşendiğinde neye uğradığımı şaşırdım yapılan korkunç işçiliği anlatmaya bile dilim varmıyor. sinirden dakikalarca ağladım, babam ustayı çağırdı hmn buraya gel diye.. adam geldi dedim ki hiç mi allahtan korkunuz yok ya bu evin hali ne diye söylendim adam tabi ki ne varmış nolmuş hep bahaneler bahaneler, ded,m çek git gözüm seni görmesin. adam gitti ben elime aldım keseri bütün fayans ve kalebodur döşemelerini tek tek kırdım :''((((( pazar günü yeniden aynı fayans ve kalebodurlardan alıp yeni bir usta ayarladık. bilmiyorum artık napıcamı, sinirlerim harap oldu.. artık ev komple bitene kadar ta ki mobilya seçimim için ölçü almaya gidene kadar daha eve uğramıcam buna karar verdim. her hafta sonu ayrı bir sinir harbi yaşıyorum çünkü.. neyse sizinde başınızı ağrıttım ya kusura bakmayınyalnız bnm size sormak istediğim bir soru olacak, salonunuza yaptırdığınız taş modeli duvar kağıdının bir başka modelini ben de haftalar öncesinden kndi salonum için beğenmiştim ama çok kararsız kalmıştım yaptırmalı mıyım acaba diye :/ siz memnun kaldınız mı ve duvar kağıdınızı nerden anldınız onu sorucaktım ?
Seni şu durumda gülümsetebildiysem ne mutlu bana ..:)))benim halimi düşün kendi haline şükret valla gerçekten zor bi süreçti...inanır mısın hala biçok eksik var ustalar gelip yapacaklar inşallah(duvar kağıtlarım gelmedi,duvarlardaki bazı yerlerde alçıların düzeltilmesi lazımdı,bir de çelik kapım arızalı çıktı kendi kendine açılıyo hala bekliyoruz düşün)koridordaki parkeler yatay döşendi yani enine doğru...hiç de başımı şişirmiyorsun rahat olabilirsin çünkü tadilat süresince ben de öyle düşünüyordum acaba arkadaşları çok mu bıktırıyordum derdim kendi kendime...ama şu an oturduğum yerden cevap vermek pek bi keyifli oluyo inan ki..:)))oh ben kurtuldum diyorum hatta:))))not;benim parkeler döşenirken başında kimse yoktu ve kapıları takan adamlar bikaç yere ilaç damlatmışlar sarı sarı ve kesinlikle çıkmıyor gözüme batıyor...bir de açık renk olduğu için birleşme yerlerine toz girerse o da çıkmıyor böle kir gibi çizgiler kalıyor aklında olsun yapılırken başında dur ve bezle talaş gibi tozlar oluyo onları sürekli topla derim...:), kolay gelsinn...
rabbim huzurla oturmayı nasip etsin bende 5 senedir kiradayım inş. hayırlısıyla rabbim bana ve tüm evi olmayanlara nasip eder
evınz o kadar guzel görunuyorkı ...
bız de eskı bır genız ev alalım ve tadılat yaptıralım ıstedıgımz gıbı dedık ama esımle nerden usta bulup asında beklıycez beceremeyız dıye dusunduk calıısyorus dıye dusunduk ve haftasonuyla olacak ıs degıldı tabı bıde
o yuzden yaptıgı evlerı begendıgımz guvenılır bır fırmadan 160 metre kare bır ev aldık bakalım ev bıtınce neyle karsılasacagız ınsallh gönlümüze göre verır yaradan
Canım inan üzüldüm senin adına yaşadığın aksiliklerden dolayı...benden sana tavsiye düğün öncesi hiç böyle şeyler için yıpratma kendini...ama ben tecrübelerimden anladım ki inşaat işlerinde malzemeyi beğenmek mesele değilmiş asıl mesele işçilikmiş...bazı ustalar çok ucuz malzemeyi bile işçilikleriyle görsel bi şölene dönüştürürken bazısı da maalesef en iyi malzemeyi batırabiliyorlar...en azından bundan sonraki işlerde ustanızı çok iyi seçin derim...yazık günah her zaman olmuyo böle işler bi kere olsun düzgün olsun...bizim işçilikteki sıkıntımız alçıda oldu en çok...diğer işlerin işçiliğinden memnunum fakat işte dedikleri günde oluyor olmuyor öle sıkıntılar oldu...fayans ve klebodur da iyi işçilik gerektiren en önemli işlerden biri bence...valla kırdığın iyi olmuş...seneler boyu bakıp bakıp sinir olup üzüleceğine bi kere üzülürsün derim...ben mutfağın alın seramiği için özellikle söylemiştim ustalara cam olduğu için en ufak bi hatayı belli eder iyi işçilik olsun die...bana söyledikleri aynı işi yarı fiyata yapanı da buluruz ama garanti veremeyiz dediler...benim banyo mutfak ve wc yi yapan usta iki kişi yaptılar ama adamlar Allah var ellerinde terazilerle milimetrik çalıştılar...normalde 2 günde de biter dediler fakat belki 10 gün uğraştılar benim temizlememe bile gerek kalmadı valla temizleyip teslim ettiler ben sadece şöle bi tozunu aldım diyebilirim...ben de senin başını ağrıttım bak..:)))umarım diğer işler tam istediğin gibi olur ve üzülmezsin...inan ben de merak ediyorum şimdiden evini...ben duvar kağıdını bizim evi yapan firma dan aldım...onlar kataloglardan gösterdiler ama şu an marksını hiç hatırlamıyorum...üç boyutlu patlatma taş modeliydi...duvar kağıdını tavsiye ederim...hatta sonradan bikaç duvara daha duvar kağıdı yaptırdık(yatak başı ve girişteki pufun üstü ve yanı)hareket katıyor ve kullanımı boyadan daha iyi...ilerde kalan duvarları da düz bi kağıtla kaplatmayı bile düşünüyorum...yalnız taş duvar soğuk duruyor gibi geliyor bana salona her girişimde....şu an olsa büyük çiçek desenli daha sıcak bi kağıt seçerdim....yine de seçim sana kalmış...kolay gelsin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?