Yeni resimler bekliyoruz!...Vestiyerin iç dizaynı,yeni eklediğiniz kısımları merakla heyecanla bekliyorum.Ayrıca şu ana kadar kullanıp memnun olup-olmadığınız yerler,kısımlar,renkler hakkında da bilgi verirseniz çok memnun olacağım.Keşke şurası da,şöyle,yada şu renk olsaydı, ya da iyi ki bunu da bu renk yaptırmışım,böyle yaptırmışım dediğin yerler....Ben de evim de ufak ufak değişiklikler yaptırıyorum da...Sağlıkla,huzurla oturmanız dileğiyle....MERAKLA BEKLİYORUM...
aaayy..ben en çok size bayıldım
ne kadar güzel anlatmışsınız her detayı sabırla..
eviniz için söylencek söz yok..mükemmel ötesi,geniş,ferah..
sızde cok modern ve zevklıymıssınız..
evin eskı halinide gördüm..bildigin harabe ne hale gelmiş..inanılmaz..
allahım bundan sonrada gönlunuze göre vermeye devam eder inşallah..
anlatım tarzınızdan ne kadar ıyı nıyetlı bı ınsan oldugunuz cok bellii..
sonradan pişman oldugunuz,kullanımı zor detaylara bile degınmıssınız..
valla bravo,hayran kaldım size..
Yeni resimleri bikaç iş daha var evde yapılacak onlar da tamamlandıktan sonra ekliyim demiştim...en kısa zamanda onları da halledip ekliycem inşallah...bu arada ben teknoloji özürlü biriyim eşim ya da kızıma yaptırmam lazım bu fotoğrafları bile ekletene kadar o kadar çok dil döktüm ki onlara..:)))ama söz ekliycem...vestiyerin iç dizaynını da eklerim yeni fotolarda..hoş bikaç kere düzenledim ama ayakkabı kutuları falan sanki kalabalık bi görüntü gibi geldi bana...artık sadece iç dizaynına bakarsınız kalabalığa değil:)))evde memnun olup olmadığım şeyler bazen değişiyor...mesela biyerde bişey görüyorum keşke böyle olsaymış diyorum sonra eve geliyorum yok iyiki böyle olmuş diyebiliyorum...ama beyaz deri koltuk memnun olmadıklarımın arasında baş sırada...sonra banyodaki kabin görüntü itibariyle güzel dursa da düz cam olması kireç lekelerini çok belli ediyor...her duştan sonra kurulamak gerekiyor yoksa vay haline...bir de ben beyazı evde çok kullandım özellikle siyahla kombin etmemek için de uğraştım ama yine de banyo dolapları siyah oldu...onlar da çok kullanışlı değil parlak yüzey olduğu için her türlü parmak izi leke falan aşırı belli ediyor...yerlerin açık renk olması konusunda şunu diyebilirim,yeni süpürüp silinmiş haline baktıkça bakasın geliyor ya da eve ilk girdiğinde apaydınlık bi görüntüsü var o yönden hoş geliyor ama iki gün süpürme her türlü kıl tüy artık ne varsa fazlasıyla belli oluyor...memnun olduklarım arasında mutfak dolaplarım var...akrilik kapak düşünenlere tavsiye ederim mikrofiber bezle sadece siliyorum hiç leke iz kalmıyor...aynı şekilde cm seramiklerde öyle...hiç leke tutmuyor...şimdilik aklıma gelenler bunlar...sizin özellikle sormak istediğiniz varsa aklınıza takılan sorabilirsiniz....umarım sizin de evinizde yapacağınız değişiklikler istediğiniz gibi olur...size kolaylıklar diliyorum...çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...mutlulukla kalın...
Allah razı olsun.yazdıklarınız,üşünmeyip tek tek,hem de ayrıntısıyla cevap verdiğiniz için.Aslında soracak o kadar çok şeyim var ki,karşımda olsanız da tek tek sorabilseydim diye düşünüyorum.Bazen ne kadar da sordum diye sormaya utanıyorum inanın.Ama sizin bizlere yardımcı olabilmek için zevkle yazdığınızı düşünüyorum.
Duvar renginden,boyasından,yatak odasının dolap ve renginden memnun musunuz?Bir de yatak odasının mobilyası nasıl,kenarlarındaki aliminyum çıta herhalde değil mi?
Tekrar tekrar ALLAH'ım razı olsun inşallah.Allahım kalbinizdeki güzelliklere göre versin istediğiniz herşeyi.Evinizin güzelliği yaşantınıza,mutluluğunuza yansısın.Rabbim hem dünya da,hem de ahirette güzellikler nasip etsin inşallah...
Hangi odaya yorum yapacağımı şaşırdım yaaa... Muhteşem!
Banyo ve tuvaletın fayansları bu kadar mı şık olabilir..
Lüks ile birlikte sadelik barındırıyor..
Koridordakı ışıklar çok hoşuma gitti, bunların adı ne diye geçiyor ?
Evin dizaynı konusunda bi iç mimardan yardım aldınız mı ?
Gule gule otur.Cokkkkkk... guzel olmus evin.En cok da mutfak mobilyana ve onu kombinlemek icin kullandigin perde,masa ortusu ve diger dekorasyon suslerine bayildim.ASlinda banyona da bayildim,....koridoruna da....offf yaa........ tamam,kisacasi her seye bayildim , evinin her kosesi cok guzel .Allah saglicakla oturmayi nasip etsin.Insallah bizimde gonlumuzce bir evimiz olur....
Çook güzel eviniz var gerçekten. Mavi beyaz uyumu çok güzel olmuş. İnsanın içini rahatlatıyor. Güle güle oturun..
Merhaba,
Zevkinize bayıldım bende.
Herşey çok güzel. Allah nice güzel günler yaşamak nasip etsin. Çok ferah bi ev.
Geçmişteki yorumları okuyamadım cevap verdi iseniz kusura bakmayın. Ama maliyeti merak ettim ben.
Bide TV Ünitesi özel yapımmış. onu nerede yaptırdınız bende düşünüyorum da uygun olursa.
Ba yıl dım!!!
Çok güzel ya Allah mutlu huzurlu oturmayı nasip etsin
Darısı isteyenlerin başına inşallah.
Çok zevkliymişsiniz
ayyyyyyyyyyy bayıldım resmen. içim gitti. 41 kere maşallah. güzel evinizde keyifli günler geçirmenizi temenni ederim.mutfak ve banyoya bittim :))))
ben de birkaç ay sonra kendi evimize taşındığımızda, sizin gibi mutlulukla paylaşcam inşallah fotolarımı.kısmetse tabi :S
Sevgili arkadaşlar, YENİ FOTOĞRAFLAR 12. SAYFADA!!!
Son birkaç yıldır bu formu takip ediyorum. Hep bir gün benim de bir evim olur da sizlerle paylaşır mıyım diye düşünüyordum. Sonunda bir evimiz oldu. 15 yıllık içinde oturulmayacak derecede dökülmüş bir evdi. İçini dekore etmeye çalıştık. Aylarca buradaki formdan fikir almaya çalıştım. Bir taraftan da evin işleriyle uğraştık. Eksiklerimiz var, ama bu haliyle sizlerle paylaşmak istiyorum. Yorum ve önerileriniz için şimdiden sabırsızlanıyorum. Forumda fotoğraf ve görüşlerini paylaşan herkese teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 476762 Eki Görüntüle 476775
Eki Görüntüle 476776 Eki Görüntüle 476777
Eki Görüntüle 476778 Eki Görüntüle 476779
Eki Görüntüle 476780 Eki Görüntüle 476781
Eki Görüntüle 476782 Eki Görüntüle 476783
Eki Görüntüle 476784 Eki Görüntüle 476785
Eki Görüntüle 476774 Eki Görüntüle 476773
Eki Görüntüle 476772 Eki Görüntüle 476760
Eki Görüntüle 476761 Eki Görüntüle 476763
Eki Görüntüle 476764 Eki Görüntüle 476765
Eki Görüntüle 476766 Eki Görüntüle 476767
Eki Görüntüle 476768 Eki Görüntüle 476769
Eki Görüntüle 476770 Eki Görüntüle 476771
Eki Görüntüle 476786
Herkesin gönlünden geçen bir eve sahip olmasını diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?