Benim de 14 yıl sonra bir evim oldu!

Yeni resimleri bikaç iş daha var evde yapılacak onlar da tamamlandıktan sonra ekliyim demiştim...en kısa zamanda onları da halledip ekliycem inşallah...bu arada ben teknoloji özürlü biriyim eşim ya da kızıma yaptırmam lazım bu fotoğrafları bile ekletene kadar o kadar çok dil döktüm ki onlara..:)))ama söz ekliycem...vestiyerin iç dizaynını da eklerim yeni fotolarda..hoş bikaç kere düzenledim ama ayakkabı kutuları falan sanki kalabalık bi görüntü gibi geldi bana...artık sadece iç dizaynına bakarsınız kalabalığa değil:)))evde memnun olup olmadığım şeyler bazen değişiyor...mesela biyerde bişey görüyorum keşke böyle olsaymış diyorum sonra eve geliyorum yok iyiki böyle olmuş diyebiliyorum...ama beyaz deri koltuk memnun olmadıklarımın arasında baş sırada...sonra banyodaki kabin görüntü itibariyle güzel dursa da düz cam olması kireç lekelerini çok belli ediyor...her duştan sonra kurulamak gerekiyor yoksa vay haline...bir de ben beyazı evde çok kullandım özellikle siyahla kombin etmemek için de uğraştım ama yine de banyo dolapları siyah oldu...onlar da çok kullanışlı değil parlak yüzey olduğu için her türlü parmak izi leke falan aşırı belli ediyor...yerlerin açık renk olması konusunda şunu diyebilirim,yeni süpürüp silinmiş haline baktıkça bakasın geliyor ya da eve ilk girdiğinde apaydınlık bi görüntüsü var o yönden hoş geliyor ama iki gün süpürme her türlü kıl tüy artık ne varsa fazlasıyla belli oluyor...memnun olduklarım arasında mutfak dolaplarım var...akrilik kapak düşünenlere tavsiye ederim mikrofiber bezle sadece siliyorum hiç leke iz kalmıyor...aynı şekilde cm seramiklerde öyle...hiç leke tutmuyor...şimdilik aklıma gelenler bunlar...sizin özellikle sormak istediğiniz varsa aklınıza takılan sorabilirsiniz....umarım sizin de evinizde yapacağınız değişiklikler istediğiniz gibi olur...size kolaylıklar diliyorum...çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...mutlulukla kalın...

Ben de sizin yorumlarınıza bayıldımm...inanın şu an gözlerim doldu mesajınızı okuyunca...sanırım özellikle şu günlerde hiç tanımadığım birinden böyle sözler duymaya ihtiyacım varmış...size binlerce kez teşekkür ederim...ben içimde hiçbişey tutamayan herşeyi dışında yaşayan biriyim...evi yaptırma aşamasında ben de fikirlere çok ihtiyaç duydum...çok fazla ev inceledim ve yorum okudum...o yüzden ev biter bitmez buradaki arkadaşlara da yardımcı olurum belki fikir olur die ekledim fotoğrafları...ve her soruyu elimden geldiğince cevaplamaya çalışıyorum...hatta bazen bazı cevaplarımı gönderirken bi bakıyorum a aaa yazmışım da yazmışım maşallah diyorum..:))))burda genelde ev hakkında yorumlar geliyor doğal olarak ama sizin bu yorumunuza duygulanmadım değil...demek ki sizin de altıncı hissiniz kuvvetli ...gerçekten içimde hiç kötülük barındıramayan biriyim...bazen bu yüzden hep kaybeden oluyorum ...(zevkli olduğum konusu kişiye göre değişir tabii...ama hiç tanımadığım birinden bunları duymak özellikle şu an bana öyle iyi geldi ki.....ne diyeceğimi de tam anlatamıyorum aslında....sağolun....Rabbim sizin de gönlünüze göre versin inşallah...ne diyim güzel bakan güzel görürmüş...:)

tek kelimeyle mukemmel zevklı bende ev aldım ama henuz zamnım var eşime gösterdım senın evı eşim dedıkı yardımcı olan bırı olmustur buraya ınsanlar kendı yapamz bunu dedı iç mimar varmıydı mesela gırıs spotları cok guzel duvara koyulmasıda harıka

çocuk odanı degıstırebılırsın sadece

Allah razı olsun.yazdıklarınız,üşünmeyip tek tek,hem de ayrıntısıyla cevap verdiğiniz için.Aslında soracak o kadar çok şeyim var ki,karşımda olsanız da tek tek sorabilseydim diye düşünüyorum.Bazen ne kadar da sordum diye sormaya utanıyorum inanın.Ama sizin bizlere yardımcı olabilmek için zevkle yazdığınızı düşünüyorum.
Duvar renginden,boyasından,yatak odasının dolap ve renginden memnun musunuz?Bir de yatak odasının mobilyası nasıl,kenarlarındaki aliminyum çıta herhalde değil mi?
Tekrar tekrar ALLAH'ım razı olsun inşallah.Allahım kalbinizdeki güzelliklere göre versin istediğiniz herşeyi.Evinizin güzelliği yaşantınıza,mutluluğunuza yansısın.Rabbim hem dünya da,hem de ahirette güzellikler nasip etsin inşallah...

Allah senden de razı olsun güzel duaların için.....inan bana ben de çok soru sordum ev konusunda rahat olabilirsin...duvar rengimden memnunum gri tonlarında mı olsaydı die çok kararsız kalmıştım ama bi arkadaşımın evinde gördüm gri tonunda çok soğuk durmuş ve kirli gibi görüntüsü vardı...benim duvarların rengi istiridye...yatak odasının rengini düz beyaz istemiştim fakat yapan ustalar beyazın yanına ille de bi renk katalım die ısrar ettiler beni de ikna ettiler...ben de budaklı desenleri çok sevdiğim için bunu seçtim...ondan da memnunum beyazın soğukluğunu aldı gibi sanki...gardrobun kenarların dakiler evet aliminyum çıtaymış(eşime şimdi sordum)biz o çıtaların mat ını seçtik ,bir de parlakları var ama bi arkadaşım çok lekeli duruyor dediği için parlak yaptırmamıştık...şimdilik bu kadar..:))sağlıcakla ve mutlulukla kalın...

Hangi odaya yorum yapacağımı şaşırdım yaaa... Muhteşem!
Banyo ve tuvaletın fayansları bu kadar mı şık olabilir..
Lüks ile birlikte sadelik barındırıyor..
Koridordakı ışıklar çok hoşuma gitti, bunların adı ne diye geçiyor ?

Evin dizaynı konusunda bi iç mimardan yardım aldınız mı ?

Çok çok teşekkürler...sadeliği kaybetmemeğe özellikle çaba harcadım ve sizin de bunu görmüş olmanız beni mutlu etti...koridordaki ışıklar spot duvar içi aydınlatma die geçiyor...evin dizaynı konusunda iç mimardan yardım almadım daha doğrusu alamadım...:)))tamamıyla etrafta ve burda gördüklerimden biraz da kendi zevkimi katarak olan şeyler...Rabbim çok daha güzellerini isteyenlere nasip etsin... en başta sağlıkla mutlulukla inşallah...

Gule gule otur.Cokkkkkk... guzel olmus evin.En cok da mutfak mobilyana ve onu kombinlemek icin kullandigin perde,masa ortusu ve diger dekorasyon suslerine bayildim.ASlinda banyona da bayildim,....koridoruna da....offf yaa........ tamam,kisacasi her seye bayildim , evinin her kosesi cok guzel .Allah saglicakla oturmayi nasip etsin.Insallah bizimde gonlumuzce bir evimiz olur....

Merhaba,
Zevkinize bayıldım bende.
Herşey çok güzel. Allah nice güzel günler yaşamak nasip etsin. Çok ferah bi ev.

Geçmişteki yorumları okuyamadım cevap verdi iseniz kusura bakmayın. Ama maliyeti merak ettim ben.
Bide TV Ünitesi özel yapımmış. onu nerede yaptırdınız bende düşünüyorum da uygun olursa.

Çook güzel eviniz var gerçekten. Mavi beyaz uyumu çok güzel olmuş. İnsanın içini rahatlatıyor. Güle güle oturun..

Çok teşekkür ederim...beğenmenize çok sevindim....Rabbim tez zamanda gönlünüzden geçen en güzel şeyleri nasip etsin...mutlulukla ,sağlıkla,huzurla...

Çook güzel eviniz var gerçekten. Mavi beyaz uyumu çok güzel olmuş. İnsanın içini rahatlatıyor. Güle güle oturun..

çok teşekkürlerr...beyazla mavinin uyumunu ben de çok seviyorum...beyazı siyah yada kırmızıyla sevmiyorum..:)))sizin de beğenmenize sevindim...sağlıcakla kalın....

Aminnn...sağolun iyi dilekleriniz için...Rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah...bu soru çok soruldu ben de cevaplamaya çalıştım ama bizdeki maliyet anahtar teslimi anlaşıldı...fiyat ilk bakışta korkutabiliyor (50.000tl) fakat bu fiyatın içerisinde doğalgaz bağlantısından tutun da penler,elektrik düğmelerine kadar ,tesisatlar değişti,mutfak,tuvalet,banyo,yatak odası,yerler,duvarlar,tv ünitesi.....bir sürü şeyler işte....bu arada tv ünitesini de aynı firma yaptı...eskişehir de BADA inşaat tasarım die biryer....umarım yardımcı olmuşumdur..:)

ayyyyyyyyyyy bayıldım resmen. içim gitti. 41 kere maşallah. güzel evinizde keyifli günler geçirmenizi temenni ederim.mutfak ve banyoya bittim :))))
ben de birkaç ay sonra kendi evimize taşındığımızda, sizin gibi mutlulukla paylaşcam inşallah fotolarımı.kısmetse tabi :S

Ba yıl dım!!!
Çok güzel ya Allah mutlu huzurlu oturmayı nasip etsin
Darısı isteyenlerin başına inşallah.
Çok zevkliymişsiniz

Ba yıl dım!!!
Çok güzel ya Allah mutlu huzurlu oturmayı nasip etsin
Darısı isteyenlerin başına inşallah.
Çok zevkliymişsiniz

Amin canım çok sağol....zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ki ama beğendiğinize göre ve beni de vezkli bulduğunuza göre siz de çok zevkli birisiniz..:)))darısı isteyenlere inşallah...

çok sağolun iyi dilekleriniz için...Rabbim size de evinize hayırlısıyla sağlıkla huzurla taşınmayı nasip etsinn...herşey gönlünüzce olsun..:)

Son zamanlarda gördüğüm en şık ve modern ev Allah iyi, güzel günlerde oturmayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…