Benim de 14 yıl sonra bir evim oldu!

Gerçekten Harika Bir Ev..
Huzurlu Mutlu Günlerde Kullanmak Nasip Olur İnşaAllah..

hayırlarla güle güle oturun, çok şık zevkli bir dekorasyonu var.

14 yıl beklemene değmiş bance. mutfağına bayıldım. beyazın hakim olduğu salon muhteşem görünüyor. ayrıca odaların çok büyük. allah güle güle sağlıklı kazasız belasız oturmayı nasip etsin.

çok güzel herşey güle güle oturun :)
ama kızmazsanz salon biraz ofis havasnda değil mi?
belki biraz renkli çiçeklerle yada bi kaç tane daha renkli yastklarla daha güzel hale geleblir..
ama cidden kaliteli duruyorlar
bu arada bende sadelikten yanayım :)

Son düzenleme:
mükemmellllllllllllllllllllllllllllllllll şu ana kadar gördügüm en muhteşem ev ne ıvır zıvır var ne eksik ne fazla tek bişey sorcam sen o beyaz koltuklarla nasıl baş edicen anacım benım yatak başlıgım beyaz kendime sayıp duruorum baska renk bulamadın mı die zor oluo temızlıgı ya yerinde olsam gri alırdım yada cok canlı bı renk alırdım koltukları ve yemek masanı gerisine soylıycgm tek kelıme yok muhteşem bi zevkin var gule gule huzurla otur

bayıldım ya ne kadar güzel olmuş öyleee:) özellikle mutfağa bayıldım renk cok tatlıııı.ve salonda tv ünitesinin oldugu bölüm de cok hoşuma gitti.
Allah ım huzurla, mutlulukla, güle güle oturmak nasip etsin.
hepsi toplam ne kadara mâl oldu merak ettim acıkcası.

bayıldım evınıze ılerde boyle bır evım olsun ısterım o ışıklandırmalara bayıldım...benım için çok ıı fıkırler verdı evınız..hayırlı olsun..maşallahh

çoook beğendim hatta bayıldımm :) ben dekore etmişim gibi hissettim.. rabbim ağız tadıyla oturtsun inş. rabbim bizede güzel bi ev nasip eder inş. :103:

evinizi çok beğendim acaba kaç metrekare birde bütün eşyalarınız çok güzel ve çok kulanışlı bayıldım hepsine bizde sizinkine benzer ev yaptırma olayına girdik ağustosta bu ince işler başlyacak acaba sizinle görüşsek sizin gibi birinin fikirlerine çok ihtiyacım var ama benim evim çok geniş olmayacak sizinkisi mükemmel olmuş Allah güle güle oturmayı nasip etsin cevaplarınızı bekliyorum

ay4326 hanım,nasılsınız?
Uzun süredür takip ediyorum,sorulara cevap vermiyorsunuz.İyisiniz inşallah,sağlığınız,sıhhatiniz iyidir inşallah.İnanının çok merak ediyorum.Bizleri yanıtsız bırakmayın,en azından keyfinizin yerinde olduğunu bilelim.Allahım sağlıkla,huzurla oturmayı nasip etsin inşallah...

maşallah Allahım nazarlardan saklasın cok güzel ve ferah bir eviniz var, bu tarz evlere bayılıyorum
Allahım ömür boyu ağız tadıyla aturmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…