Benim de 14 yıl sonra bir evim oldu!

dicek bişey bulamadım valla bayıldım evinize. Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin

Güle güle oturun Rabbim nazarlardan saklasın tadını aldırsın inş.Bizde kendi evimizi 1 yıl kadar oldu aldık ama hiç bir tadilat yapamadım işin kötüsü eşyalrımda pek uymadı hala bir düzen veremedim içime sinmiyor bir türlü ama bunada şükür yavaş yavaş yaparım inş.

Amin canım çok teşekkürler...Siz de evinizde güle güle oturun ağız tadıyla inşallah...nasılsa kendi eviniz bundan sonra yavaş yavaş yaptırırsınız....en önemlisi sıhhat ve huzur gerisi olur gider nasılsa....tez zamanda Rabbim en güzel şekilde yaptırmayı nasip etsin...

Teşekkür ederim çok haklısınız huzur sağlık olsunda gerisi gelir.Rabbim tum kiracilara nasip etsin.

Boy aynasının arkasına gömme dolap yaptırıp kozmetikleri koymak müthiş bir fikir. Çok beğendim. Eviniz sadece şık değil ayrıca çok da fonksiyonel görünüyor. Güle güle oturun, çok güzel günler yaşayın.

Bende kısmet olursa Nisan ayında tadilata başlayacağım ve size danışıcağım şeyler olacak ve şimdiden araştırma yapmaya başladım her şeyi o zamana bırakmak istemiyorum şimdilik ankastre setini soracaktım hangi marka ve memnunmusun?

buranın süreli takipçisiyim bunca ev resmi gördüm hepsinde burası olmasa ıyıydı yada burası şöyle olsaydı falan diyordum kendı kendıme ve ilk defa işte bu dediğim bir ev:):)çok begendım tam benım tarzım resmen 4 4lik.rabbim huzurla oturmayı nasip etsin aynısndan bızede nasp etsın:):):)

Çok teşekkürlerrr...yorumlarınız beni çok mutlu etti çünkü ben biraz kararsız biriyim tadilattan sonra ya şurası şöyle burası böyle olsaymış der miyim die takıyordum kafama..:)))Rabbim size çok daha güzelini nasip etsin inşallah...

çok beğendim darısı başımıza inşallah

Huzur ve mutlulukla oturun inşallahh çokk beğendim...

Çok teşekkürler kızlar...Rabbim hepinize huzurla sağlıkla çok daha güzel yuvalar nasip etsin..:)

Canım şimdiden sana kolaylıklar diliyorum...elimden geldiğince sana yardımcı olurum sormak istediğin konularda...ankastre HOOVER marka ben de alırken çok araştırdım...bu marka türk markası Eskişehir de üretiliyormuş...ben 5 li ocak istedim özellikle...siyah cam yüzey konusu beni korkutmuştu ama hiç de korktuğum gibi olması eski ocağım beyaz dı ve temizliği daha zordu...bunu microfiber cam beziyle siliyorum pırıl pırıl oluyor çok kirli olduğu zamanlarda ise yağ giderici bi spreyle silip kuruluyorum sorun yok yani....fırınından da memnunum güzel pişiriyor fakat eski fırınımda 3 tepsiyi birden pişirebiliyordum bunda tepsi küçük ve tek tepsi onun dışında sorun yok...davlumbaz da 90 lık ölçülerde ve çekim gücü yüksek seçtim ondan da memnunum şu ana kadar...umarım yardımcı olabilmişimdir...

Mutfak masasının oldugu kısım ve genelıyle mutfağın cok kullaışlı duruyor.Inanın kendımsatın almış kadar sevindim Rabbim agıztadıyla oturmayı nasıp etsin:))

böyle zevkli insanları seviyorum.gerçekten çok güzel olmuş evin her şeyi çok beğendim.ailecek mutlu mesut günleriniz olsun evinizde.

Tşk .ederim ay4326 bulunduğum ilçede malesef bu marka ankastre ürün satılmıyor sanırım başka marka araştıracam...Tabi kullanan kişilerden öğrenmem karar vermemi kolaylaştıracak çünkü her satıcı malının eksi yanlarını söylemez malını satmak için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…