Güle güle oturun Rabbim nazarlardan saklasın tadını aldırsın inş.Bizde kendi evimizi 1 yıl kadar oldu aldık ama hiç bir tadilat yapamadım işin kötüsü eşyalrımda pek uymadı hala bir düzen veremedim içime sinmiyor bir türlü ama bunada şükür yavaş yavaş yaparım inş.
dicek bişey bulamadım valla bayıldım evinize. Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin
ay evine bayildimmmmmmmmmmmm
Amin canım çok teşekkürler...Siz de evinizde güle güle oturun ağız tadıyla inşallah...nasılsa kendi eviniz bundan sonra yavaş yavaş yaptırırsınız....en önemlisi sıhhat ve huzur gerisi olur gider nasılsa....tez zamanda Rabbim en güzel şekilde yaptırmayı nasip etsin...
buranın süreli takipçisiyim bunca ev resmi gördüm hepsinde burası olmasa ıyıydı yada burası şöyle olsaydı falan diyordum kendı kendıme ve ilk defa işte bu dediğim bir ev:):)çok begendım tam benım tarzım resmen 4 4lik.rabbim huzurla oturmayı nasip etsin aynısndan bızede nasp etsın:):):)
çok beğendim darısı başımıza inşallah
Huzur ve mutlulukla oturun inşallahh çokk beğendim...
Boy aynasının arkasına gömme dolap yaptırıp kozmetikleri koymak müthiş bir fikir. Çok beğendim. Eviniz sadece şık değil ayrıca çok da fonksiyonel görünüyor. Güle güle oturun, çok güzel günler yaşayın.
Bende kısmet olursa Nisan ayında tadilata başlayacağım ve size danışıcağım şeyler olacak ve şimdiden araştırma yapmaya başladım her şeyi o zamana bırakmak istemiyorum şimdilik ankastre setini soracaktım hangi marka ve memnunmusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?