Benim de 14 yıl sonra bir evim oldu!

Uzun süredir takip edemedim.. bayramdan beri çok sıkıntılı günler geçirdimama şükür şu an iyiyim herşey yolunda...hayat işte hep aynı istikamette gitmiyor inişler ,çıkışlar,üzüntüler,sevinçler hepsi bizler için...inanın ben de sizleri çok özledim...bundan sonra buralarda olurum yine inşallah...çok şükür toparladım kendimi...ilginize ayrıca teşekkürler kendimi değerli hissettirdiniz sağolun varolun...

merhaba,

öncelikle umarım sıkıntınız geçmiştir.Salonunuzdaki halının markasını ya da nerden aldığınızı öğrenebilir miyim?

merhaba,

öncelikle umarım sıkıntınız geçmiştir.Salonunuzdaki halının markasını ya da nerden aldığınızı öğrenebilir miyim?

Şükürler olsun artık herşey yolunda....salondaki halımın markası saray halı el dokuması...umarım yardımcı olabilmişimdir:)

güle güle oturun...çok gzl olmuş...

güle güle oturun...çok gzl olmuş...

bayıldım evınıze ılerde boyle bır evım olsun ısterım o ışıklandırmalara bayıldım...benım için çok ıı fıkırler verdı evınız..hayırlı olsun..maşallahh

Evinize bayıldım herşeyiyle harika....

çoook beğendim hatta bayıldımm :) ben dekore etmişim gibi hissettim.. rabbim ağız tadıyla oturtsun inş. rabbim bizede güzel bi ev nasip eder inş. :103:

hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim...beğenmenize sevindim...Rabbim sizlere çok daha güzellerini nasip eder inşallah....huzurla ,sağlıkla...

öncelikle cevap için biraz geciktim kusura bakmayın...inşaat işleri biraz zor ama bir o kadar da zevkli şimdiden size kolaylıklar diliyorum...bizim evimiz 150 metrekare sanırım...tapuda 165 geçiyodu fakar benim ölçümlerim 150:)))size seve seve yardımcı olurum...istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz...hatta burdaki bayanlardan telefonda görüştüklerim bile var..:))sizi anlayabiliyorum insanın fikirlere ihtiyacı oluyor ben de burdaki bayanlardan çok ilham aldım sağolsunlar...umarım herşey gönlünüzce olur huzurla ve de sağlıkla...görüşmek üzere...

14 yıl durmuşun turnayı gözünden vurmuşun. nazar falan değmesin maşallah evin çok güzel. Allah mutlu günlerde oturmayı nasip etsin. eyetel kürsi yi oku durmadan. evine üfle allah korusun evini :)

kesinlikle çok zevklisiniz mobilyalarınız nereden çok merak ettim oturma gurubunuzda çok güzel markaları ne acaba

bu evi dizayn ederken birisinden yardım aldınız mı çok beğendim mükemmel duruyor herşey özenle yapılmış ve ne kadar masraf yaptınız söyleyebilri misiniz? rica ediyorum hayalimdeki ev olabilir

Rabbim güle güle oturmanızı nasip etsin her daim, darısı olmayanların başına inşallah.

ay maş.beklemenize değmiş :) herşey o kadar güzel,iç açıcı ve muntzamki Rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin.. bende kısmetse baharda havalar ısınmaya başlayınca mutfak ve banyo wc yenileyeceğim,yani tadilat var..banyonuzu çok beğendim seramikler hangi marka acaba? birde mutfak hazır mı yoksa yaptırdınız mı? şimdiden tşkler

bayıldımmmmmm harika özellikle konfor için herşey düşünülmüş öyle yapılmış alınmış allah ağız tadıyla sağlıkla oturmayı eskitmeyi nasip etsin bende evime bi kaç değişiklik yapmak istiyorum eksiklerde var ama şuan maddi durumdan sıkışığız biraz

Çok güzel evin gerçekten bayıldım.Çok güzel döşemişsin bayıldım

ne desem bilemiyorum tek kelimeyle mukemmel hele salon bi harika önceden salonunuzu görseydimmmm keşke çok zevklisiniz masallahhhh

Ağız tadıyla mutlu ve huzurlu sağlıklı bir ömür geçirin inşaallah evinizde... Evinizi çok beğendim evinizi ilk gördüğümde ahh millete para var bak nasıl evlerde oturuyorlar diye düşünmüştüm Ancak diğer cevapları okuyunca takdirim bin kat arttı. Evi öyle bir adam etmişsiniz ki maaşallah.. Üstelik Eskişehir'de oturuyormuşsunuz Bende Kütahyadayım. Bizde 6 yıllık evliyiz Bu yaz inşaallah kendi evimizi almayı planlıyoruz. Ama zaman zaman bende hayal kırıklığı yaşıyorum.Umudumu yitirdiğim anlar oluyor. Ama cevaplarınızı okuyunca sizi çok takdir ettim.. Eşime göstermek ve fikir edinebilmek için bir kaç fotoyu kaydettim.. İleride belki evim olursa sizin çalıştığınız firmayla çalışmak isteyebilirim Tekrar hayırlı olsun.. Bu arada yatak odası takımını da yaptırmışsınız karyola ve yatak başınız da dahil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…