Sevgili Arkadaşlar,
İstek üzerine ek fotoğrafları sıralayacağım. Yeni ev almak isteyen, tadilat yapmak isteyen arkadaşlarımızın umarım işine yarar. Yardımcı olursam mutlu olurum.
Eki Görüntüle 477580 Eki Görüntüle 477582
Eki Görüntüle 477584 Eki Görüntüle 477585
Eki Görüntüle 477587 Eki Görüntüle 477588 Eki Görüntüle 477589 Eki Görüntüle 477590
Eki Görüntüle 477591 Eki Görüntüle 477592
Eki Görüntüle 477595 Eki Görüntüle 477597
Eki Görüntüle 477604 Eki Görüntüle 477605 Eki Görüntüle 477606 Eki Görüntüle 477607
Eki Görüntüle 477608 Eki Görüntüle 477609
Eki Görüntüle 477614 Eki Görüntüle 477616 Eki Görüntüle 477617 Eki Görüntüle 477618
Eki Görüntüle 477619 Eki Görüntüle 477620
Eki Görüntüle 477621 Eki Görüntüle 477622 Eki Görüntüle 477623
Eki Görüntüle 477627 Eki Görüntüle 477628
Eki Görüntüle 477630 Eki Görüntüle 477631
Eki Görüntüle 477632 Eki Görüntüle 477633
kesinlikle çok zevklisiniz mobilyalarınız nereden çok merak ettim oturma gurubunuzda çok güzel markaları ne acaba
bu evi dizayn ederken birisinden yardım aldınız mı çok beğendim mükemmel duruyor herşey özenle yapılmış ve ne kadar masraf yaptınız söyleyebilri misiniz? rica ediyorum hayalimdeki ev olabilir
kesinlikle çok modern ve güzel döşenmiş, özellikle banyo ve mutfağa bayıldım.
ağız tadınız bozulmasın inş.
çok güzel bir ev
ALLAH güle güle oturmak nasip etsin inş.
bayıldımmmmmm harika özellikle konfor için herşey düşünülmüş öyle yapılmış alınmış allah ağız tadıyla sağlıkla oturmayı eskitmeyi nasip etsin bende evime bi kaç değişiklik yapmak istiyorum eksiklerde var ama şuan maddi durumdan sıkışığız biraz
Çok güzel evin gerçekten bayıldım.Çok güzel döşemişsin bayıldım
ne desem bilemiyorum tek kelimeyle mukemmel hele salon bi harika önceden salonunuzu görseydimmmm keşke çok zevklisiniz masallahhhh
tek kelimeyle bayıldım. hayırlı olsun, çok güzel olmuş :)
Bayanlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum...bu ev için gerçekten öyle çok emek harcadım ki sizlerin de beğenmesi beni çok mutlu ediyor sağolun varolun...Allah sizlere de en güzellerini nasip etsin inşallah...
ben bu eve bayıldııııım :) çooook güzel ve çok zevkli döşenmiş, güle güle oturun.
Gerçekten evin çok güzelmiş allah ağız tadıyla oturmayı nasıp etsin :)
Canım benim çok mutlu ol inşallah evin çok güzel ve zevkle döşenmiş allah hepimize nasip etsin :)
ev miiiiiiissssss diyorum başkada bişey demiyorummm zevkinize hayran kaldıımm
cok guzel evın canım..cok masraf da etmıssınız..gulegule oturun ınsallah sglıklaa
Güle güle oturun
ay maş.beklemenize değmiş :) herşey o kadar güzel,iç açıcı ve muntzamki Rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin.. bende kısmetse baharda havalar ısınmaya başlayınca mutfak ve banyo wc yenileyeceğim,yani tadilat var..banyonuzu çok beğendim seramikler hangi marka acaba? birde mutfak hazır mı yoksa yaptırdınız mı? şimdiden tşkler
ay maş.beklemenize değmiş :) herşey o kadar güzel,iç açıcı ve muntzamki Rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin.. bende kısmetse baharda havalar ısınmaya başlayınca mutfak ve banyo wc yenileyeceğim,yani tadilat var..banyonuzu çok beğendim seramikler hangi marka acaba? birde mutfak hazır mı yoksa yaptırdınız mı? şimdiden tşkler
maşallah canım. evine bayıldım. hele mutfakk mükemmel. renk olarak olmasada tip olarak tam hayalimdeki mutfak. umarım temizliğinde sıkıntı yaşamazsın.
Allah güle güle, ağız tadıyla oturmayı nasibetsin inşallah. Darısı bizimde başımıza. Nankörlük yapmayayım evimiz varda pek güzel değil buna şükür ama inşallah böyleside olur
inanın 57 sayfayı da bir solukda okudum inanın ne yazacağımı bilmiyorum arkadaşlar herşeyi söylemişler bana bişey kalmadı ev zaten 4 4lük ama şunu söylemeden edemicem siz kişilik olarakda 4 4lük birine benziyosunuz keşke ablam arkadaşım yada ne bilim işte böyle yakınlarımdan biri olsaydınız yapışıp kalırdımherhalde herşeyi sorardım .buradaki bütün evleri gezdim ama burda takıldım kaldım bakıp bakıp bidaha bakıyorum.hiçbirşeyi beğenmez eşim bile beğendi .sizden tek bişey istiyorum benim salonumada bi yorum yapın lütfen benim mobilyalarım koyu kahve oturma gurubum krem odama turkuaz dekorasyon yapmak isiyorum özelden de mesaj attım resimleri ben yollarım size eğer isterseniz tabi sizi sıkmak istemem
Ağız tadıyla mutlu ve huzurlu sağlıklı bir ömür geçirin inşaallah evinizde... Evinizi çok beğendim evinizi ilk gördüğümde ahh millete para var bak nasıl evlerde oturuyorlar diye düşünmüştümAncak diğer cevapları okuyunca takdirim bin kat arttı. Evi öyle bir adam etmişsiniz ki maaşallah.. Üstelik Eskişehir'de oturuyormuşsunuz Bende Kütahyadayım. Bizde 6 yıllık evliyiz Bu yaz inşaallah kendi evimizi almayı planlıyoruz. Ama zaman zaman bende hayal kırıklığı yaşıyorum.Umudumu yitirdiğim anlar oluyor. Ama cevaplarınızı okuyunca sizi çok takdir ettim.. Eşime göstermek ve fikir edinebilmek için bir kaç fotoyu kaydettim.. İleride belki evim olursa sizin çalıştığınız firmayla çalışmak isteyebilirim Tekrar hayırlı olsun.. Bu arada yatak odası takımını da yaptırmışsınız karyola ve yatak başınız da dahil mi?
nnese cim sana cevap yazmak için sabırsızlandım inanır mısın?yazdıkların beni öyle çok onure etti ki ne diycemi bilemedim çok çok teşekkür ederim sana...keşke yakınlarımdan biri olsaydınız demeniz beni ayrıca duygulandırdı bugünlerde böylesine bir söze belki de ihtiyacım vardı(yolunuz Eskişehir e düşerse bi acı kahvemi içmeye beklerim inşallah ...eviniz için fikirlerimi iyicene inceledikten sonra yazıcam umarım yardımcı olabilirim sevgilerle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?