Benim de 14 yıl sonra bir evim oldu!

ben bu eve bayıldııııım :) çooook güzel ve çok zevkli döşenmiş, güle güle oturun.

maşallah canım. evine bayıldım. hele mutfakk mükemmel. renk olarak olmasada tip olarak tam hayalimdeki mutfak. umarım temizliğinde sıkıntı yaşamazsın.
Allah güle güle, ağız tadıyla oturmayı nasibetsin inşallah. Darısı bizimde başımıza. Nankörlük yapmayayım evimiz varda pek güzel değil buna şükür ama inşallah böyleside olur

inanın 57 sayfayı da bir solukda okudum inanın ne yazacağımı bilmiyorum arkadaşlar herşeyi söylemişler bana bişey kalmadı ev zaten 4 4lük ama şunu söylemeden edemicem siz kişilik olarakda 4 4lük birine benziyosunuz keşke ablam arkadaşım yada ne bilim işte böyle yakınlarımdan biri olsaydınız yapışıp kalırdımherhalde herşeyi sorardım .buradaki bütün evleri gezdim ama burda takıldım kaldım bakıp bakıp bidaha bakıyorum.hiçbirşeyi beğenmez eşim bile beğendi .sizden tek bişey istiyorum benim salonumada bi yorum yapın lütfen benim mobilyalarım koyu kahve oturma gurubum krem odama turkuaz dekorasyon yapmak isiyorum özelden de mesaj attım resimleri ben yollarım size eğer isterseniz tabi sizi sıkmak istemem

cok guzel evın canım..cok masraf da etmıssınız..gulegule oturun ınsallah sglıklaa

ohhhh çok şükür geldiniz sabırsızlıkla cevap bekliyorum mutfak perdeleriniz nereden di onuda yazarsanızzz çok sevinirimmm

kesinlikle çok zevklisiniz mobilyalarınız nereden çok merak ettim oturma gurubunuzda çok güzel markaları ne acaba

çok teşekkürler...salondaki masa sandalyeler KELEBEK,koltuk takımı eskişehir de KUĞU MOBİLYA DAN, oturma odasındaki köşe takımımı eski evimden getirdim 3 sene falan olmuştu alalı inegöl den almıştık onu,salondaki tv ünitesi ve yatak odası özel yapım inşallah yardımcı olabilmişimdir daha güzelleri sizlere...

ben bu mesajı önceden yazmışm 57 sayfayı okuyunca cevaplarını aldım hiç bımadan uanmamadan cevap yazıyosunuz sizin kadar alçak gönüllüsünü görmdm

bu evi dizayn ederken birisinden yardım aldınız mı çok beğendim mükemmel duruyor herşey özenle yapılmış ve ne kadar masraf yaptınız söyleyebilri misiniz? rica ediyorum hayalimdeki ev olabilir

çok teşekkürler...evi dizayn ederken mimar gibi birinden yardım almadım çünkü bu fiyatı baya bi artıracaktı:)))ama şöyle söyleyeyim arkadaşlarımdan internetten ve tabi ki kk daki evlerden çok yardım aldım bu vesileyle başını ağrıttığım herkese buradan teşekkürlerimi sunarım...masrafa gelince evi biz baştan aşşaya yıkıp yaptığımız için sonradan sonraya da çok masraflarımız oldu evdeki hesap çarşıya uymadı falan derken 50.000 lira oldu diyebilirim...hayallerinizdeki eve kavuşmanız dileklerimle

kesinlikle çok modern ve güzel döşenmiş, özellikle banyo ve mutfağa bayıldım.
ağız tadınız bozulmasın inş.

çok güzel bir ev

ALLAH güle güle oturmak nasip etsin inş.

Çok güzel evin gerçekten bayıldım.Çok güzel döşemişsin bayıldım

ne desem bilemiyorum tek kelimeyle mukemmel hele salon bi harika önceden salonunuzu görseydimmmm keşke çok zevklisiniz masallahhhh

tek kelimeyle bayıldım. hayırlı olsun, çok güzel olmuş :)

Bayanlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum...bu ev için gerçekten öyle çok emek harcadım ki sizlerin de beğenmesi beni çok mutlu ediyor sağolun varolun...Allah sizlere de en güzellerini nasip etsin inşallah...

Amin inşallah.Beğenmemek elde değil ama gerçekten.

ben bu eve bayıldııııım :) çooook güzel ve çok zevkli döşenmiş, güle güle oturun.

Gerçekten evin çok güzelmiş allah ağız tadıyla oturmayı nasıp etsin :)

Canım benim çok mutlu ol inşallah evin çok güzel ve zevkle döşenmiş allah hepimize nasip etsin :)

ev miiiiiiissssss diyorum başkada bişey demiyorummm zevkinize hayran kaldıımm

cok guzel evın canım..cok masraf da etmıssınız..gulegule oturun ınsallah sglıklaa

Güle güle oturun

Hepinize çok teşekkürler ve ayrıca özürlerimi iletiyorum normalde sorulara en kısa zamanda cevap vermeye çalışırdım ama sıkıntılı zamanlar geçirmiştim çok şükür geçti gitti fakat bu seferde evdeki bilgisayarı benim çocuklar halletti sağolsunlar...ancak eşim kendi bilgisayarını eve getirdiğinde nete girebiliyorum kusura bakmayın lütfen...en kısa zamanda bilgisayarı tamir ettiricem inşallah...öyle güzel şeyler söylüyorsunuz ki sayenizde zevkime güvenir oldum valla... ne yalan söyliyim kendime güvenim de arttı hani...sağolun varolun....

Amin canım çok teşekkürler...Allah sana da kolaylıklar versin inşallah herşey gönlünce olur...banyonun seramikleri GRANİSER,mutfak hazır değil ben kendim çizdim marangoz da yaptı o şekilde....umarım yardımcı olabilmişimdir...

çok çok teşekkürler...mutfağın rengi konusunda açıkçası çok kararsız kaldım ama en son bu renkten yana yaptım tercihimi...temizlik konusu beni biraz yıpratıyor olsa da bi şekilde hallediyorum işte...Rabbim öncelikle sağlık ve huzur versin de gerisi zamanla oluyor yeter ki ağzımızın tadı yerinde olsun...ne güzel sizin de kendi evinizmiş zamanla istediğiniz gibi yaptırırsınız inşallah tez zamanda hayırlısıyla...

nnese cim sana cevap yazmak için sabırsızlandım inanır mısın?yazdıkların beni öyle çok onure etti ki ne diycemi bilemedim çok çok teşekkür ederim sana...keşke yakınlarımdan biri olsaydınız demeniz beni ayrıca duygulandırdı bugünlerde böylesine bir söze belki de ihtiyacım vardı(yolunuz Eskişehir e düşerse bi acı kahvemi içmeye beklerim inşallah ...eviniz için fikirlerimi iyicene inceledikten sonra yazıcam umarım yardımcı olabilirim sevgilerle...

Amin hemşerim çok sağol...bu arada ben de aslen Kütahya lıyım...belki de tanıdık çıkarız...Kütahya dan evime gelen arkadaşlarım da beğenip iş yaptırmak istediler aynı firmaya Kütahya da da iş yapıyolar bu konuda size yardımcı olabilirim...inşallah siz de tez zamanda hayırlısıyla evinizi alırsınız...hiç hayal kırıklığı yaşamayın...kalbizini ferah tutun...gerçekten ev almak eğer çok çok zengin değilseniz ve anca bi ev alabilecekseniz hayatınızda gerçekten insan çok zorlanıyor...ben de zaman zaman bunu yaşadım ama Rabbim büyük hayallerimden de kat kat üstünü verdi bin şükür...inşallah tüm isteyenlere nasip eder Allah ım....yatak odasındaki yatak başını ve karyolayı sormuşsunuz onları da firma yaptı yatak odasında sadece baza var karyolanın altında o bana aitti gerisini ben çizdim onlar da uyguladı...umarım yardımcı olabilmişimdir...

Allahım nzaan korusun sizi evinizi nazar değecek valla:)))bu kadar kibar nazik bir insan masllah diyorum eskişehirde olsam napar eder bulurdum heee evden dolayı değil kişiliğinizden dolayı Allahım ne muraddınız vrsa versin gönlünüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…