Benim de 14 yıl sonra bir evim oldu!

arkadaşım güle güle otur ...bende eskişehirde oturuyorum ....bizde böyle bir ev alma aşamasındayız...içini kendimiz yaptırmayı düşünüyoruz....mümkünse tadilatı yaptırdığınız...firma ve telini özelime yolllarsan çok sevinirim....eşin ve çocuklarınla yeni evinizde nice yıllara.......

Merhaba evinize bayıldım,çok şık olmuş.Güzel,huzurlu günlerde oturun inşallah.Daha önce belki sorulmuştur ve cevaplamış olabilirsiniz ama tüm yorumları takip edemedim.Bu evi bu hale getirmek size ne kadar mal oldu diye sorsam ayıp olmazsa.

Canım inşallah siz de gönlünüze göre bi ev alırsınız...şimdiden size kolaylıklar diliyorum eski evi adam etmek gerçekten zor oluyor...bizim yaptırdığımız firma hasan polatkan cd sinde BADA inşaat tasarım die biryer umarım yardımcı olabilmişimdir...size de yeni yılda yenillikler dilerim...

verdiğiğniz cevaplar için çok çok teşekkür.... bu firma evi ne kadar sürede teslim ediyor....gerçi o evin içindeki yapılacaklarla da alakalı....bizimkinin işi daha az..tuvalet banyo mutfak değişecek...birde boya badana...bende eskişehirdeyim...yani verdikleri sözü tutuyorlar mı yada bu gün yarın diye oyalıyorlar mı....

çok güzelmiş evin allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
bide darısı başıma

Ben cok begendım cok guzelmıs ozellıkle beyez tercıh edıp salondada bufe yerıne tv unutesındekı gumusluk degerlendırmen cok mantıklı olmus mkean cok ferah

Aaa hemşeriyiz birde evet belkide tanıdık çıkarız teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz... Sağlıcakla Kalın...

bayıldım bayıldım ağız tadıyla yaşlan inşallah bu ewde ayyy çok huzur verici ya sade az eşya açık tonlar hele o fıstık yeşili :)

muhteşem bir ev gerçekten çok zevkliymişsiniz. sağlıkla huzurla oturun inşallah

eşimin işi nedeniyle sürekli taşınıyoruz. bir ev alıp yerleşik düzene geçemedik. eşya almıyorum eve sürekli taşındığımız için yük oluyor bize. Allah bize de bir ev nasip eder inşallah.

verdiğiniz cevaplar için çok çok teşekkür.....koridorda yerlere yakın aydınlatma mı var...anlayamadım tam.. birde yerler koridor yani laminant gibi görünüyor..bazı fotolarda...ama fayans değil mi

aman allahım hayal olamayacak kadar güzel ve ferah bi ew rabbim huzuru da eksik etmesin yanlız yeşili cok sewmeme ragmen mutfakta biraz fazla geldi bana ama olsun onun da ayrı bi tadı olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…