Benim de 14 yıl sonra bir evim oldu!

woooooooooooowwwwwww diyorum

Beğenmediğim tek bir noktası bile olmadı

Allah size ağız tadıyla oturmayı bana da böyle bir ev nasip etisin inşallah

Eviniz her ayrıntısıyla ne kadar zevk sahibi olduğunuzu gösteriyor,Allah ağız tadıyla sağlıklı-huzurlu oturmayı nasip etsin inşallah

yıkıp yapmak kolay değildir,emeğinize ve zevkinize sağlık...:)

yıkıp yapmak kolay değildir,emeğinize ve zevkinize sağlık...:)

Eviniz her ayrıntısıyla ne kadar zevk sahibi olduğunuzu gösteriyor,Allah ağız tadıyla sağlıklı-huzurlu oturmayı nasip etsin inşallah

woooooooooooowwwwwww diyorum

Beğenmediğim tek bir noktası bile olmadı

Allah size ağız tadıyla oturmayı bana da böyle bir ev nasip etisin inşallah

ay cook guzel cok begendim ferah ferah.. guzel gunlerde oturun insallah..

çok güzelmiş evin allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
bide darısı başıma

Ben cok begendım cok guzelmıs ozellıkle beyez tercıh edıp salondada bufe yerıne tv unutesındekı gumusluk degerlendırmen cok mantıklı olmus mkean cok ferah

Aaa hemşeriyiz birde evet belkide tanıdık çıkarız teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz... Sağlıcakla Kalın...

çok hoş ağız tadıyla oturun inşallahh :)

bayıldım bayıldım ağız tadıyla yaşlan inşallah bu ewde ayyy çok huzur verici ya sade az eşya açık tonlar hele o fıstık yeşili :)

aman allahım hayal olamayacak kadar güzel ve ferah bi ew rabbim huzuru da eksik etmesin yanlız yeşili cok sewmeme ragmen mutfakta biraz fazla geldi bana ama olsun onun da ayrı bi tadı olmuş

Arkadaşlar, hepinize ayrı ayrı çokkkkk teşekkür ederim...güzel dilekleriniz ve beğenileriniz için...Rabbim tez zamanda tüm isteyenlere çok daha güzellerini nasip eder inşallah huzurla sağlıkla kalın....

güle güle oturun.
antredeki yolluklar ne marka.bende yuvarlak ve uzun kombin yapmak istiyorum ama bulamadım

Çok teşekkürler...antredeki yolluklar TFANNY halı....ben de desensiz bi halı bulmak konusunda zorlandım gerçekten....baya bi dolaştım baktım ve en içime sinen bunlar oldu...hatta düz pudra pembesini de çıkarmışlar yeni o da çok güzel bakabilirsin...

Cevaplarda biraz geç kalıyorum bu sıralar kusura bakmayın lütfen evdeki bilgisayar sıkıntısını anlatmıştım bi süredir böyle oluyor maalesef hala çözemedim...(((koridorda yerde spot aydınlatma var evet ...evin elektrik tesisatı değişince heryer kazılmışken böle bişey de yapalım dedik aslında çok basit bişey ama hoşluk katan bişey...tuvalet banyo haricindeki bütün yerler laminant bütün ev aynı renk laminant mutfak ve koridor da dahil....böyle olması daha bi bütünlük sağladı hem daha sıcak oluyor ben fayansı çok sevmiyorum...umarım yardımcı olabilmişimdir...

güle güle oturun çok güzel olmuş eviniz eşyalarınızda yeni herhalde

tv unıten ve salon koltukların cok guzel markası nedir?

Çok teşekkürler bayanlar...tv ünitesi özel yapım kendimiz çizdik firma da yaptı...koltuklar eskişehir de kuğu mobilya die bir yer var oradan aldık belirli bir markası yok....nilen cim ben de çok korkuyordum bu inşaat işlerinde verilen sözler tutulmuyor die söylerler ya hep...ama biz çok fazla sıkıntı yaşamadık şöyle ki sıkıntı yaşamadık derken ev 1 ayda teslim dediler ama 2 ayı buldu ama işçilikleri güzel die çok umursamadım bi de evde oturmayınce sıkıntı olmadı bize içinde değildik yani....bir de inanır mısın hala bikaç iş daha var ama biz de sıkıştırmıyoruz onlar da yılbaşından sonra gelelim dediler bekliyoruz bakalım duvar kağıdı ve de niş yapılacak salona onlar da çok çok acil değil die bekliyoruz...ama çalışanları anlayışlıydı....başkalarını dinleyince bizimkiler iyiymiş diyorum yani....kolaylıklar dilerim...

Ev muhteşem olmuş renkler herşey harika koridor halıları süper iç açıcı bi ev ferah ferah maşallah
ne kadar masraf yaptınız?
güle güle oturun

Evin eski halini görünce çok fazla emek ve para harcadığınızı farkettim.
Çok şık ve ferah bir ev olmuş. İyi günlerde oturmanız dileğiyle.

olmamış olmamış bir olmuş pir olmuş harbiden güzel o tv olayına bayıldım yatak odasındaki gule gule otrun

olmamış olmamış bir olmuş pir olmuş harbiden güzel o tv olayına bayıldım yatak odasındaki gule gule otrun

Evin eski halini görünce çok fazla emek ve para harcadığınızı farkettim.
Çok şık ve ferah bir ev olmuş. İyi günlerde oturmanız dileğiyle.

Ev muhteşem olmuş renkler herşey harika koridor halıları süper iç açıcı bi ev ferah ferah maşallah
ne kadar masraf yaptınız?
güle güle oturun

Hepinize çok çok teşekkürler çok daha iyileri tüm isteyenlerin olsun....

eviniz çok güzel canım güle güle oturmak nasip etsin benimde 13 yıl sonra evim oldu çok şükür ama benim bi sorunum var vestiyer yaptırdım ama istedigim gibi yapmamışlar rengini ne yapabilirim size sormak istedim

canım bekledıgıne degmış gercekten ama anlaşılan baya bi para dokmussunuz hiç eskı bi ev gıbı durmuyo evın çok güzel ferah olmuş güle güle otur

Beklediğinize değmiş hayırlı uğurlu olsun Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.... bizde evimizi yeni aldık hala tadilat vs sürüyor tam yerleşemedik salonunuzdaki taş duvar görüntüsü dikkatimi çekti bizde kullanacagız ama sizinki duvar kağıdı mı yoksa doğal taş mı tam anlayamadım.??

herseyın okadar guzelkı ıcım acıldı bakarken allah bızede nasıp eder ıns:)

bayıldım evinize, güzel günlerde oturun inşallah... yatak odanızı nereden aldığınızı öğrenebilir miyim, aynalı dolap gibi duvara monte olduğunu düşündüğüm bir kısım vardı, harika bir ayrıntı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…