yıkıp yapmak kolay değildir,emeğinize ve zevkinize sağlık...:)
Eviniz her ayrıntısıyla ne kadar zevk sahibi olduğunuzu gösteriyor,Allah ağız tadıyla sağlıklı-huzurlu oturmayı nasip etsin inşallah
woooooooooooowwwwwww diyorum
Beğenmediğim tek bir noktası bile olmadı
Allah size ağız tadıyla oturmayı bana da böyle bir ev nasip etisin inşallah
ay cook guzel cok begendim ferah ferah.. guzel gunlerde oturun insallah..
çok güzelmiş evin allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
bide darısı başıma
Ben cok begendım cok guzelmıs ozellıkle beyez tercıh edıp salondada bufe yerıne tv unutesındekı gumusluk degerlendırmen cok mantıklı olmus mkean cok ferah
Aaa hemşeriyiz birde evet belkide tanıdık çıkarızteşekkür ederim çok yardımcı oldunuz... Sağlıcakla Kalın...
çok hoş ağız tadıyla oturun inşallahh :)
bayıldım bayıldım ağız tadıyla yaşlan inşallah bu ewde ayyy çok huzur verici ya sade az eşya açık tonlar hele o fıstık yeşili :)
muhteşem bir evgerçekten çok zevkliymişsiniz. sağlıkla huzurla oturun inşallah
eşimin işi nedeniyle sürekli taşınıyoruz. bir ev alıp yerleşik düzene geçemedik. eşya almıyorum eve sürekli taşındığımız için yük oluyor bize. Allah bize de bir ev nasip eder inşallah.
aman allahım hayal olamayacak kadar güzel ve ferah bi ew rabbim huzuru da eksik etmesin yanlız yeşili cok sewmeme ragmen mutfakta biraz fazla geldi bana ama olsun onun da ayrı bi tadı olmuş
canım banyo dolabının markasını öğrenebilir miyim
güle güle oturun.
antredeki yolluklar ne marka.bende yuvarlak ve uzun kombin yapmak istiyorum ama bulamadım
verdiğiniz cevaplar için çok çok teşekkür.....koridorda yerlere yakın aydınlatma mı var...anlayamadım tam.. birde yerler koridor yani laminant gibi görünüyor..bazı fotolarda...ama fayans değil mi
güle güle oturun çok güzel olmuş eviniz eşyalarınızda yeni herhalde
tv unıten ve salon koltukların cok guzel markası nedir?
verdiğiğniz cevaplar için çok çok teşekkür.... bu firma evi ne kadar sürede teslim ediyor....gerçi o evin içindeki yapılacaklarla da alakalı....bizimkinin işi daha az..tuvalet banyo mutfak değişecek...birde boya badana...bende eskişehirdeyim...yani verdikleri sözü tutuyorlar mı yada bu gün yarın diye oyalıyorlar mı....
olmamış olmamış bir olmuş pir olmuş harbiden güzel o tv olayına bayıldım yatak odasındaki gule gule otrun
Evin eski halini görünce çok fazla emek ve para harcadığınızı farkettim.
Çok şık ve ferah bir ev olmuş. İyi günlerde oturmanız dileğiyle.
Ev muhteşem olmuş renkler herşey harika koridor halıları süper iç açıcı bi ev ferah ferah maşallah
ne kadar masraf yaptınız?
güle güle oturun
herseyın okadar guzelkı ıcım acıldı bakarken allah bızede nasıp eder ıns:)Sevgili arkadaşlar, YENİ FOTOĞRAFLAR 12. SAYFADA!!!
Son birkaç yıldır bu formu takip ediyorum. Hep bir gün benim de bir evim olur da sizlerle paylaşır mıyım diye düşünüyordum. Sonunda bir evimiz oldu. 15 yıllık içinde oturulmayacak derecede dökülmüş bir evdi. İçini dekore etmeye çalıştık. Aylarca buradaki formdan fikir almaya çalıştım. Bir taraftan da evin işleriyle uğraştık. Eksiklerimiz var, ama bu haliyle sizlerle paylaşmak istiyorum. Yorum ve önerileriniz için şimdiden sabırsızlanıyorum. Forumda fotoğraf ve görüşlerini paylaşan herkese teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 476762 Eki Görüntüle 476775
Eki Görüntüle 476776 Eki Görüntüle 476777
Eki Görüntüle 476778 Eki Görüntüle 476779
Eki Görüntüle 476780 Eki Görüntüle 476781
Eki Görüntüle 476782 Eki Görüntüle 476783
Eki Görüntüle 476784 Eki Görüntüle 476785
Eki Görüntüle 476774 Eki Görüntüle 476773
Eki Görüntüle 476772 Eki Görüntüle 476760
Eki Görüntüle 476761 Eki Görüntüle 476763
Eki Görüntüle 476764 Eki Görüntüle 476765
Eki Görüntüle 476766 Eki Görüntüle 476767
Eki Görüntüle 476768 Eki Görüntüle 476769
Eki Görüntüle 476770 Eki Görüntüle 476771
Eki Görüntüle 476786
Herkesin gönlünden geçen bir eve sahip olmasını diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?