bu evi sat banaaa herşeyiyle noluuuur:))))))) bayıldım yaaa
Eskişehir'de oturuyorum. İnşaattan korkmuyoruz artık. Sinirlerimiz bayaaaa alındı. İstersen satarım tabi. Ama kıyamam yaaaa! Allah daha güzellerini sana da nasip etsin :)
ama ben coook begendimmm..naptınız siz böyle ya
Canım bende kiracıyyım bır kısı ev aldık dedığı zaman kendım almıs kadar sevınıyorum inan ve evin çok soft cok harıka allah gönlune göre vermıs ağız tadıyla oturmayı nasib etsin rabbim darısı bizim basımıza
hayırlı olsun. bayıldımmmm!!! mükemmel olmuş... tam hayalimdeki gibi ya. ya çok özel olmazsa, o halde bu hale getirmek ne kadar tuttu ortalama bir tutar verebilir misiniz? (eşyalar hariç) harika olduğunuzu düşünüyorum. ev aldığımda dekorasyon ve yapıda yardım etmeniz için kapınızda yatabilirim.
bnde cvbmı almış oldum50bin hmmm..
cok pis heveslendim evlenesim geldi bak..
cok güüzel olmuş eviniz degmiş bu paraya sağlıkla oturun insallah darısı bize
bu kadar olur ancak çok ama çok beğendim kesinlikle çokzevkli birisiniz bayıldım resmen ve hemen resimleri coppy ettim.oğluma da aynısından çalışma köşesi yaptırmayı düşünüyorum izninle herşey cok güzel yatak odan detayları makyaj köşen dolabın aynalı oluşu mutfak ...allah huzurlu bir şekilde oturmayı nasip etsin inşallah... girişteki pufu pek anlayamadım birde portmanto içinin detaylı resmini de ekleyebilirmisin.ayrıca mutfak tezgah üstündeki duvarda kullanılan malzeme ne tam olarak anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?