Benim de 14 yıl sonra bir evim oldu!

maaşallah herşey çok güzel...
modern ve kullanışlı bir ev olmuş saglıkla mutlulukla oturun inş.

İyi günlerde,sağlık içinde oturun inşallah :) Allah nazarlardan saklasın

Eskişehir'de oturuyorum. İnşaattan korkmuyoruz artık. Sinirlerimiz bayaaaa alındı. İstersen satarım tabi. Ama kıyamam yaaaa! Allah daha güzellerini sana da nasip etsin :)

:))))))))))))) kıyamazsın tabi orası ayrı ama ben de eskişehire gelememki:)))))))))) gerçi halamlar var orada ne alaka söylediysem şimdi:))))

halaa yoksa sen misin?

Maşallah.... Allah nazarlardan saklasın, huzurla, mutlulukla oturun inşallah.. Çok beğendim.

hayırlı olsun. bayıldımmmm!!! mükemmel olmuş... tam hayalimdeki gibi ya. ya çok özel olmazsa, o halde bu hale getirmek ne kadar tuttu ortalama bir tutar verebilir misiniz? (eşyalar hariç) harika olduğunuzu düşünüyorum. ev aldığımda dekorasyon ve yapıda yardım etmeniz için kapınızda yatabilirim.

Allah sana da nasip etsin inşallah...Rabbim öyle büyük ki hayalimden kat kat üstünü verdi çok şükür bin şükür ...ben bu kadarına sahip olabileceğimizi hayal bile edemiyordum bi zamanlar...( sabrın sonu selametmiş gerçekten...

nekdar bi bütçeyle bu viraneyi saray yavrusuna çevirdiniz acaba ?

kısmet olursaaa bnde böyle bastan aşagı döşeyip evlnmk istiyorum.sevgilmde öyle istiyo tabi koly olccak işim.

bu ışıklndırmya bayılıyorum sizdeee cook güzel kullnmşsınz evinizde .tebrk ederm

canım benim çok sağol....seve seve yardımcı olurum isteyenlere çünkü baya bi tecrübe sahibi oldum...ev yapımındaki hataları ve doğruları iyice öğrendim:))bu tecrübeyle çok daha iyisini yapabilirim inan bana..:))))) 50.000 lira gitti ama bunun içinde yatak odası da var çünkü onu da firma yaptı...tv ünitesi de var....umarım yardımcı olabilmişimdir....

bnde cvbmı almış oldum 50bin hmmm..

cok pis heveslendim evlenesim geldi bak..

cok güüzel olmuş eviniz degmiş bu paraya sağlıkla oturun insallah darısı bize

bnde cvbmı almış oldum 50bin hmmm..

cok pis heveslendim evlenesim geldi bak..

cok güüzel olmuş eviniz degmiş bu paraya sağlıkla oturun insallah darısı bize

eğer alacağınız ev bizimki kadar virane olmazsa daha bile az bütçeyle bu hale gelebilir...merkezde sıfır evlerin fiyatlarına bakılırsa böylesi daha hesaplı aslında....bizim bu evde alçı ve pen bile yoktu ,hatta doğalgazı bile biz yaptırdık yani bu dediğim bütçenin içinde bunlar da var gözünüz korkmasın...darısı tüm hakedenlere...:)))

bu kadar olur ancak çok ama çok beğendim kesinlikle çokzevkli birisiniz bayıldım resmen ve hemen resimleri coppy ettim.oğluma da aynısından çalışma köşesi yaptırmayı düşünüyorum izninle herşey cok güzel yatak odan detayları makyaj köşen dolabın aynalı oluşu mutfak ...allah huzurlu bir şekilde oturmayı nasip etsin inşallah... girişteki pufu pek anlayamadım birde portmanto içinin detaylı resmini de ekleyebilirmisin.ayrıca mutfak tezgah üstündeki duvarda kullanılan malzeme ne tam olarak anlayamadım

Çok güzel olmuş eviniz, Allah sağlıkla, huzurla oturmayı nasip etsin. Sadece nacizane bir önerim olabilir yanlış anlamazsanız. Mutfaktaki buzdolabınızı beyaz yerine inox yada silver bir dolap ile değiştirme imkanınız varsa göze daha hoş gelebilir.

Mutfağınızda sandalye ve halı hariç her şeyi, salonda yemek masasının sandalyelerini, oturma odasındaki koltuğu ve çocuk odasını çok beğendim. Güle güle oturun. :)

herşey çok güzell.allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin:)ben de 1ay sonra yeni evime geçicem,çok heyecanlıyımm:))fotoları sizle paylaşıcam

öncelikle çok teşekkürler...girişteki pufu şöyle açıklayayım , giriş kapısı direk koridorun duvarına açıldığı için dolap oradan başlasaydı eğer direk üzerine geliyomuş gibi olucaktı ,kapı boyunda boş bırakmış diğer komşular öyle de bi tuhaf geldi bana ben de böyle bişey düşündüm çok da rahat oldu ayakkabı giyerken falan ya da çocukların ayakkabısını yere oturtup giydiriyordum artık oraya oturuyorlar,bir de en önemlisi benim kızların saklambaç alanı da oldu orası..:)))ama şu an yarım durumda pufun üzerine ve kapının açıldığı duvara duvar kağıdı olacak belki o zaman daha güzel olabilir orası kör noktaydı ben böyle bi fikir buldum yani ...portmanto iki bölüm bir bölümünü misafirler için ayırdım diğer bölümünü de kendimize içini kendim çizdim çok kullanışlı oldu en kısa zamanda içinin fotoğrafını çekip koyarım...mutfağın alın seramiği cam... şeffaf kısmı simli yeşil kısımları simsiz...umarım yardımcı olabilmişimdir...:)

öncelikle güle güle otur. gerçekten evin çok güzel. ben uzun süredir takip ediyorum bu bölümü şuana kadar beğendiğim nadir evlerden. ama iyi niyetli olarak söylemek istiyorum tek kusur mutfaktaki halı ya onu hiç serme boş bırak yada küçük mutfağın rengine uygun bi shaggy alabilirsin.hatta varsa becerin kendin bile örebilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…