Ya ne kadar terbiyesizce bir tutum? Çocuk yapmayı bile beceremedin? Hepimiz insanız hepimizin sağlık sorunları olabiliyor.Şİmdi sen de atıyorum romatizması olan kaynanaya gidip de bi sağlıklı kalmayı beceremedin desen iyi olur mu? Hoş olur mu?
Benim kayınvalidem de, geçenlerde laf soktu.Ben daha 8 aylık evliyim, babamın kedisi var, hamile, bir sürü yavru kedisi olacak, torunları diye şaka yaptım.Eee senden umudu kesti adamcağız ne yapsın kedilerle oynuyor dedi kadın...ne diyeceğimi bilemedim.Bir de yüzyüze de değildik telefonda oldu.
Gerizekalı dedim arkasından.Boşver, takmamaya çalış, bence bu tip tavılar da hamile kalmayı zorlaştırıyor.
Koskoca kadın oldun ölüp gideceksin ama sağlığına sahip çıkmayı beceremedin... Süper bir yorum olur ve büyük ihtimalle en iyi kaynana ölü kaynana sonucuna da ulaşılır... Alnından öptüm seni
Maalesef çok küçük bir yerde yaşıyorum ve çevreden kimse boşandığımız bilmiyor. Eski eşimle iki aydır ev arkadaşı gibiyiz. Ailesi 130 km uzkta bizden. Hiç somuyorum onları, eski eşimde söylemiyor. Zaten her ihtimale karşı telefon numaralarımı da değiştirdim. Ailemin yanına gitme şansım iş sebebi ile yok. Ben de araştırdım seçenekler arasında bana en uygun geleni seçtim. Bilecik'e gidiyorum. Artık yeni bir hayat istiyorum. Dinlenmek istiyorum. Gerçi iki aydır eski eşimle ev arkadaşlığı yapmanın çok faydasını gördüm. 9 yıldır içimde kalanları fitil fitil burnundan getiriyorum. Ama yoruldum. İnsanın içinde olmayınca birilerine eziyet etmke ne kadar zor ve yorucu imiş
kizlar canlarim hepinize tek tek tessekkur ediyorum. su benim kistlere gelince evet ilacla yok edlibiliyor ama maalesef bizim fransada bi b.......... bildikleri yok. tr de gorundugumde alabiliriz dedi doktor ama burda ki allahin be.............. doktorlar almamiz munkun deil dyo. zaten kistim oldugunu da tr de ogrendim. burada sadece zaman kaybediyorum sanki, bende baktim boyle olmicak artik sogan kuru felan buldum onu denicem insallah kurtulurum kistlerden. dua edin turkbayragi:Saruboceq:
neden bilmiyorum ama Turk doktorlari mukemmel!
ben de Kanada'da yasiyorum ve burdaki doktorlar da hic bir b.. bilmiyor, cok kotu doktorlar. Turkiye'deki doktorlarimizi mumla ariyoruz vallahi. yani soyle ki, bir saglik sorunumuz oldugunda Turkiye'ye gidince iyi bir doktora gidelim diyoruz kafamçokkarıştı
sen Fransa'dan bahsedince ben de bunlari soylemek istedim sekerim boshayallersmile
neden bilmiyorum ama Turk doktorlari mukemmel!
ben de Kanada'da yasiyorum ve burdaki doktorlar da hic bir b.. bilmiyor, cok kotu doktorlar. Turkiye'deki doktorlarimizi mumla ariyoruz vallahi. yani soyle ki, bir saglik sorunumuz oldugunda Turkiye'ye gidince iyi bir doktora gidelim diyoruz kafamçokkarıştı
sen Fransa'dan bahsedince ben de bunlari soylemek istedim sekerim boshayallersmile
Bende 3 yıllık evliyim ve çocuk sahibi olmak istiyorum ama benim eşim şu an istemiyorKendini hazır hissetmiyormuş bizide gören herkes ne zaman çocuk yapacaksıınz diyor ben çok istiyorum ama kısmet bakalım allah onunda zamanını belirlemiştir elbet sabretmekten başka çarem yok Sende çok üzme kendini tıp çok ilerledi yaşın daha çok genç umarım bir çaresi bulunur. Lafını sözünü bilmeyenleri de kulakarkası et hiç duymamazlıktan gel neticede Senin ve eşinin düşünceleri önemli...
amin canim amin:Saruboceq:akasiacım sen çevrene kulaklarını tıka ( zor olsada ) başka türlü baş edemezsin.
hiç kimsenin sorusu bitmez.
allah seni bir an önce bebeğine kavuştursun inşallah.
canım yaaa....üzme kendini ya bu dert var ya herkeste... ben de 2,5 senelik evliyim, her gören bebe soruyor... sanki onlar bakacak, sallıyorum ne yapayım??? baskıcı tutumlu arkadaşlarım bile var yap yap diyen, onlarla da soğuğum....daha yaşım 23- 24 dur canım biraz daha yaşıyalım, olgunlaşalım, daha bilinçli anne olalım....
akasia canım yalnız değilsin inan senin gibi çocuk isteyipte olmayan etraftan bunalan okadar çok kişiyiz ki... inan seni çok iyi anlıyorumm.ama pek yapılacak birşey yokk Rabbime sığın her şeyin bir zamanı vardır.Rabbim yumurtaya can vermeyince ne yapsak boş maalesef.Ama tedavinide ihmal etme sakın.seni üzecek ortamlardan uzak dur,eşinle bu konular aranızı açmasına izin verme,kayınvalidenede gereken cevabı yapıştır ki daha konuşamasın böyle.sen susarsan daha çok konuşur.Kimse için ne eşini ne de kendini üzmemeye çalış..çalış diyorum çünkü biliyorum bunu gerçekten yapmak zor oluyoo.Rabbim en kısa zamanda bebişlerimizi verir bizede sabredelim canım benim.
amin canim
yok canim baslamadim. bu aralar hic evde durmuyorum. arkadasimin kinasi var onun hazirligi var ondan. birde bu koku yapyo mu evde. ben dayanamam pis kokuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?