Benim de bebeğim olsun istiyorum.

Koskoca kadın oldun ölüp gideceksin ama sağlığına sahip çıkmayı beceremedin... Süper bir yorum olur ve büyük ihtimalle en iyi kaynana ölü kaynana sonucuna da ulaşılır... Alnından öptüm seni

buyrunnnnnnnnn

Sağol canım, ben de çıkardığın sonuca katılıyorum

abla siz daha ayni evde mi kaliyorsunuz inan cok sasirdimohaoldumsmile. yani nasil anlamadim? simdi siz ayni evdesiniz ama 2 dusman olarak. simdi sen mesela yemekti camasirdi utuydu felan yapiyormusun bu illet adama. gitsin anasinin yanina ne isi var senin yaninda anasi bulmustur ona baska birini yada ariyordur. hala kavga ediyormusunuz? simdi senin 9 gunun kaldi deilmi. gidince bilgisayari da gotur ben merek ederim simdi sen ne yaptin felan diyeolumunekankayizsmile

Ne bilgisayarı adamın nerede ise donunu bile alacağım. Motoru da alıyorum, bütün eşyalar da. Esasında biz çok ndir kavga ederken, tartışmalarımız bile alçak sesle olurdu. Kavga etmek çok uzak bir kavramda. Adam kavga etmye bile yanaşmazdı. Boşandığımızdan beri, dah doğrusu ben boşanmama kararı aldığımdan beri evle ilgilenmiyorum, pansiyon gibi geliyor ev bana. Canım bir yemek isterse pişiriyorum, yoksa o yapıyor, çamaşırı makine yapıyor, canım isterse ütü yapıyorum, eğer ütülenecekler çok ise canım istemiyor sen ütüle diyorum, ütülüyor. Ev temizliğine gelince cam silme hariç her işi yapıyor, camlarıda silerde galiba komşulardan utanıyor. Ben de utanacak ne var bunda, ben yıllardır silerken utandım. Temizlik imandan gelir deyip onu işelri ile bırakıp, motora atlayıp gezmeye gidiyorum. Adam belki affederim diye ses çıkarmıyor ama yemezler artık....

alkisalkisalkis:roflol: cektir cektir elinden geldigin kadar oh olsun

neden bilmiyorum ama Turk doktorlari mukemmel!
ben de Kanada'da yasiyorum ve burdaki doktorlar da hic bir b.. bilmiyor, cok kotu doktorlar. Turkiye'deki doktorlarimizi mumla ariyoruz vallahi. yani soyle ki, bir saglik sorunumuz oldugunda Turkiye'ye gidince iyi bir doktora gidelim diyoruz kafamçokkarıştı
sen Fransa'dan bahsedince ben de bunlari soylemek istedim sekerim boshayallersmile

haklisin bacim. burda bos yasiyoruz ne varsa bizim milletimizde var. zaten kadin sagligi ile ilgili en iyi doktorlar tr deymis. turkiye 1 numaraymis bu konuda. insallah hic bir yere gitmeme gerek kalmaz da sogan kuru ise yarar :Saruboceq:turkbayragi

Umarım yarar canım. Sen gene de fazla ümitlenme, ben de işe yaramadı. En önemli şey kilo kontrolü. Bu rahatsızlık kesinlikle kilo vermeden atlatılmaz. Mutlaka ama mutlaka kilolu olmamak gerekiyor. Bu rahatsızlıkda bünye kilo vermeye karşı direnç gösteriyor. ıdel kilona ne kadar yakın olursan işin o kadar kolay.

Ben de Kanada'dan yorum yapayım.Ocak ayın jinekologa normal muayeneye gittim.Burada sigortam var diye belli bir yere gittim.Öncelikle kesinlikle telefonda randevu alamıyorsun, telefona bakmıyorlar.Oraya gittim, kadın mı erkek doktor mu diye burada da soruyorlar.Neyse randevuyu neredeyse 1 ay sonrasına verdiler.Neymiş, doktor hanımın hamile hastaları varmış, başka yerlere de gidiyormuş.Neyse acelem yoktu tamam dedim, ultrason var mı dedim, yok diyo bana gerekirse hastaneye sevk ederiz diyor.Onun için de bir ay daha bekle yani.Neyse günüm geldi, yemin ederim size Kızılayı bile arıyorum.Kadın sadece sırıtıyor.Neyse elle muayenem yapıldı, en çok korktukları konu cinsell yolla bulaşan hastalık olduğu için buralarda, onun da testini yapayım mi dedim, buyrun yapın dedim.Aslında smear için gtmiştim.Neyse 10 dk sürdü sürmedi muayenem.Bebek sahibi olmaya çalışıyoruz dedim, ah iyi size bir folik asit yazayım dedi.Hamile kalınca gel konuşalım dedi.Bu kadar yani..Ultrason dedim, bence sana gerek yok elimle muayenede her şey çok normal geldi dedi halbuki benim daha önce kistim olduğu ultrasonda ortaya çıkmıştı.Peki dedim çıktım.Şİmdi gelecek ay Türkiyeye geliyorum, dört gözle bekliyorum doktora gitmeyi.Şaka gibi.Bu arada daha da kötüsü smear testim 4 ay sonra çıkacakmış.!! Mayıstan sonra sonuç belli olur dediler.Bu nedir ya? Burası Kanada değil mi dünyanın en gelişmiş ülkelerinden biri?
Geçenlerde bir haber okudum burada, bulunduğum eyalette çocuk sahibi olmak için tüp bebek vs yaptırmak isteyen çiftlerin ücretini hükümet sağlıyor ama sadece belli bir sayı kadarını, o yüzden uzun bir bekleme listesi varmış.Bu yüzden vakit kaybettiklerini düşünen çiftler doktor parası için kredi alıyorlarmış bankadan...Burada kısır olanın da vay haline yani...lmaz: Beni Türk hekimlerine emanet ediniz diyorum Atatürkümüz gibi...

Bende 3 yıllık evliyim ve çocuk sahibi olmak istiyorum ama benim eşim şu an istemiyor Kendini hazır hissetmiyormuş bizide gören herkes ne zaman çocuk yapacaksıınz diyor ben çok istiyorum ama kısmet bakalım allah onunda zamanını belirlemiştir elbet sabretmekten başka çarem yok Sende çok üzme kendini tıp çok ilerledi yaşın daha çok genç umarım bir çaresi bulunur. Lafını sözünü bilmeyenleri de kulakarkası et hiç duymamazlıktan gel neticede Senin ve eşinin düşünceleri önemli...

saol canim yorumun icinvereliniortaka.s.

akasiacım sen çevrene kulaklarını tıka ( zor olsada ) başka türlü baş edemezsin.
hiç kimsenin sorusu bitmez.
allah seni bir an önce bebeğine kavuştursun inşallah.

canım yaaa....üzme kendini ya bu dert var ya herkeste... ben de 2,5 senelik evliyim, her gören bebe soruyor... sanki onlar bakacak, sallıyorum ne yapayım??? baskıcı tutumlu arkadaşlarım bile var yap yap diyen, onlarla da soğuğum....daha yaşım 23- 24 dur canım biraz daha yaşıyalım, olgunlaşalım, daha bilinçli anne olalım....

akasiacım sen çevrene kulaklarını tıka ( zor olsada ) başka türlü baş edemezsin.
hiç kimsenin sorusu bitmez.
allah seni bir an önce bebeğine kavuştursun inşallah.
amin canim amin:Saruboceq:

bende dyorum bazen dayanamadigim zaman "dogurunca bakacaksaniz doguryim dyorum" suratlarini salllayip gidiyorlarkaydirigubbakcemile3

akasia canım yalnız değilsin inan senin gibi çocuk isteyipte olmayan etraftan bunalan okadar çok kişiyiz ki... inan seni çok iyi anlıyorumm.ama pek yapılacak birşey yokk Rabbime sığın her şeyin bir zamanı vardır.Rabbim yumurtaya can vermeyince ne yapsak boş maalesef.Ama tedavinide ihmal etme sakın.seni üzecek ortamlardan uzak dur,eşinle bu konular aranızı açmasına izin verme,kayınvalidenede gereken cevabı yapıştır ki daha konuşamasın böyle.sen susarsan daha çok konuşur.Kimse için ne eşini ne de kendini üzmemeye çalış..çalış diyorum çünkü biliyorum bunu gerçekten yapmak zor oluyoo.Rabbim en kısa zamanda bebişlerimizi verir bizede sabredelim canım benim.

amin canim

yok canim baslamadim. bu aralar hic evde durmuyorum. arkadasimin kinasi var onun hazirligi var ondan. birde bu koku yapyo mu evde. ben dayanamam pis kokuya

yok canim baslamadim. bu aralar hic evde durmuyorum. arkadasimin kinasi var onun hazirligi var ondan. birde bu koku yapyo mu evde. ben dayanamam pis kokuya

Koku yapmıyor, ben zaten düdüklü tencerede pişiriyordum. Özellikle kabuğunu pişireceksin. Pazardan soğan alırken, kabuk alıyordum bir poşetde. Bir de hayıt tohumu var. İstersen dene. Ama dediğim gibi bu hastalıkla mücadele en önemli şey kilo kontrolü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…