kabuklu mu kaynatiyosun?:1shok:
saol canim. hic ogluna toz kondurur mu. o zaten doktorlardan once tesis koydu. benim icim pislik doluymus ondan olmuyomus. sen once kendine bak milattan once kalma canavarkötükedihüso
insallah ablacim gelicem (az daha para biriktirelimyerimseniben)bende maalesef calisamiyorum calissam daha cabuk olur ama:1no2:
ay ben iyice cesaret topluyorum sizden sag olun
nasil ne diyim bilemiyorumanne benim cocugum olmuyo nasil denir ne bilim
Bugün İzmir'e gidiyorum,yarında Biecik'e gidip ev işimi halledeceğim. Bir iki günlüğüne gittiğim için bilgisayarımı götürmüyorum, pazar yada pazartesi görüşürüz. Benim için dua et olur mu?
Sana böyle laflar diyen bir kadınla hala konuşup ta muhattap oluyor musun? Sırf bu laf yüzünden bile senden özür dileyene kadar asla konuşup görüşmemen gerekir.
Hiç bişey demeye hakkı yok ki. Ama o gene de kendine dikkat et, sağ salim gidip gel gibi şeyler söyledi. Ben de niye dikkat edecek mişim gittiğim yerdekiler bana dkkat etsin dedim. Son kozlarını oynuyor. Köpekler gibi pişman ne yapacağını bilmiyor. Ben çok uğraştım, şimdi kendini yerden yere vursun umrumda değil.
kizlar bugun cok kotuyum. mafoldumbencok sevindirici bir haber aldim. ama yinede cok ama cok kotuyum. benim bir arkadasim var onunda cocugu olmuyo du 6 senedir. bugun duydum hamile imis hemde ikiz bebek bir kiz bir oglan. kendimin olmus gibi sevindim ama ne bilim su an bile agliyorum. aradim arkadasimi neden soylemedin diye seni uzmek istemedim dedi oda hakli. demin gordum karni baya sismis. yazmak istedim icimi dokmek icin. esimin yaninda aglamak istemiyorum. oda cok uzuluyo sonra mafoldumben:gitme:
kizlar bugun cok kotuyum. mafoldumbencok sevindirici bir haber aldim. ama yinede cok ama cok kotuyum. benim bir arkadasim var onunda cocugu olmuyo du 6 senedir. bugun duydum hamile imis hemde ikiz bebek bir kiz bir oglan. kendimin olmus gibi sevindim ama ne bilim su an bile agliyorum. aradim arkadasimi neden soylemedin diye seni uzmek istemedim dedi oda hakli. demin gordum karni baya sismis. yazmak istedim icimi dokmek icin. esimin yaninda aglamak istemiyorum. oda cok uzuluyo sonra mafoldumben:gitme:
anne olamamk, içinde o güzel tatlı şeyin olduğunu hissedememek, doğduğu zaman göğsüne basamamak, yavrum, annecim diyememek...
o kadar zorki, bende şuan 24 yaşındayım doktorumuzun olur üzülmeyin demesine rağmen üzülmek, ağlamak ve hatta hayattan nefret etmek...
bana denilen o teselliler, inşallah senide olur duaları, o kadar boş ve ifadesiz geliyorki,..
dünyanın sonu değil ya!!!!
gençsin hayatını yaşa, gez toz, iyi ama ne zamana kadar ???
RABBİM OL EMRİNİ verene kadar...
her geçen ay ömrümden yaşımı, içimden umudumu götürüyor, ama sabrediyorum daha doğrusu sabretmeye çalışıyorum...
şuan ayaktayım, annem babam hayatta ama ilerde yaşım geçince sevdiklerim birer birer dünyadan göçünce, yalnız kalmak işte o beni daha çok korkutuyor, yıpratıyor...
bayramlarda benim evim hep boş kalacak, çocuğuma elbiseler alamayacağım, arefe gününde banyosunu ettiremeyip babasının bayram namazından dönüşünü bekleyemeyeceğim..
yaşlılığımı ise düşünmek istemiyorum, eş dost akrabaların gelmesini bekleyeceğim, ama herkes kendi çocuklarnın telaşında olacak ben akla en son geleceğim...
hastalık ve ölüm anımı düşünmek bile istemiyorum...
belki bir çoğunuzun aklına HAYIRSIZ Bİ EVLADIN OLUNCA GÖZLERİNDE KAPIDA, PENCERELERDE OLACAK, KULAKLARIN TELEFONUN SESİNDE....
evet haklısınız, zaten aldığım nefes gibi, dilimdedir duam hayırlı bi evlat nasip eyle YA RAB..
( uzun oldu kusura bakmayın)
Kusura bakacak bişey yok. Uzunda değil yazın. Kaç yıllık evlisin? ızmir'e nerede tedavi görüyorsun? Hadi gel dertleşelim, ben geçtim o yollardan ve maalesef senin dediğin gibi olmadı. Çok üzülmüştüm ama şimdi her işt bir hayır var diyorum. Hadi aç içini.
anne olamamk, içinde o güzel tatlı şeyin olduğunu hissedememek, doğduğu zaman göğsüne basamamak, yavrum, annecim diyememek...
o kadar zorki, bende şuan 24 yaşındayım doktorumuzun olur üzülmeyin demesine rağmen üzülmek, ağlamak ve hatta hayattan nefret etmek...
bana denilen o teselliler, inşallah senide olur duaları, o kadar boş ve ifadesiz geliyorki,..
dünyanın sonu değil ya!!!!
gençsin hayatını yaşa, gez toz, iyi ama ne zamana kadar ???
RABBİM OL EMRİNİ verene kadar...
her geçen ay ömrümden yaşımı, içimden umudumu götürüyor, ama sabrediyorum daha doğrusu sabretmeye çalışıyorum...
şuan ayaktayım, annem babam hayatta ama ilerde yaşım geçince sevdiklerim birer birer dünyadan göçünce, yalnız kalmak işte o beni daha çok korkutuyor, yıpratıyor...
bayramlarda benim evim hep boş kalacak, çocuğuma elbiseler alamayacağım, arefe gününde banyosunu ettiremeyip babasının bayram namazından dönüşünü bekleyemeyeceğim..
yaşlılığımı ise düşünmek istemiyorum, eş dost akrabaların gelmesini bekleyeceğim, ama herkes kendi çocuklarnın telaşında olacak ben akla en son geleceğim...
hastalık ve ölüm anımı düşünmek bile istemiyorum...
belki bir çoğunuzun aklına HAYIRSIZ Bİ EVLADIN OLUNCA GÖZLERİNDE KAPIDA, PENCERELERDE OLACAK, KULAKLARIN TELEFONUN SESİNDE....
evet haklısınız, zaten aldığım nefes gibi, dilimdedir duam hayırlı bi evlat nasip eyle YA RAB..
( uzun oldu kusura bakmayın)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?