Benim de bebeğim olsun istiyorum.

Biraz uzun bir yazı oldu ama, annesini babasını erken yaşta kaybedenlere bir yazı ekledim okur musun? Okuyunca elindekilri kaybetmemek için neler yapman gerektiğini ve ne kadar şanslı olduğunu anlayacaksın. Öptüm

Bugün ızmir'e gidiyorum,yarında Biecik'e gidip ev işimi halledeceğim. Bir iki günlüğüne gittiğim için bilgisayarımı götürmüyorum, pazar yada pazartesi görüşürüz. Benim için dua et olur mu?

saol canim. hic ogluna toz kondurur mu. o zaten doktorlardan once tesis koydu. benim icim pislik doluymus ondan olmuyomus. sen once kendine bak milattan once kalma canavarkötükedihüso

Sana böyle laflar diyen bir kadınla hala konuşup ta muhattap oluyor musun? Sırf bu laf yüzünden bile senden özür dileyene kadar asla konuşup görüşmemen gerekir.

Çocuğu olmamak utanılacak birşey mi ki annene söyleyemiyorsun? İçinde bulunduğun durum utanılacak birşey bir ayıp değil önce bunu kabul et kafanda.

ablacim benim yaa allah isini ras getirsin. insallah bundan sonraki hayatinda cok cok cok mutlu olursun. seni tanimiyorum ama inan sana karsi oyle bir sempatim varki, dondugunde mutlaka yaz optum yanaklarindan Şeniz ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN

Sana böyle laflar diyen bir kadınla hala konuşup ta muhattap oluyor musun? Sırf bu laf yüzünden bile senden özür dileyene kadar asla konuşup görüşmemen gerekir.

kaynanam ve ozur dilemek, dusunemiyorum bile. asla ozur felan dilemez. muhattap oluyormusun derken yani simdi tr ye gitti, hic aramam sormam ama buraya gelince bir hos geldine gidiyorum ve gule gule demeye gidiyorum.

Hiç bişey demeye hakkı yok ki. Ama o gene de kendine dikkat et, sağ salim gidip gel gibi şeyler söyledi. Ben de niye dikkat edecek mişim gittiğim yerdekiler bana dkkat etsin dedim. Son kozlarını oynuyor. Köpekler gibi pişman ne yapacağını bilmiyor. Ben çok uğraştım, şimdi kendini yerden yere vursun umrumda değil.

:tomato: ya canim birde bisey soracam bu sogan kuru sende ne ise yaradi?

kizlar bugun cok kotuyum. mafoldumbencok sevindirici bir haber aldim. ama yinede cok ama cok kotuyum. benim bir arkadasim var onunda cocugu olmuyo du 6 senedir. bugun duydum hamile imis hemde ikiz bebek bir kiz bir oglan. kendimin olmus gibi sevindim ama ne bilim su an bile agliyorum. aradim arkadasimi neden soylemedin diye seni uzmek istemedim dedi oda hakli. demin gordum karni baya sismis. yazmak istedim icimi dokmek icin. esimin yaninda aglamak istemiyorum. oda cok uzuluyo sonra mafoldumben:gitme:

Ah canım benim..Belli ki arkadaşın ince düşünceliymiş...

Sende haliyle kendi durumun için duygulandın.

Benimde hiçbir zaman çocuğum olmayacak, üstelik henüz 24 yaşındayım. Bende üzülüyordum. Ama bu işler gerçekten öyle;kader kısmet işleri.

Kendisine, vatanına, milletine hayrı olmayacaksa zaten hiç olmasın diye kendimi teselli ediyorum. Gerçekten öyle; hayırlı olacak ise olsun.

Belki özürlü olacak, belki kör, belki topal...Önemli olan sağlıklı bireyler dünyaya getirmek.

Lütfen sende böyle düşünüp kendi kendine moral vermeye çalış. Allah başka sağlık sorunu vermesin... Evet,basit birşey değil. Bunu ben birebir yaşadığım için seni çok iyi anlayabiliyorum. Ama bende ahlayıp vahlasam,sana hiçbir faydam dokunmayacak...

Hem tıp ilerledi, lütfen bu kadar olumsuz kararsız düşünme.

Unutma herşeyin bir zamanı var,kısmetse elbette olacaktır canım...

Ağlamak istiyorsan eşinin yanında da ağla. Bu ikinizin ortak sorunu, hem beni unutma her işte bir hayır var de. Helenic'in dediği gibi ya sakat olursa, hayırsız olursa, yada doğum anında sana bişey olursa. Allahın bir bildiği var inan ki. Bilecik'de yarın buluşacağım eski mesai arkadaşım bir Astsb. var, abim gibidir, eşide çok sevdiğim biridir. 12 yıl tedavi oluyorlar ve olmuyor bebekleri. 12 yıldan sonra kendiliğinden oluyor ve bayan 4 aylık hamile olana kadar farkında değildi, hiç öyle bir ihtimal yok ya, aklına gelmemiş. Arkadaşın gerçekten ince fikirliymiş, ama üzme kendini, moral bozukluğu, stres çok önemli bu tedavide. Soğan kürüne gelince. Esasında ben görmedim ama bazı arkadaşlar, kahverengi gibi bir akıntı geldiğini, rahimi temizlediğini söylediler. Eskiden doğuda kadınlar istenmeyen gebeliklerde kullanırlarmış, düşüğe sebep olurmuş, o kadar etkili bişey olduğu söyleniyor. Ama ben de akıntı olmadı. Hadi bozma moralini daha yolun başındasın, çok uzun bir tedavi bu. Dokoru bana her ilişkiye girildiğinde kadınlar hamile kalsa idi ne olurdu bir düşün dedi. Dünyada ayak basacak yer bile kalmazdı dedi. Doğru, biz hiç bunu düşünmüyoruz ama doğru. Vakti var herşeyin, herşey vakti gelince olacak. Senin kistin çikolata kisti mi yoksa polikistikover mi biliyor musun?

anne olamamk, içinde o güzel tatlı şeyin olduğunu hissedememek, doğduğu zaman göğsüne basamamak, yavrum, annecim diyememek...
o kadar zorki, bende şuan 24 yaşındayım doktorumuzun olur üzülmeyin demesine rağmen üzülmek, ağlamak ve hatta hayattan nefret etmek...
bana denilen o teselliler, inşallah senide olur duaları, o kadar boş ve ifadesiz geliyorki,..
dünyanın sonu değil ya!!!!
gençsin hayatını yaşa, gez toz, iyi ama ne zamana kadar ???
RABBİM OL EMRİNİ verene kadar...
her geçen ay ömrümden yaşımı, içimden umudumu götürüyor, ama sabrediyorum daha doğrusu sabretmeye çalışıyorum...
şuan ayaktayım, annem babam hayatta ama ilerde yaşım geçince sevdiklerim birer birer dünyadan göçünce, yalnız kalmak işte o beni daha çok korkutuyor, yıpratıyor...
bayramlarda benim evim hep boş kalacak, çocuğuma elbiseler alamayacağım, arefe gününde banyosunu ettiremeyip babasının bayram namazından dönüşünü bekleyemeyeceğim..
yaşlılığımı ise düşünmek istemiyorum, eş dost akrabaların gelmesini bekleyeceğim, ama herkes kendi çocuklarnın telaşında olacak ben akla en son geleceğim...
hastalık ve ölüm anımı düşünmek bile istemiyorum...
belki bir çoğunuzun aklına HAYIRSIZ Bİ EVLADIN OLUNCA GÖZLERİNDE KAPIDA, PENCERELERDE OLACAK, KULAKLARIN TELEFONUN SESİNDE....
evet haklısınız, zaten aldığım nefes gibi, dilimdedir duam hayırlı bi evlat nasip eyle YA RAB..
( uzun oldu kusura bakmayın)

Kusura bakacak bişey yok. Uzunda değil yazın. Kaç yıllık evlisin? İzmir'e nerede tedavi görüyorsun? Hadi gel dertleşelim, ben geçtim o yollardan ve maalesef senin dediğin gibi olmadı. Çok üzülmüştüm ama şimdi her işt bir hayır var diyorum. Hadi aç içini.

nerden nasıl başlasamki...
2006 eylülde
evlendim 4. seney devirecez inşallah ilk yıl normal dediler sonra ben dr gittim hamdolsun bi aksilik yok bende hatta dr gerek görmediği halde smir aldırdım az bi iltihap görüldü şükür o geçti, 4 ay öncede hsg çekildim hamdolsun oda tertemiz..,eşimde ise sperm sayısı düşük ve morfoloji yavaştı
ilk aylarda sayı 16 milyonken ben eşime baka baka şuan 24 milyona sayımız çıktı morfolojide hızla yukseldi hatta ürolog eşime siz bu sayı ile nasıl tutturamıyorsunuz diye dalga geçmiş..
sanki kolaydı olmuyor işte olmuyormafoldumben
nerde tedavi oluyorsun demişsin???
daha doğru dürüst bi tedavi olmadık doğrusu drler bize ilaç vermediler anlamıyorum evinize gidin kafanızı boşaltından başka tek kelime yok aklinialirimsmile
eşimin pis bi huyu var erkek drlere karşı bi takıntısı var asla izin vermem diyor kadın varken bende gitmek istemiyorum ama araştırıyorum erkek drler sankim daha bilgili gibime geliyor nebileyim kafam karıştı sempatiksalakcinni
aslında son bir senedir daha doğrusu maddi bakımdan dolayı azda olsa rahatladıktan sonra eşimdede bebek isteği artıı..
yaza aşılama deneyelim diyor, ama ben onun içini bilirim, o kan vereceğim zaman bile kadın hemşire alsın ister, eeee hastanelerde babamızın hastanesi değilki
aşılamayı kadın dr ayarlayalım diyor, bilemiyorum denk gelebilirmi
işte arkadaşım benim hikayemde bu azda olsa anlattım..
dua ediyorumki rabbim nerede varsa içinde banada hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eylesin, kimisi çok rahat ama ben değilim hep hayal kuruyorum, inan geceleri hamile kaldığımın hayalini kurmadan uykuya dalamıyorum, hiç düşünmediğim bişeydi bu, ben genç anne olmak kızımı gelin ederken genç kaynana olmak isterdim
ama bu bebek özlemi beni teğet geçmedi:gitme:

sendemi izmirdensin?? sevindim...
o yolları geçtim derken bebeğin oldumu sonunda??? profolindeki bekar oluşun son satırlarındaki sözcüklerinden kırık bi kalbe sahipmişsin gibi geliyor CADIARZU
yoksa ben bugün rgliy oldumya ondanmı herşeyde bi hüzün bi sitem görüyorum...
evet herşeyin hayırlısı..

ben çıkmak zorundayım herkese iyi gecdeler edanaz çok sağol herşey dilediğince olsun..

sessizce agliyorum esim duymasin diye. cok zor cok. yazamicam ......................mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…