annemin yüzünden bir arkadaş ortamında tanıştık ve ben evi terk etmiştim evlenmek istediğini söyledi oracıkta bende eve geri dönmeyeceğim için mecburen kabul ettim."Tesadüf eseri mecburiyetten evlenmek" nedir yahu?
Teşekkür ederim.Biz elimizden geleni yaparız,iyi okur ve yorumlarız....en azından hafiflersiniz..
5 senedir eşimle çalışıyorum iş yerimiz var telefonculuktan tamirden az çok anlıyorum ama hem kaldığımız ilçe hemde gideceğim memlekwtim de herkez eşimi tanır ve bana iş vermek isteyeceklerini sanmıyorum.Mesleğiniz var mı ayrılıp çocuğunuzla eve çıksanız ?
Eşimi kimse sevmez burnu havada paraci hep ben hep ben bir tip aşırı sinirli ben yaptım ben aldım ama bıktım yani olmuyor bodrum da yaşıyoruz kızım burda büyüdü arkadaşları okulu kursu şükür iyi bir hayat yaşıyor ama oda bu ara olaylardan rahatsız onu bu duruma soktuğum için çok üzgünüm. Kızımı da alıp gitmek boşanmak istiyorum ama ona bu haksızlığı yapamam ne yapacağımı nasıl davranacagimi bilmiyorum.
Bulunduğunuz yerden kaçmak zorunda mısınız? Aynı yerde yeni bi hayat kurun.Eşimi kimse sevmez burnu havada paraci hep ben hep ben bir tip aşırı sinirli ben yaptım ben aldım ama bıktım yani olmuyor bodrum da yaşıyoruz kızım burda büyüdü arkadaşları okulu kursu şükür iyi bir hayat yaşıyor ama oda bu ara olaylardan rahatsız onu bu duruma soktuğum için çok üzgünüm. Kızımı da alıp gitmek boşanmak istiyorum ama ona bu haksızlığı yapamam ne yapacağımı nasıl davranacagimi bilmiyorum.
Ne kadar guzel bir yerde yaşıyormussunuz . Bodrum da... ben memleketin en ücra köşesinde yaşıyorum diyebilirim. Ama demek ki gerçekten nerede yaşadığının hiç bir önemi yokmuş . Her Allahin günü ağlıyorum isyan ediyorum. Ama suan biraz hafifledi derdim. Insanin önce iç huzuru olacak öyle degil mi. ? ..
Umarim eşiniz düzelir. Bir terapiste gidin belki faydasini görürsünüz. Tabi esinz dr isterse..
Malesef evet yaşadığımız yerin bir önemi yok. Memleketim de yaşasam gitmek daha kolay olurdu. Ama kızım burda büyüdü 2 sene daha sabredeyim diyorum ama sevmediğim bir insan ile 2 sene kabus gibi. Terapist istemiyor 2 kez teklif ettim aşırı sinirli hali beni çok yordu. Tükendim.Ne kadar guzel bir yerde yaşıyormussunuz . Bodrum da... ben memleketin en ücra köşesinde yaşıyorum diyebilirim. Ama demek ki gerçekten nerede yaşadığının hiç bir önemi yokmuş . Her Allahin günü ağlıyorum isyan ediyorum. Ama suan biraz hafifledi derdim. Insanin önce iç huzuru olacak öyle degil mi. ? ..
Umarim eşiniz düzelir. Bir terapiste gidin belki faydasini görürsünüz. Tabi esinz dr isterse..
Malesef evet yaşadığımız yerin bir önemi yok. Memleketim de yaşasam gitmek daha kolay olurdu. Ama kızım burda büyüdü 2 sene daha sabredeyim diyorum ama sevmediğim bir insan ile 2 sene kabus gibi. Terapist istemiyor 2 kez teklif ettim aşırı sinirli hali beni çok yordu. Tükendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?