Benim de bir derdim var

böyle bir evliliği sürdürerek asıl kızınıza haksızlık yapıyorsunuz

Kızım için söylemiştim onu aslında yoksa eşim umurumda değil.

Bence bu adamla evli kalmak kızınıza haksızlık tabi yine karar sizin , sizin hayatınız biz fikir tabsiye kısmındayız.
Hayırlısı olur inşallah. .

Bence bu adamla evli kalmak kızınıza haksızlık tabi yine karar sizin , sizin hayatınız biz fikir tabsiye kısmındayız.
Hayırlısı olur inşallah. .
Kızım 4. Sınıfı bitirince gitmeyi düşünüyorum hem o da buyur ve farkında olur her şeyin. İzmir de ailem var onların yanı benim icin en güvenli yer yanlız olmayız kızımda kuzenleriyle aile sevgisi sevkatiyle büyür.

Doğru ama korkuyorum basaramamakdan kızımı yalniz babasız büyütmekten. Elinden arkadaşlarıni hayatını almaktan.
bence korkarak kızınıza en büyük kötülüğü yapıyorsnuz şu an.. mutsuz bir evlilikte büyüyen cocuklarda ileride ciddi psikolojik proplemler oluyor örnegin ben.. halen hatırlarm annemle babamın kavgalarını koltukların arkasına saklandıgımı kulaklarımı tıkadıgımı.. keske o zaman ayrılsalarmış benide öyle bir ortama dahil etmeselermiş..
bence korkmayın kızınız henüz kücük yine cevre edinir.. arkadaşları olur.. maddi geliriniz ne durumda aileniz arkanızdmı peki ?

Hepinize teşekkür ederim. Paylaşmak derdimi anlatmak o kadar iyi geldiki üzerimden büyük bir yük kalktı. Ben çok çabuk unutan biriyim tek amacım mutlu olmak. Bunun içinde elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım 2 sene çok uzun bir zaman değil sabır biraz daha sabır. İnşallah bir gün çekip gitme gücü bulacağım kendim de huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağım kızımla.

Doğru ama korkuyorum basaramamakdan kızımı yalniz babasız büyütmekten. Elinden arkadaşlarıni hayatını almaktan.
Başarırsınız. Mutlu bir ortamda büyümesi arkadaş ortamından çok daha önemli.

peki eşiniz le hiç mi düzelme durumu yok bir umut yok mu sizede yazık bu evlilik eziyete dönüşmüş

Maddi durumum eşimin yanında iyi ama o ayrılırsak hiç bir şey vermeyeceğini söylüyor. Ama umurumda değil ufak bir birikimim var işleyen pek birşey değil ama yeni bir hayat kurmaya yeter. Bir ablam var her zaman yanımda sağolsun.

madem öyle sizi durduran ne cesaretsizlik mi ? kızınızı cidden düşünseniz mantklı bir şekilde zaten direk bu evliliğe son verirdiniz bence.

peki eşiniz le hiç mi düzelme durumu yok bir umut yok mu sizede yazık bu evlilik eziyete dönüşmüş
Var ben her dediğini yaparsam hiç para harcamazsam söylediklerini yaptıklarını umursamazsam. Aldatmıyorda zaten bir bunu yapmadı ki yapmaz biliyorum güvendiğim tek şeyi de bu sanırım kendimi bunula ona baglamaya çabalıyorum.

madem öyle sizi durduran ne cesaretsizlik mi ? kızınızı cidden düşünseniz mantklı bir şekilde zaten direk bu evliliğe son verirdiniz bence.
O mutlu çok mutlu hayatından herşeyden sadece bizim tartismalarimiza arada şahit oluyor biraz üzülüyor bizi azarlıyor hatta ve unutuyor yada unutmuş gibi yapıyor.

O mutlu çok mutlu hayatından herşeyden sadece bizim tartismalarimiza arada şahit oluyor biraz üzülüyor bizi azarlıyor hatta ve unutuyor yada unutmuş gibi yapıyor.
Siz neden terk ediyorsunuz evi,kendisi gitsin,medenice ayrılın...Biz hatayı burada yapıyoruz neden gitmek zorunda olan biziz?

Sözleşmenizmi var ? Yoksa size hiç birşey vermem dese bile sizin evliliğniz süresinde kazandığınız mal varlığı paylaşımı yapılacaktır. Boşanırken hakkınız neyse de talep edin ve kendinize yeni bir hayat kurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…