Hayır öyle bir şey yok. Zaten ben eşimle evlendiğimde onun da hiç bir şeyi yoktu şuan durumumuz iyiyse benim sayemde. O nasıl beni kaldirdiysa bende onu kaldırdım yucelttim herşeyim iz evlendikten sonra oldu. Ben 3 şehir dolaştım onun peşinden gittim destek oldum her zaman.Sözleşmenizmi var ? Yoksa size hiç birşey vermem dese bile sizin evliliğniz süresinde kazandığınız mal varlığı paylaşımı yapılacaktır. Boşanırken hakkınız neyse de talep edin ve kendinize yeni bir hayat kurun.
Sil baştan başlamak daha iyi onu göze alırım. Zaten bana eşya falan vereceğini sanmıyorum zaten istemiyorum da benden uzak olsun yeter.Başka bir şehirde düzen kurmak daha zor olmayacak mı?yeni eşyalar,ev kirası,çalışma hayatı?her şey sil baştan...
Hayır öyle bir şey yok. Zaten ben eşimle evlendiğimde onun da hiç bir şeyi yoktu şuan durumumuz iyiyse benim sayemde. O nasıl beni kaldirdiysa bende onu kaldırdım yucelttim herşeyim iz evlendikten sonra oldu. Ben 3 şehir dolaştım onun peşinden gittim destek oldum her zaman.
Karsilikli konuştuğunuzda hatasını kabul etmiyor mu peki.Malesef evet yaşadığımız yerin bir önemi yok. Memleketim de yaşasam gitmek daha kolay olurdu. Ama kızım burda büyüdü 2 sene daha sabredeyim diyorum ama sevmediğim bir insan ile 2 sene kabus gibi. Terapist istemiyor 2 kez teklif ettim aşırı sinirli hali beni çok yordu. Tükendim.
Özelden yazabilirimm :)Neresi acaba merak ettim.
Bazı yerlerde bende haksızım bunu kabul ediyorum. Bir türlü sahiplenemedim onu nasıl hitap edeyim onu bile beceremiyorum. Evet ona sevgi göstermiyorum tek düze gidiyor ilişkimiz 1 ay gece birşey yapmayalım yinede yansmiyorum. Evet bende hatalıyım seviyormuş gibi ilgileniyormus gibi yapiyorum. Aslında onunda kendiminde yıllarını çalıyorum.Şöyle düşünün. Eşiniz sinirli yargılayıcı vs ancak bunun altımda yatan şey sevgisizlik de olabilir.
Erkek olması sevilme ihtiyacının olmadığı anlamına gelmiyor.
Boşanırsanız aileniz arkanızda olacak mı, mesleğiniz, işiniz var mı?
Tabiki hayır o her zaman haklıdır.Karsilikli konuştuğunuzda hatasını kabul etmiyor mu peki.
Tam anlamadım yaşadığımız yer mi?Özelden yazabilirimm :)
Tamam olabilir de. Buraya yazmak istemem. Özelden yazayim diyorum.Yok canım meraktan sordum :)
Tamam olabilir de. Buraya yazmak istemem. Özelden yazayim diyorum.
Bazı yerlerde bende haksızım bunu kabul ediyorum. Bir türlü sahiplenemedim onu nasıl hitap edeyim onu bile beceremiyorum. Evet ona sevgi göstermiyorum tek düze gidiyor ilişkimiz 1 ay gece birşey yapmayalım yinede yansmiyorum. Evet bende hatalıyım seviyormuş gibi ilgileniyormus gibi yapiyorum. Aslında onunda kendiminde yıllarını çalıyorum.
Aslında deniyorum ama olmuyor muhakkak bir aptallık yapıp sevgimi yerle bir ediyor. Aynı şeyi oda bana söylüyor onun sıkıntısı da çamaşırlarını yikamam yada kendi koyduğu eşyaları sanki ben koyup kaybediyormusum gibi davranması yani en ufak bir şey ilişkimizi yıpratıyor aslinda o kadar saçma nedenler ki. Bu sabah kendi kaybettiği birşey için benimle tartıştı ve yine kendi koyduğu yerden çıktı. Bunlar bana artık çok sacma geliyor.Kuzum sevgi eksikligide sinir yapabilir sevmeye calissan daha yumusak davransan hatalarini cocuguna anlatir gibi anlatsan bir ikide ise yaramayabilir ama sonra yelkenleri indirir bence ya bak cocugunda var
Hemde çokMaalesef öyle.
O kendisini sevecek bir kadın bulabilirdi siz de sevdiğiniz adamla evlenebilirdiniz.
Seçimler ve sonuçları.
O yüzden ben eşinizi kötü hatalı olarak görmüyorum. Böyle bir bağlılık (evlilik diyemiyorum) ikinizi de yormuş olmalı.
Doğru ama korkuyorum basaramamakdan kızımı yalniz babasız büyütmekten. Elinden arkadaşlarıni hayatını almaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?