Benim de böyle bir gorumcem var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Puxhu

Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son🎶
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Şubat 2012
16.965
28.695
798
Hanımlar Merhaba

Görümce kisisiyle aramda 4 yaş var . Kendisi ve eşi memur 2 tane de çocukları var ayrı illerde yaşıyoruz. Gorumcem sürekli kendi evliligiyle ovunur. Eşiyle evleriyle ve arabasıyla Allah daha çok versin gözümüz yok.

Bizim de ufak capli borcumuz ve birde evimiz var. Bundan 1 hafta öncesine kadar eşimle çok sıkıntılı günler geçirdik ve bu tam 8 ay sürdü. Kimseden de en ufak bir maddi yardım istemedik lafını dahi yapmadık. Kendimize yettik yani gereksiz harcamaları kistik vs vs.
Bu Görümce tarafından öyle bir yere konduk ki bir lokma ekmeğe muhtaçmisiz konumuna getirdi bizi. Her aradığında bi akıl vermeler falan. Bende öyle Susan bir insan değilim cevabını anında verir kenara cekilirim. Ama anlamıyor. Bana ulaşamazsa eşimi arıyor ve ona söylüyor artık ne söyleyecek ise.
Bigün artık tak etti canıma. Senden akıl istemiyoruz bize yol göster demiyoruz fikir danışmiyoruz neden kendini buna mecbur hissediyorsun dedim. Aldığım cevap ama birinin bunları söylemesi lazım oldu.

Biri bize söylemeyince biz akıl edecek yaşta değiliz çünkü. Doğu görevimiz çıktı bugün yine aradı 2 3 defa acmadim ama artık açtım çünkü biktirana kadar arama huyu var. Ve tabi yine bir akıl vermeler Doğu söyle böyle falan falan. Yol göstermesi tecrübesini paylaşması güzel ama bunu birde laf sokmadan yapsa ama yapamıyor. .

Gorumcem ile birbirimizi sevmiyoruz bunu karşılıklı dile getirdik. Daha doğrusu o bana, açıkçası ben seni çok sevmiyorum ama kardeşimin esisin dedi. Bende, duygularımiz karşılıklı bende senin için aynen bunu düşünüyorum dedim. Çok sık telefonla görüşmem aramam sormam merak bile etmem. Bayramda seyran da anca. Lakin o kendini birseylere hep mecbur hissediyor.

Eşim de bana o seni igneliyorsa sende onu ignele çıkma teline ya da musait değilim de hemen kapat diyor ama ablasının ne kadar israrci olduğunu kendiside biliyor.

Lafı söylüyor bende ona söylüyorum ama ısrarla hem akıl vermekten hem de aramaktan vazgeçmiyor.

Ailenin akıl küpü sanki maşallah. Biz ise yuzkarasi mi oluyoruz bu durumda nedir. Çok kafama takip huzur kacirtmam ama bugün yine konuşmak zorunda kaldık. Bana gelen geldi. Sizce ne yapayım ben bu kadınla kızlar.

Yapılacak şey belli kendinizi geri çekmek.
Ne kadar çok uğraşırsan o kadar çok başın ağrır.
Zaten ne güzel yeri geldiğinde cevabını esirgemiyormuşsun ah bende öyle olabilsem keşke. Çünkü hiçbir şey demesen herseyıne sussan daha çok azarlar bu da insanı daha çok sinir eder.
Umarım iyi olur hersey

Baktın canını sıkacak yere ilerliyor sohbet, artık bu konuyu değiştirelim sıkıldım ben de değiştir.

Sohbet edemiyoruz ki. Akıl verir bende He He derim genelde bende birseyler söylerim işine gelmeyince kapatır. Ama buna rağmen vazgeçmiyor. Hem beni sevmiyor neden beni aramaktan vazgeçmiyor

Eşiniz en güzelini söylemiş. Umursamayın. Aradığında mesajla reddedin. Canınızı sıktığınıza değmez. Kendi haline bırakın.

Inanin öyle yaptım 2 3 ay hiç gorusmuyorduk ne güzel. Ama hortladi yine. Kayinvalidem bu kadar karismiyor yahu

Sohbet edemiyoruz ki. Akıl verir bende He He derim genelde bende birseyler söylerim işine gelmeyince kapatır. Ama buna rağmen vazgeçmiyor. Hem beni sevmiyor neden beni aramaktan vazgeçmiyor

Ahaha o kısım çok komik zaten. Değişik bir tip belli.

Ahaha o kısım çok komik zaten. Değişik bir tip belli.

Yani evet trajikomik birsey bu. Eşime de çok söylemem çünkü zaten lafı verip geçiyorum. Senin ablan annen ile başlayan cümleler biz de mevcut değil. E o da biliyor zaten. Kadın garip çok garip

Ortalık karıştırmak için tabii ki

Ama istediği 7 yıl boyunca hiç olmadı. Onun yüzünden ortalığı ayağa kaldirmadim. Eşime de yansitmadim. Sadece ablanla konuştuk derim eşim de yine ego mu tatmin etti der. Geçer gideriz

Seni sevmedigini soyleyip ne diye arayip duruyo? Cidden cins kadin.Ben olsam acmam.Yuzyuze gelip mecbur kalmadikca konusmam.Telefon gorusmesi yapmam bi kere vahim bisey yoksa.

Seni sevmedigini soyleyip ne diye arayip duruyo? Cidden cins kadin.Ben olsam acmam.Yuzyuze gelip mecbur kalmadikca konusmam.Telefon gorusmesi yapmam bi kere vahim bisey yoksa.

Gorusmesem de bi şekilde düşünceleri bize ulaşıyor nasıl beceriyorsa bunu. Takmış beni kafaya sevmesin çok umurum değil açıkçası.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…