Benim de böyle bir gorumcem var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kendiniz kasiniyorsunuz bu kadar rahatsiz oldugunuz telefon neden engellenmez

e hazir sevmiyorum da demissnz karsilikli gorusmeyin. acma aradginda. israr edince de msjla musait degilim yaz.

kendiniz kasiniyorsunuz bu kadar rahatsiz oldugunuz telefon neden engellenmez

Dün engelledim. Kayinvalideme söylemiş. Whatsaptan engellemis beni falan diye. Kayinvalidem de biraz bozuk attı. Ama önemli de değil açıkçası.

e hazir sevmiyorum da demissnz karsilikli gorusmeyin. acma aradginda. israr edince de msjla musait degilim yaz.

Adım hayırsız geline çıktı sayesinde :) sevmediği halde bu ısrar neden Hayır bana bayilmiyoda. Gorusmesekte hakkım da mutlaka konuşuyor duyuyorum

Bana boyle akil veren birini trollemisligim vardir. Bu simdi akillari vermeye basladi soyle yap boyle yap falan diye. Ben de "yaa inanamiyorum hic dusunmemistim, aaaaa oyle mi ya ne kadar da zekisin nasil akil edebildin hayret, biz hic dusunememistik buna inanabiliyor musun" diye dakikalarca konusmustum. Ilk anlarda olayi cakmadan once bi havalara girse de sonradan alay ettigimi anlayinca saglam bozulmustu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…