Benim de böyle bir gorumcem var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belki de kadın gerçekten iyiliğinizi düşünüp konuşuyor bunu niye kendinize dert ediyorsunuz onu anlamıyorum. Benim yengemde arar sürekli akıl verir konuşuruz bu güne kadar hatta şu konuya kadar kendini akıl küpü olduğu için aradığını düşünmedim. Siz de bir ailesiniz takmayın takılmayın.

Laf sokup asagilamadan yaparsa başımın üstünde yeri var

Bence şöyle yapayın. Aa ben sizin yaşadığınız hayatı asla yaşayamam. Nasıl yaşıyorsunuz. Düşününce daraldım vallahi. Offf gömün hayatını bildiğiniz .

Sende ona akıl vermeye kalk. çocuğunu su okula mı yazdırdı aa durasın söyle burası böyle böyle yapsaydın daha iyiydi veya biryere tatile mı gidecek şuraya gitseniz daha iyiydi oranın su su busu kötü sonra beğenmezseniz benden söylemesi gibi artık o size nasıl yapıyorsa birebir aynısını yapın. önce sizden nasıl ona akıl verilir şaşıp kalacak sınır olacak senden mı akıl alacağım boyutuna gelecek tabi görünce biz usulunce alttan alta der yine sizde ayy napiyim birinin söylemesi gerekiyordu tutamıyorum bende işte icimde diyin. kısaca onun sizi taciz ettiği şekilde sizde onu edin bırakacaktır umarım.

Kadın öyle bir kadın ki yapacağım ikinci çocuk için bile bir düşüncesi bi
Bir kerede o aramadan sen ara birşey mi oldu merak ettim görümcek bugün akıl vermedin yoksa sende de mi kalmadı de

Iyiymis bu :)

Görumceler arasa bir dert aramasa başka dert. Aramazsa kiskaniyor aramıyor derler, ararsa çok karışıyor derler. Bir abla olarak tavsiyelerde bulunuyordur siz yazmissiniz sekiz ay zor geçti diye.

Görumceler arasa bir dert aramasa başka dert. Aramazsa kiskaniyor aramıyor derler, ararsa çok karışıyor derler. Bir abla olarak tavsiyelerde bulunuyordur siz yazmissiniz sekiz ay zor geçti diye.

yok Hayır tavsiye değil ahkam kesmek ve akıl vermek bariz. Tavsiye verdiğini yada iyiligimi istediğini idrak edebilirim ama öyle değil. Ayrıca diğer gelinler ve gorumcelerin ilişkisi beni ilgilendirmiyor. Aramiyor diye dert edinmem arıyor diye de dert edinmiyorum. Arayıp üstüne vazife olmayan şeylere karisiriyor diye dert ediniyorum

Hiç muhatap olmazdım onla. Bende idrak yolu iltihabı var anlayamıyorum sizi, kardeşinizi arayın eminim fikirleriniz çok mühimdir ona anlatın deyin.

Ben anlamadım sizi doğrusu..Israrla arıyor diye açmak zorunda mısınız? Açmayın...Bu kadar basit...Eşinizi ararsa arasın..

Bigün o aramadan sen ara ve sen ona akıl ver bıkana kadar konuş anlar belki

Yani evet trajikomik birsey bu. Eşime de çok söylemem çünkü zaten lafı verip geçiyorum. Senin ablan annen ile başlayan cümleler biz de mevcut değil. E o da biliyor zaten. Kadın garip çok garip
Numarasını engelle

Ruh hastasi mi bu kadin hem sevmiyorum etmiyorun diyo hem eski sevgili gibi zart zurt ariyor sen de boyle soyle bacim aynen abla cok mu yalnizsin hic mi kimsen yok bizden baska ugrasacak hic mi bir seyin yok bi ise mi girsen acaba de

O ısrarla arıyorsa siz de ısrarla açmayın telefonları, zorla değil ya?

Boyle bir sey var degil mi? Bana da Cok yapildi. Biraz maddi sikintin oldugunu ogrenmesin bazi kisiler hemen sana bir lokmaya muhtacmissin gibi hissettirmeye calisiyorlar. Komik ya insanlarin halleri.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…