- Konu Sahibi pinksandoz
-
Mrb,nerden başlasam bilemiyorum ama sizin düsüncelerinize çok ihtiyacım var..Belki benimle aynı durumda olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler..
Şuan eşimle boşanma aşamasındayız..Yani eşim boşanmak istiyor biliyorum diyeceksinz ki neden boşanmak isteyen bir adamın yanındasın hala,bircok sebebi ve en önemlisi şuan ailem benimle konusmuyor daha önce eşimle yaşadığımız sorun vs. sebebiyle araya küslük girdi ve onların yanına dönmem imkansız..Çocuk yok...
Eşim hergün ayrılmak istediğini eşyaları toplayıp gitmemi söylüyor,ayrıca aileside yanımızda şuan ve onların da baskısı var...Kısacası ne yapacağımı bilmiyorum..
Su da var eşimi hala seviyorum maleseff...Keske nefret edebilseydim...
Şİmdi sıkısmıs durumdayım,diyorki boşanalım yoksa dava açıcam..Ben de cesaret edemiyorum...Sizler ne diyeceksiniz?
Adam senden niye bosanmak istiyor..
Sen niye kendin dedigin gibi adamin yanindasin..
O kadar baski ile o evde halla nasil durabiliyorsun
Yurtdisinda isen gidecek cok yerin var biliyorsun..
Eşim beni sevdiğini söylüyor fakat anlaşamadığımızı söylüyor..Aslında doğru aramızda sorunlar cıkıyor ama bu öyle cok büyük sorunlar değil her evde cıkan tarzdan ve eşim özgürlüğüne cok düşkün ve her dediği yapılsın istiyor...Bende onun istediği gibi olamıyorum denedim ama olmuyor kendi isteklerimi çöpe atamıyorum catısma yasıyoruz ama bana göre bu boşanma sebebi değil ama ona göre sebep..
Eşim beni sevdiğini söylüyor fakat anlaşamadığımızı söylüyor..Aslında doğru aramızda sorunlar cıkıyor ama bu öyle cok büyük sorunlar değil her evde cıkan tarzdan ve eşim özgürlüğüne cok düşkün ve her dediği yapılsın istiyor...Bende onun istediği gibi olamıyorum denedim ama olmuyor kendi isteklerimi çöpe atamıyorum catısma yasıyoruz ama bana göre bu boşanma sebebi değil ama ona göre sebep..
Anlasamamazlik her ailede cikan seyler..
O zaman butun ailelerin bosanmasi lazim
Anne babalarimiz bile tartisir arada anlasamamazlik yasanir
ama bunlar bosanma sebebi degildir
Esinin özgurlugune duskun olmasi
Geceleri gec mi geliyor eglenceye mi gidiyor..
Hayatinda baska biri de olabilir
süpelendigin birsey yok mu
Yok bir kadın meselesi değil eminim bu konuda..Ama diyorum ya eve gelince sadece evde yemek yapan her işine koşturan,ama aşağılansada cevap vermeyecek,kapıdan cıkarken bile nereye gidiyorsun demiyecek bir kadın istiyor...Ama ben bunları yapamıyorum...Konusmak istiyorum ve soru soruyorum..Ve hep bunaldığını söylüyor..
Yok bir kadın meselesi değil eminim bu konuda..Ama diyorum ya eve gelince sadece evde yemek yapan her işine koşturan,ama aşağılansada cevap vermeyecek,kapıdan cıkarken bile nereye gidiyorsun demiyecek bir kadın istiyor...Ama ben bunları yapamıyorum...Konusmak istiyorum ve soru soruyorum..Ve hep bunaldığını söylüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?