Benim de çok derdim var..

arkadaşım size böyle davranan biri için üzülüp onun kendini birşey sanmasına izin vermeyin lütfen
ya sevmiosa istemiosa neden evlendi.mirmirmirmir
sizin kendisi için ailenizi feda etmeniz onda size herşeyi yaptırabileceğini düşündürtmüş.
lütfen daha fazla kendinizden fedakarlık yapmadan bir avukatla irtibata geçin.

durumuna üzüldüm canım
ama eşinin istediği gibi olmakta biraz zor galiba
niye dersen kocan o senin merak edilir sorulur.
bende soruyorum evli bayanların hepsininde sorduğunu düşünüyorum.

bence genede sen ailene sığın derim.
yada bir konuş onlarla.
belki kimsenin olmadığını bildiği için eşin bukadar baskı yapıyor olabilir
.

valla bence boşanma davası açsın sana..hiçbir yere de gitme...ayrıca sana yaptığı baskıların ve hadi git demelerini de kayıt altına al, sakın evden ayrılma..çünkü evden gitti, terketti der, suçlu konuma düşersin...ne oldu da ayrılmak istiyor bu adam senden...eğer hayatında başkası varsa kanıtlamaya çalış, peşini bırakma...ne kadarlık evlisin?

yazılanları biraz daha okudum, siz galiba evliliğin ilk yıllarında üstünlük kurma çabasında olan bir çiftsiniz, aynısını bende yaşadım hala yaşıyorum..ama bu şekilde bir kadın olamayacağımı bildiğim için gözümü kararttım, boşanma davası açtım valla...nisanın başında da dava var ama sonuçta ikimizde şartlarımızı konuştuk...kaldı ki benim eşim konuşmaya hiç yanaşmayan bir insan, ama aramızda sevgi vardı ve durduk yere evliliğin bitmesine kimse göz yumamadı...şimdi ortak bir yol bulmaya çalışıyoruz..ben daha sakin davranmaya çalışıyorum o da beni üzecek ve kıracak şeyler yapmamaya çalışıyor, ama oluyor pat diye birdenbire insanların değişmesi çok zor..bu arada ben sürekli bebeği erteliyorum..ne zaman tam bir uyum içine girdiğimizi ve evde kavga çıkmadığını görürsem o zaman bu konu gündeme gelecek...

Son düzenleme:
cnm neden boşanmak istiyor eşin.

madem öyle sende gururlu olmaslısın.

seni istemeyeni sen hiiç takmamalısın.

ailenle aranı düzeltebilirsin.onlar senin ailen ve sen bir evlatsın.seni sokakta bırakacak halleri yok

harhalde.çalışıyormusun bilmiyorum.çalışmyorsanda çalışabilirsin.ayaklarının üsünde durabilirsin.

kimseye muhtaç olmamak senin elinde.şahsen ben öyle bir adamın yanında saniye kalamazdım.

bana eşyanı topla git diyecek haaaa.arkama bile bakmam valla.çocuğum olsun olmasın bana senden

boşanacağım diyen bir adamla ömür geçmez.herşeyden önce senin bir gururun var.bunu o adamın

çiğnemesine izin veremezsin.kendine güvenmelisin.

aılesı tarafından küçüklüğünden beri pohpohlanmış bir erkek örneği..
kafasına vurup lokmayı agızdan almayı ummuş bu evlılıkte bellı ki..

Bugibi durumlarda direnmek sizi yıpratır.Mutlaka yıpratmıştırda.Fazla erkeğin üstüne
gitme.Zamana ihtiyacın var.ılk önce sen ne istiyorsun onu düşün.
Karşında seni istemeyen bir adamla daha ne kadar yaşanırki?Önemli olan sensin bence........................

cnm adam kararını vermiş zaten.yüzsüzlük edipte yanında kalmanın bi manası yok.
insanda biraz gurur olmalı.zaten anladığım kadarı ile aralarında sevgi,saygı belkide cinsellik kalmamıştır.bunlar yoksa evlilik nereye kadar sürer sence.hiiçç eyvallah etme güzelim.bırak ne hali varsa görsün.:mymeka:

insanın anne ve babası onu sokakta bırakacak kadar dışlayıp, küsemez... bence biran önce ailenizin yanına sığının ve o adamdan kurtulun... ne demek ben senin huylarını beğenmiyorum daha düzgün biriyle evleneceğim... sanki insan karşıdan bakılınca huyu suyu anlaşılıyor mu?? bence kocanız çok düşüncesiz bir insan...gelen gideni aratırmış ayrıca...

Aslında bir yanım eşyalarını topla git diyor ama diğer yanımda niye sevindireyim onları diyor..Sen suan dava açtın ve o şekilde mi aynı sevi paylaşıyorsuuz..Sanırım dava actıktan sonra evden zaten cıkmam lazım..

Evet doğru haklısın bende gurur yapıyorum fakat diyelim aramız iyiyse geceleri sarılarak uyuyor ve hemen hemen hergün birlikte oluyoruz...Asla başka yatakta yatmıyor..

Evet doğru haklısın bende gurur yapıyorum fakat diyelim aramız iyiyse geceleri sarılarak uyuyor ve hemen hemen hergün birlikte oluyoruz...Asla başka yatakta yatmıyor..

ayy senin kocan tam bir dengesiz ozaman.kusura bakma ama bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..çelişkili gelmeye başladı bana bu konu...ne istediğini bilmeyen adamın tekii.

:1shok::1shok:
eee geceleri sarılarak uyuyor sonrada ertesi gün,seni istemiyorum çek git mi diyor. bence eşinizin acil bir psikoloğa ihtiyacı var............

Canım benim isteğim evliliğimin düzelmesi hep gecicek düzelicek diye kendimi belkide oyalıyorum ama ben çaba gösterdikce malesef anlamıyor..Hep beni sucluyor..Biliyorum benimde hatalrım var bende dilimi tutamıyorum ona karsı fakat insanım sonucta bir yerden cıkıyor..
En cok boşanınca pişman olmaktan korkuyorum,çünkü uzun bir ayrılık süreci yaşamıstık ve resmen dünya başıma yıkılmıstı boşanmak ölüm gibi geliyor bana burda eşimin git demesi de cok kötü ama ayrılmaya cesaretim yok..Yinede onda hep güzel yönlerini arayıp kendimi yeniliyorum ama o da tam tersi hep bende kötü yönler bulup boşanma isteğini tazeliyor...
Eşimin işi çok iyi,mevki ve makam sahibi birazda bu nedenle kendine cok güveniyor ayrılırsada sadece bu özelliğine bir sürü kızın kosarak geleceğini biliyor...

:1shok::1shok:
eee geceleri sarılarak uyuyor sonrada ertesi gün,seni istemiyorum çek git mi diyor. bence eşinizin acil bir psikoloğa ihtiyacı var............

Aslında bu da cok incitici cünkü eşim cok istekli ve beni kullanıyor sanırım ben evliliğimin düzelmesi için ona imkan veriyorum ama onun düsüncesi belkide dediğim gibi bir ihtiyactan öte değil..

Ne bicim sevgi anlayisi bu arkadasim....Ne sevgisi allasen...

Sadece ceneni kapattigin zaman onun isteklerini sartsiz surtsuz yerine getirdigin zaman
o ne derse ammennah dedigin zaman sevecek adamin sevgisinden ne olur?

Nasil sevgi bu?

Sende biraz ekonomik bakımdan bakıyorsun galiba.Evliliğin rahat olmalı..................

Evet canım hem maddi acıdan rahat hemde eşimin geleceği cok parlak ve gercekten etrafta cok saygın bir konumda..Hem kültür açısından hemde ne biliyim etrafta cok sevilir ve sayılır..Herkes kocanın kıymeti bil diyor bana

Aslında bu da cok incitici cünkü eşim cok istekli ve beni kullanıyor sanırım ben evliliğimin düzelmesi için ona imkan veriyorum ama onun düsüncesi belkide dediğim gibi bir ihtiyactan öte değil..

evet. üzgünüm ama,maalesef dediğiniz doğru..sizi kullanıyormuş...

çocuğunuz yok yani ona mahkum da değilsiniz çocuğuma kıyamıyorum deseniz yani öyle birşey de yok...
Lise mezunusunuz pekala iyi kötü çalışabilirsiniz
ne ailenize ne de kocanıza minnet edin yani
zaten boşanmış kızlarına sahip çıkmayacak bir aileyide de hiç boşverin
ama zaten duyarlı bir ailen varsa kapıdan kovmazlar sizi
bence siz kendinizi adamın esiri yapmışsınız
ortada ne çocuk var ne başka birşey sonuçta öyle cahilde değilsinizdir pekala ayakları üstünde durabilirsiniz..

Ama maalesef her şey para değil.Parasızda olmak bir hiçlik anlamına geliyor.
O zamanda eşiniz tarafından horlanıyorsunuz.Boşanırsanız nafaka verirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…