- Konu Sahibi pinksandoz
-
Yok bir kadın meselesi değil eminim bu konuda..Ama diyorum ya eve gelince sadece evde yemek yapan her işine koşturan,ama aşağılansada cevap vermeyecek,kapıdan cıkarken bile nereye gidiyorsun demiyecek bir kadın istiyor...Ama ben bunları yapamıyorum...Konusmak istiyorum ve soru soruyorum..Ve hep bunaldığını söylüyor..
arkadaşım size böyle davranan biri için üzülüp onun kendini birşey sanmasına izin vermeyin lütfenBen de ne yapacağımı sasırdım,eş dost evliliğin ilk yılı olur böyle seyler diyor hepimiz yaşadık,sabret düzelir diyorlar.Ayrılıp ikinci evliliğinde hiç çekmeyecekmisin diyorlar..Ya alttan alayım belki düzelir diyorum ama nereye kadar dava acacağını söyleyip duruyor...Benim huylarımı beğenmiyormus..Daha mülayim ve sessiz bir insanla evlenmek istiyormus
valla bence boşanma davası açsın sana..hiçbir yere de gitme...ayrıca sana yaptığı baskıların ve hadi git demelerini de kayıt altına al, sakın evden ayrılma..çünkü evden gitti, terketti der, suçlu konuma düşersin...ne oldu da ayrılmak istiyor bu adam senden...eğer hayatında başkası varsa kanıtlamaya çalış, peşini bırakma...ne kadarlık evlisin?
Aslında bir yanım eşyalarını topla git diyor ama diğer yanımda niye sevindireyim onları diyor..Sen suan dava açtın ve o şekilde mi aynı sevi paylaşıyorsuuz..Sanırım dava actıktan sonra evden zaten cıkmam lazım..valla bence boşanma davası açsın sana..hiçbir yere de gitme...ayrıca sana yaptığı baskıların ve hadi git demelerini de kayıt altına al, sakın evden ayrılma..çünkü evden gitti, terketti der, suçlu konuma düşersin...ne oldu da ayrılmak istiyor bu adam senden...eğer hayatında başkası varsa kanıtlamaya çalış, peşini bırakma...ne kadarlık evlisin?
yazılanları biraz daha okudum, siz galiba evliliğin ilk yıllarında üstünlük kurma çabasında olan bir çiftsiniz, aynısını bende yaşadım hala yaşıyorum..ama bu şekilde bir kadın olamayacağımı bildiğim için gözümü kararttım, boşanma davası açtım valla...nisanın başında da dava var ama sonuçta ikimizde şartlarımızı konuştuk...kaldı ki benim eşim konuşmaya hiç yanaşmayan bir insan, ama aramızda sevgi vardı ve durduk yere evliliğin bitmesine kimse göz yumamadı...şimdi ortak bir yol bulmaya çalışıyoruz..ben daha sakin davranmaya çalışıyorum o da beni üzecek ve kıracak şeyler yapmamaya çalışıyor, ama oluyor pat diye birdenbire insanların değişmesi çok zor..bu arada ben sürekli bebeği erteliyorum..ne zaman tam bir uyum içine girdiğimizi ve evde kavga çıkmadığını görürsem o zaman bu konu gündeme gelecek...
cnm adam kararını vermiş zaten.yüzsüzlük edipte yanında kalmanın bi manası yok.
insanda biraz gurur olmalı.zaten anladığım kadarı ile aralarında sevgi,saygı belkide cinsellik kalmamıştır.bunlar yoksa evlilik nereye kadar sürer sence.hiiçç eyvallah etme güzelim.bırak ne hali varsa görsün.:mymeka:
Evet doğru haklısın bende gurur yapıyorum fakat diyelim aramız iyiyse geceleri sarılarak uyuyor ve hemen hemen hergün birlikte oluyoruz...Asla başka yatakta yatmıyor..
Evet doğru haklısın bende gurur yapıyorum fakat diyelim aramız iyiyse geceleri sarılarak uyuyor ve hemen hemen hergün birlikte oluyoruz...Asla başka yatakta yatmıyor..
Bugibi durumlarda direnmek sizi yıpratır.Mutlaka yıpratmıştırda.Fazla erkeğin üstüne
gitme.Zamana ihtiyacın var.İlk önce sen ne istiyorsun onu düşün.
Karşında seni istemeyen bir adamla daha ne kadar yaşanırki?Önemli olan sensin bence........................
:1shok::1shok:
eee geceleri sarılarak uyuyor sonrada ertesi gün,seni istemiyorum çek git mi diyor. bence eşinizin acil bir psikoloğa ihtiyacı var............
Eşim beni sevdiğini söylüyor fakat anlaşamadığımızı söylüyor..Aslında doğru aramızda sorunlar cıkıyor ama bu öyle cok büyük sorunlar değil her evde cıkan tarzdan ve eşim özgürlüğüne cok düşkün ve her dediği yapılsın istiyor...Bende onun istediği gibi olamıyorum denedim ama olmuyor kendi isteklerimi çöpe atamıyorum catısma yasıyoruz ama bana göre bu boşanma sebebi değil ama ona göre sebep..
Sende biraz ekonomik bakımdan bakıyorsun galiba.Evliliğin rahat olmalı..................
Aslında bu da cok incitici cünkü eşim cok istekli ve beni kullanıyor sanırım ben evliliğimin düzelmesi için ona imkan veriyorum ama onun düsüncesi belkide dediğim gibi bir ihtiyactan öte değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?