L
LayLayLomHop
Ziyaretçi
- Konu Sahibi pinksandoz
-
Evet canım hem maddi acıdan rahat hemde eşimin geleceği cok parlak ve gercekten etrafta cok saygın bir konumda..Hem kültür açısından hemde ne biliyim etrafta cok sevilir ve sayılır..Herkes kocanın kıymeti bil diyor bana
Ben de ne yapacağımı sasırdım,eş dost evliliğin ilk yılı olur böyle seyler diyor hepimiz yaşadık,sabret düzelir diyorlar.Ayrılıp ikinci evliliğinde hiç çekmeyecekmisin diyorlar..Ya alttan alayım belki düzelir diyorum ama nereye kadar dava acacağını söyleyip duruyor...Benim huylarımı beğenmiyormus..Daha mülayim ve sessiz bir insanla evlenmek istiyormus
size boşanmak istiyorum git diyor ve siz her gece ilişki yaşıyorsunuz!! :1shok:
ne olur biraz mantıklı düşünün kendinize dışardan bakın. eşinizin yanında kalmanızın bedeli mi bu ???
lütfen biraz gurur yaa. çekin gidin kendinize bunu yaşatmayın. esiz hele bir ilk adımı atın.çıkın o evden. arayıp sormayın eşiniz peşinizde sürünsün...
iyice yalama olmuş ilişkiniz. :1no2:
Çok garip ne yani her evlilikte ilk yıllar al pılını pırtını defol git mi deniyor yok artık
öncesinde tanışıyormuydunuz evlenmeden önce nasıl tanıstınız ne kadar sürdüde evlendiniz
Arkamdan asla gelmez bu evden cıkarsam dönüşüm olmaz biliyorum o nedenle bu kadar cok düşünüyorum..
Ailen yokmu arkanda?..............
Biz eşimle bir arkadaş vesilesiyle tanıştık ve 5 ay içinde evlendik..O sürec cok güzeldi..Bunların olacağın bilmem cok zordu.
Arkamdan asla gelmez bu evden cıkarsam dönüşüm olmaz biliyorum o nedenle bu kadar cok düşünüyorum..
Evet canım hem maddi acıdan rahat hemde eşimin geleceği cok parlak ve gercekten etrafta cok saygın bir konumda..Hem kültür açısından hemde ne biliyim etrafta cok sevilir ve sayılır..Herkes kocanın kıymeti bil diyor bana
peki bu şekilde kaybettiğiniz şeylerin listesini yapar mısınız lütfen? ben yapıyorum ve gerçekten çok ama çok önemli değerleri kaybediyorsunuz bu evlilik!? içersinde..
bazen ayrılıklar hataların anlaşılması ve düzeltilmesi ,aşkın evliliğin ve kaybedilen değerlerin yeniden inşa edilmesi için gereken bir fırsattır...
Siz adamın parası için mi yanındasınız
yakın bir arkadaş aileden akrabalardan destekçi teyze hala amca dayı kuzen vs hiç mi yok ?
Ayrıldığımda yaşadıklarımdan yola cıkarak bir kere etrafımdaki evli ciftlere bakarak bak eşine nasıl sabrediyor keske bende sabretseydim diye dövünücem bundan eminim
İkincisi eşimi seviyorum,Ne biliyem belki hayatımdaki ilk erkek olduğu için olabilir ama bir haftalık yarılık da bile kokusu burnumda oluyor,belkide ne bilim yeni evliyiz diyemi böyle bilmiyorum
Üçüncüsü ailemin kabul etsede oraya geri döndüğümde hiç rahat edemedim çalıssamda annemle sorunlarım oldu..
Dördüncüsü tekrar bir evlilik asla yapamam daha cok gencim nasıl bir ömür boyu dul yaşayacağımı düsünüyorum...
Sonra bu evlilikte düzelirse aramız belki bir seneye cocuğum olur ama ayrılırsa cocuğum olması tadına bile varamayacağım belkide bir ömür başkalarıın cocuklarını sevicem..
Ve dul kalmak,akrabaların ve cevremin tepkisi..
BUnların hepsi gözümde kocaman olup geceleri kalbimi yakıyor ve cok caresiz hissediyorum kendimi
Yok parası değil ama bulunduğum rahat hayatı da bir artı olarak değerlendirmiyor değilim..
Ayrıldığımda yaşadıklarımdan yola cıkarak bir kere etrafımdaki evli ciftlere bakarak bak eşine nasıl sabrediyor keske bende sabretseydim diye dövünücem bundan eminim
İkincisi eşimi seviyorum,Ne biliyem belki hayatımdaki ilk erkek olduğu için olabilir ama bir haftalık yarılık da bile kokusu burnumda oluyor,belkide ne bilim yeni evliyiz diyemi böyle bilmiyorum
Üçüncüsü ailemin kabul etsede oraya geri döndüğümde hiç rahat edemedim çalıssamda annemle sorunlarım oldu..
Dördüncüsü tekrar bir evlilik asla yapamam daha cok gencim nasıl bir ömür boyu dul yaşayacağımı düsünüyorum...
Sonra bu evlilikte düzelirse aramız belki bir seneye cocuğum olur ama ayrılırsa cocuğum olması tadına bile varamayacağım belkide bir ömür başkalarıın cocuklarını sevicem..
Ve dul kalmak,akrabaların ve cevremin tepkisi..
BUnların hepsi gözümde kocaman olup geceleri kalbimi yakıyor ve cok caresiz hissediyorum kendimi
ooo,siz kendinizi hep olumsuzluklara göre şartlanmışsınız
neden tekrar evlenemeyeceksiniz ki.
en önemlisi şu dul kelimesini artık literatürden silsek iyi olacak. neden akrabalar ve aile size tepki verecekmiş ki. dulsunuz diyemi. milleniumda hala neleri düşünüyoruz.
bu kadar negatif düşünen kişi çok az gördüm. sizde onlardan birisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?