Benim de çok derdim var..

Siz adamın parası için mi yanındasınız

size boşanmak istiyorum git diyor ve siz her gece ilişki yaşıyorsunuz!! :1shok:
ne olur biraz mantıklı düşünün kendinize dışardan bakın. eşinizin yanında kalmanızın bedeli mi bu ???
lütfen biraz gurur yaa. çekin gidin kendinize bunu yaşatmayın. esiz hele bir ilk adımı atın.çıkın o evden. arayıp sormayın eşiniz peşinizde sürünsün...
iyice yalama olmuş ilişkiniz. :1no2:

Çok garip ne yani her evlilikte ilk yıllar al pılını pırtını defol git mi deniyor yok artık
öncesinde tanışıyormuydunuz evlenmeden önce nasıl tanıstınız ne kadar sürdüde evlendiniz

Arkamdan asla gelmez bu evden cıkarsam dönüşüm olmaz biliyorum o nedenle bu kadar cok düşünüyorum..

Çok garip ne yani her evlilikte ilk yıllar al pılını pırtını defol git mi deniyor yok artık
öncesinde tanışıyormuydunuz evlenmeden önce nasıl tanıstınız ne kadar sürdüde evlendiniz

Biz eşimle bir arkadaş vesilesiyle tanıştık ve 5 ay içinde evlendik..O sürec cok güzeldi..Bunların olacağın bilmem cok zordu.

Arkamdan asla gelmez bu evden cıkarsam dönüşüm olmaz biliyorum o nedenle bu kadar cok düşünüyorum..

EE gelmesin yani çok şaşırdım şuan hakikaten gurur bitmiş gitmiş sizde kusura bakmayında adam sizi kovuyor istemiyorum git bu evden diyor siz hala gece koykunda yatıyorsunuz her istediğinde hatta hemen hemen hergün birlikte oluyorsunuz ardından da gidemem peşimden gelmez asla bu eve dönemem birdaha diyorsunuz nesiniz siz kendinize hiçmi değer vermiyorsunuz yazık valla

Biz eşimle bir arkadaş vesilesiyle tanıştık ve 5 ay içinde evlendik..O sürec cok güzeldi..Bunların olacağın bilmem cok zordu.

elbetteki bunların olacagını bilemezsiniz ama bunlar olduktan sonra da hala gidemem yapamam edemem demenizde ayrı bir tuhaflık yani
kaç yaşındasınız?

peki bu şekilde kaybettiğiniz şeylerin listesini yapar mısınız lütfen? ben yapıyorum ve gerçekten çok ama çok önemli değerleri kaybediyorsunuz bu evlilik!? içersinde..
bazen ayrılıklar hataların anlaşılması ve düzeltilmesi ,aşkın evliliğin ve kaybedilen değerlerin yeniden inşa edilmesi için gereken bir fırsattır...

yakın bir arkadaş aileden akrabalardan destekçi teyze hala amca dayı kuzen vs hiç mi yok ?

kocanın kıymetini bil diyenler sizin hergün aşağılanmanıza ne diyorlar peki...

Ayrıldığımda yaşadıklarımdan yola cıkarak bir kere etrafımdaki evli ciftlere bakarak bak eşine nasıl sabrediyor keske bende sabretseydim diye dövünücem bundan eminim
İkincisi eşimi seviyorum,Ne biliyem belki hayatımdaki ilk erkek olduğu için olabilir ama bir haftalık yarılık da bile kokusu burnumda oluyor,belkide ne bilim yeni evliyiz diyemi böyle bilmiyorum
Üçüncüsü ailemin kabul etsede oraya geri döndüğümde hiç rahat edemedim çalıssamda annemle sorunlarım oldu..
Dördüncüsü tekrar bir evlilik asla yapamam daha cok gencim nasıl bir ömür boyu dul yaşayacağımı düsünüyorum...
Sonra bu evlilikte düzelirse aramız belki bir seneye cocuğum olur ama ayrılırsa cocuğum olması tadına bile varamayacağım belkide bir ömür başkalarıın cocuklarını sevicem..
Ve dul kalmak,akrabaların ve cevremin tepkisi..
BUnların hepsi gözümde kocaman olup geceleri kalbimi yakıyor ve cok caresiz hissediyorum kendimi

yakın bir arkadaş aileden akrabalardan destekçi teyze hala amca dayı kuzen vs hiç mi yok ?

Hepsiyle değil ama birkac yakın bulduğum akrabalarımla paylastım tabiki durumu onların söylediği çekemiyorsan ayrılmayı göze al ayrıl diyorlar kimse ne illa çek nede boşan diyor acıkcası kararı bana bırakıyorlar..

Size iyi günler hanımefendi ne dememizi bekliyorsunuz anlayamadım ama...
size SAADETLı GÜNLER... sizi ıSTEMEYEN KOCANIZLA beraber

ooo,siz kendinizi hep olumsuzluklara göre şartlanmışsınız
neden tekrar evlenemeyeceksiniz ki.
en önemlisi şu dul kelimesini artık literatürden silsek iyi olacak. neden akrabalar ve aile size tepki verecekmiş ki. dulsunuz diyemi. milleniumda hala neleri düşünüyoruz.
bu kadar negatif düşünen kişi çok az gördüm. sizde onlardan birisiniz.

Ayrıldığımda yaşadıklarımdan yola cıkarak bir kere etrafımdaki evli ciftlere bakarak bak eşine nasıl sabrediyor keske bende sabretseydim diye dövünücem bundan eminim

canım sen böyle saçma sapan düşünmeye devam edersen ömür boyu bahsettiğin şeyleri yaşamaya da devam edersin.
seni evden ve hayatından tabiri caizse kovan bir adamın yanında evliliği sürdürme çaban ve kaybettiğin tüm güzel değerleri ;o ne der bu ne der,başkası olmaz,ailemin yanında rahat edemem gibi bahanelere sığınman beni gerçekten dumura uğrattı.

sen böyle düşünmeye devam et istersen ama emin ol sana yanlızca yazık diyorum. hayata ne kadar karamsar bakıyorsun. düşüncelerin tamamen depresyon hali.mantıksız.özgüvenin kalmamış teslim olmuşsun.kendini kimliğini kişiliğini yok saymışsın ve buna devam ediyorsun...
şöyle bir silkelensen kendine burdan baksan gördüğüne kendinde çok kızardın!!

o evde durduğun sürece emin ol bu kahrı çekmeye devam edeceksin ve asla ama asla sandığın gibi kocanın kafasına sihirli değnekle kimse vurmayak. birden sana yeniden aşık olmayacak.heleki bu durumdan sonra ..

Yani evet dediğin doğru olabilir ben nedense her durumda olayların kötü yönğnde takılıp kalıyorum evliliğimdede belkide böyle olduğu için eşimle bu duruma geldik..Yada bu benim kendimi suclamamdan da ibaret olabilir..Ama gercekten etrafımdakiler benim durumuma özeniyorlar...Yani hayatıma vs.
Ama ben işte eşimi bir tülü mutlu edemedim eğer ben eşimle aramdaki sorunları halledebilseydim cok mutlu olabilirdik cünkü gercekten başka hiçbir sorunumuz yok her acıdan birbirimize uygunuz tamam belki o benden daha eğitimli ama bende bir kadın olarak güzelim kendide biliyor her girdiğim ortamda söylenir ben demiyorum yanlıs anlasılmasın..Ve hep hanım hanımcık vs. övülüyorum herkesde cok yakıstırıyor birbirimize bizi...
Keske diyorum sadece keşke...
Ama herseye rağmen kendimi boşanmaya ve sonrasına alıstırmam lazım...Ne kadar zor olsada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…