Aminnn canım benim. Eger olmuyorsa ve maddi sorununuzda yoksa direk tüp bebek öneririm. İyiki yaptırmısım ben cok memnumum . Herdeyin hayırlıdı olsun. ALLAH buyukturMasallah hamilesiniz Allah kucaginiza almayida nasip eylesinn insallah bende 3yillik evliyim bizim de daha yok cok üzülüyorum cok agliyorum ayni seninde dedigin gibi gulsemde hayatima devam etsem de icimde bir bosluk var Rabbim tez zamanda verir insallah bana ve tum isteyenlere hayirli saglikli evlatlar
Tüp bebekle hamileyim çok şükür :) kalp atışlarınıda dinledik ilk defa . Rabbim isteyen herkese nasip etsinCanım benim çok yakın arkadaşımında 6 düşük yapmıştı. Şimdi hamile. Tedavini yarım bırakma dr undanda memnun değilsen konusunda iyi bir dr bul. Düşük nedenin araştırıldı mı? Bi sür sebebi var çünkü.
Aminn canım benimMaaşallah canım..tarihi gördüm insallah şu an hamiledir diye yavaş yavaş altlara indim ve takvimi gördüm çok sevindim..hayirlisiyla kucağına da al insallah..
Gözün aydın canım Rabbim sağlıcakla kucagina almayi nasip eder.
:))Aminnn tatlım Rabbim isteyenlere hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin. Kimseye arartmasınGözün aydın canım hamilesin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tüp bebekle hamileyim çok şükür :) kalp atışlarınıda dinledik ilk defa . Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Maşallah, konu sahibesi hamile
Aminn canım benimmCanım tebrik ederim. Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim
bende soracaktim sana tup bebekmi diye canim biz 3kere denedik 1kere tuttu 8.haftada kalbi durdu tekrar denicez insallah esimin sperm sayisi cok az normal yoldan da asilamaylada olmaz tek care tup bebek diyorlarAminnn canım benim. Eger olmuyorsa ve maddi sorununuzda yoksa direk tüp bebek öneririm. İyiki yaptırmısım ben cok memnumum . Herdeyin hayırlıdı olsun. ALLAH buyuktur
Hamileyim Elhamdülillah. Rabbim cümlemize nasip etsin. Hepiniz dualarımdasınız :)Canım hamilesin değil mi
Umudumuz oldun
Maşallah canımHamileyim Elhamdülillah. Rabbim cümlemize nasip etsin. Hepiniz dualarımdasınız :)
Amin bende yıllardır uğraşıyorum artık olmaz gözü ile bakıyorum ama böyle duyunca bir umut doğuyor içime:))Aminnn tatlım Rabbim isteyenlere hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin. Kimseye arartmasın
Kalbi neden durmus peki canım pıhtılasma filanmı vardıbende soracaktim sana tup bebekmi diye canim biz 3kere denedik 1kere tuttu 8.haftada kalbi durdu tekrar denicez insallah esimin sperm sayisi cok az normal yoldan da asilamaylada olmaz tek care tup bebek diyorlar
Siz baya denemişssiniz canım sebep varmı ? Birde pgt yöntemi varmış onu yaptırmısmıydınız. Toplam maliyeti ne kadar acababende soracaktim sana tup bebekmi diye canim biz 3kere denedik 1kere tuttu 8.haftada kalbi durdu tekrar denicez insallah esimin sperm sayisi cok az normal yoldan da asilamaylada olmaz tek care tup bebek diyorlar
Allahtan ümit kesilmezAmin bende yıllardır uğraşıyorum artık olmaz gözü ile bakıyorum ama böyle duyunca bir umut doğuyor içime
Pgt klinik olarak degişiyor canm ama ben tek embriyoya 350 dolar odedimSiz baya denemişssiniz canım sebep varmı ? Birde pgt yöntemi varmış onu yaptırmısmıydınız. Toplam maliyeti ne kadar acaba
pgt yi bilmiyorum canim neymis o 5000tup bebek 1000-1500 arasi ilaclar oluyor ortalama boyleSiz baya denemişssiniz canım sebep varmı ? Birde pgt yöntemi varmış onu yaptırmısmıydınız. Toplam maliyeti ne kadar acaba
Amin inşallah. Bende hayırlısı olsun vardır rabbimin bir bildiğiAllahtan ümit kesilmez
Rabbim bir kapı acacıktır elbet. Herşeyin hayırlısını istemek lazım
Rabbim anne ve babamızdan daha merhametlidir bize karşı. Hiç kullarını üzmek istermi sadece imtihan eder. Rabbim imtihanından alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?