Benim de evladım olur mu birgün acaba ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Maaşallah canım..tarihi gördüm insallah şu an hamiledir diye yavaş yavaş altlara indim ve takvimi gördüm çok sevindim..hayirlisiyla kucağına da al insallah..

Canım benim çok yakın arkadaşımında 6 düşük yapmıştı. Şimdi hamile. Tedavini yarım bırakma dr undanda memnun değilsen konusunda iyi bir dr bul. Düşük nedenin araştırıldı mı? Bi sür sebebi var çünkü.

Aminnn canım benim. Eger olmuyorsa ve maddi sorununuzda yoksa direk tüp bebek öneririm. İyiki yaptırmısım ben cok memnumum . Herdeyin hayırlıdı olsun. ALLAH buyuktur

Tüp bebekle hamileyim çok şükür :) kalp atışlarınıda dinledik ilk defa . Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Maaşallah canım..tarihi gördüm insallah şu an hamiledir diye yavaş yavaş altlara indim ve takvimi gördüm çok sevindim..hayirlisiyla kucağına da al insallah..
Aminn canım benim
Allah razı olsun

Gözün aydın canım hamilesin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
:))Aminnn tatlım Rabbim isteyenlere hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin. Kimseye arartmasın

Aminnn canım benim. Eger olmuyorsa ve maddi sorununuzda yoksa direk tüp bebek öneririm. İyiki yaptırmısım ben cok memnumum . Herdeyin hayırlıdı olsun. ALLAH buyuktur
bende soracaktim sana tup bebekmi diye canim biz 3kere denedik 1kere tuttu 8.haftada kalbi durdu tekrar denicez insallah esimin sperm sayisi cok az normal yoldan da asilamaylada olmaz tek care tup bebek diyorlar

bende soracaktim sana tup bebekmi diye canim biz 3kere denedik 1kere tuttu 8.haftada kalbi durdu tekrar denicez insallah esimin sperm sayisi cok az normal yoldan da asilamaylada olmaz tek care tup bebek diyorlar
Kalbi neden durmus peki canım pıhtılasma filanmı vardı

Siz baya denemişssiniz canım sebep varmı ? Birde pgt yöntemi varmış onu yaptırmısmıydınız. Toplam maliyeti ne kadar acaba

Amin bende yıllardır uğraşıyorum artık olmaz gözü ile bakıyorum ama böyle duyunca bir umut doğuyor içime
Allahtan ümit kesilmez
Rabbim bir kapı acacıktır elbet. Herşeyin hayırlısını istemek lazım
Rabbim anne ve babamızdan daha merhametlidir bize karşı. Hiç kullarını üzmek istermi sadece imtihan eder. Rabbim imtihanından alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin

Siz baya denemişssiniz canım sebep varmı ? Birde pgt yöntemi varmış onu yaptırmısmıydınız. Toplam maliyeti ne kadar acaba
Pgt klinik olarak degişiyor canm ama ben tek embriyoya 350 dolar odedim

pgt yi bilmiyorum canim neymis o 5000tup bebek 1000-1500 arasi ilaclar oluyor ortalama boyle

Amin inşallah. Bende hayırlısı olsun vardır rabbimin bir bildiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…