İnsallah en kısa zamanda müjdeli haberini okuruz burada.rabbim gönlüne göre versinOluyor düşüyor malesef 5 düşügüm var şuan tüp bebek aşamasındayız .
umudunu kesme rabbim isterse olur ..en büyük mucizeyi yaşayan biri olarak söylüyorum nerde böle bi mesaj görsem hemen altına kendimi anlatıyorum ...İyi aksamlar kızlar. Yine doldum biraz. İçimi dökmek istedim,konuşacak kimseyi bulamayınca dedim beni en iyi kk anlar. 5 yıllık bir özlem bu evlat özlemi. Gülsem,aglasam,eglensem de yok bu özlemimi bastıracak birşey bulamıyorum nedense. Üzülüyorum.. Artık aglayamıyorum bile. Artık sadece kendime üzülmüyorum. Eşime,anneme,babama,kvalideme,kpederime kısacası artık benden bebek bekleyen heveslenen hevesleri kursagında kalan herkese üzülüyorum . Annem en cokta ona üzülüyorum . Birinin hamile haberini duyunca yüzündeki acı gülümseme gitmiyor gözlerimin önünden . Eşimin her bebek sevmesinde bizim de olur insallah derken aglamamak için zor tutuyorum kendimi. O kadar doldum ki bayadır aglayamıyordum bu yazıyı yazarken tutamıyorum kendimi . Her üzüldügümde içime atmaktanda yorulmuşum galiba . Öylee işte kızlar yazıyorum ama rahatlamanın bir grami yok içimde daha neler var şu bedenimde,kalbimde .. Rabbim evlat özlemi kim duyuyorsa yüzünü güldürsün . Acılarımız dinsin insallah
Bana da Umut oldunuz 2 yıldır uğraşıyorum ben de . Pcos var ve 33 yaşındayım . Paxartesi transfer oldum ama tutmamış gibi hissediyorum olumlu düşünmekte zorlanıyorum.İnşallah tutmuştur .umudunu kesme rabbim isterse olur ..en büyük mucizeyi yaşayan biri olarak söylüyorum nerde böle bi mesaj görsem hemen altına kendimi anlatıyorum ...
9 yıl bekledim son 4 yılda 6 kez tüp bebek yaptık olmadı .doktor bırakın tedaviyi kabullenin cok yıprandınız dedi ama ben kendiliğimden hamileyim şuanda..allahımmm herkese nasip etsin
Oluyor düşüyor malesef 5 düşügüm var şuan tüp bebek aşamasındayız .
İnsallah canm cok sagol. Bizim sorunumuz ilk rahim filmi çekildiginde rahmimim y şeklinde oldugı söylendi ve histeroskopi oldum rahmim düzeldi. Sonra yine hamile kaldım yine düştü malesef. Bu sefer tüp bebege giriştik pgtye gitmesini söyledi doktor. 3 yumurtayı yolladık genetik için. Kasımın 2 sinde sonuc gelicek insallah iyi sonuc gelirse bir tek sorun pıhtılasma olucak galiba. Onunda testini genetikten sonra bakıcaz artıkDüşüklerin sebebi ne? Genelde kan pıhtılaşma sorunu olanlarda sık düşükler oluyor, iğneleri var. Arkadaşım da öyleydi hep düşüyordu bebekleri şimdi iğne kullanıyor hergün ve 14 haftayı geçmiş İlk defa. Allah Gönlünüze göre versin. İnşallah tez vakitte sizin de bir bebeğiniz olur.
Rabbim sana da en kısa sürede hayırlı bir evlat nssip eder insallah cümlemize. Sizin sorununuz ne canım. İnsallah 4.tüp bebegin tutar yavruna kavuşursunKesinlikle katiliyorum konu sahibi bu arkadasin sözlerini dinle @Mucizeolsakeske benimde 14 yildir çocuğum yok napalım elimizden geleni yapiyoruz rabbimden geliyor verende rabbim ,vermeyende rabbim, vardir rabbimin bir bildigi..
Suan tedavi asamasindasin kimseyi takma kafana en yakin annen bile olsa hatta tedavi oldugunu kimseyle paylasma istersen zati senin hormonlar alt üst oluyor bide millete açıklama yapmak zorunda kalıyorsun bunlari yaşayan tecrube ile yazıyorum benim iki asilama üç tup bebek yaptirdim 4cuye hazırlanıyorum rabbim nasip ederse iki tup bebegi kimseye soylemedim sessiz sedasiz yaptirdim olmayincada evimde kendim agladim bide millet duysa onlarin ogudunu kaldiracak durumda olmuyorsun..
Sana dicegim çok sukret hamile kalabiliyorsun ve rabbim sanada nasip edecek bunuda hissediyorum cok üzülme stres bas dusnandir ne kadar pozitif dusunursen okadar iyi ilerki zamanda anlarsin bizi..şuan cok yorgun oldugumdan bu kadar yazdim aklima gelmiyor denilecek cok şey var canim tevekkül et bol bol dua et icindeki o düşünceleri vesveseleri rabbim alır.
Gelişmeleri takip edecegim seni..
İnsallah canm benim Allah tan ümit kesilmez napalım sabredicez artıkInsallah olur hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü bir evladınız. Tek tavsiyem umudunuzu yitirmeyin ve duanızda ısrarcı olun. Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda bu hasretinizi gidersin inşallah...
Hakloson canım yasyaan bilir yasadıklarımızı ne yapsak boş Rabbim ol diyecek olucak hayırlısıyla sizinde olur insallahUc seneye yakindir yok benim olmuyor ilk ogrendigimde zora kosacagimizi kahroldum sonra kendimizi yiprattigimizi fark ettim su yazin bile kendine aci cektirmekten ibaret bebek bebek diye Rabbim inletmesin ustune hayirli saglikli evlat versin ne ornekler goruyoruz biraz kendinizi suclu hissetmeyin hayatta herkesin her seyde basarisi sansi olacak diye bir sey yok bu etapta psikolojik destek alin bir hobi kursuna yazilin isiniz yok ise anne babalarimiz elbette torun sevmek ister fakat evlatlarinin yikildigini gordugunde daha cok uzulurler biz tedavimizi oluyoruz ayni zamanda artik umurumda degil olursa sevincimizden ucariz olmazsada ilk degilim son degilim sende oyle...
İnsallqh cqnım haklısım güçşü durmak lazım ve öylede yapıcam kendimi salmak istemiyorum Bazen öyle doluyorum ki ne yapacagımı bilemiyorum kime anlatsam kime konussam bilmiyorumSen cok hassas oldugun icin ailen senin gozune öyle gözüküyor sen ne kadar uzulursen ailen okadar uzulur kendini hemen toparlaman lazım bir silkelen sen pozitif olki hersey yolunda olsun ben cok iyi anliyirum bu psikolojiyi bir an once ustunden att ve inan tedavine birde ailenin o zaaman ki bakiskarini net gorursun .ben üçüncü tupte cok aglamadim tevekkül ettim annem ne dedi biliyormusun beni cokuk Üzgün moralman sifir olarak beklemisler baktilarki ben güçlü bir sekilde durdum aman kizim sen uzulcen diye biz uzuluyorduk seni daha metanetli gorduk dedi anladimki ne kadar kendine inanirsan güçlü durursan ne cevre ne ailen etkilenir nede sen..hersey Allahtan geliyor ve bebisim olacak de Allahın izniyle...
Rabbim en kısa zamanda yuvani çocuk sesleriyle cinlatsin seni çok iyi anlıyorumİyi aksamlar kızlar. Yine doldum biraz. İçimi dökmek istedim,konuşacak kimseyi bulamayınca dedim beni en iyi kk anlar. 5 yıllık bir özlem bu evlat özlemi. Gülsem,aglasam,eglensem de yok bu özlemimi bastıracak birşey bulamıyorum nedense. Üzülüyorum.. Artık aglayamıyorum bile. Artık sadece kendime üzülmüyorum. Eşime,anneme,babama,kvalideme,kpederime kısacası artık benden bebek bekleyen heveslenen hevesleri kursagında kalan herkese üzülüyorum . Annem en cokta ona üzülüyorum . Birinin hamile haberini duyunca yüzündeki acı gülümseme gitmiyor gözlerimin önünden . Eşimin her bebek sevmesinde bizim de olur insallah derken aglamamak için zor tutuyorum kendimi. O kadar doldum ki bayadır aglayamıyordum bu yazıyı yazarken tutamıyorum kendimi . Her üzüldügümde içime atmaktanda yorulmuşum galiba . Öylee işte kızlar yazıyorum ama rahatlamanın bir grami yok içimde daha neler var şu bedenimde,kalbimde .. Rabbim evlat özlemi kim duyuyorsa yüzünü güldürsün . Acılarımız dinsin insallah
Allah yardımcın olsun canım benim cok üzüldüm ya en azından biri yasasaydı ne güzel olurdu. Ben sülük yaptırdım hacamat yaptırdım bitkisel kürler kullandım bitkisel ilaclar aldım ben napsam zaten hamile kalabiliyorum sadece devamı gelmiyor hamileligimin . Sen arastırdınmı neden böyle oldu diyeBirazda kocakari yontemlerni dene gobegini toplat...bende ayni dertten muzdariptin hic olmuyordu tup bebek oncesi cevremin baskisiyla kocakari yontemi denedim.ama okada rinanmiyorudmki tup bebek islemlerinide yaptryordum bi yandan.derken randevumuza 13 gun kala hamile oldugumu ogrendim hemde ikizdi.dunyalar benim oldu ...ayaklarim yerden kesildi 12 hafta...en iyi dr u bulduk eski dr umuzu deistrdik ikizya guya dogum tehlikelerine karsi en tecrubelisi olsun dedik randevu aldik gittik ikisinide kalbi durmustu3 ay olcak kurtaj olali.en basa donduk ben de ayni acilari yasiyrm.annemler hamile haberi bile vermez oldu.yanimda cocuk sevmez oldu.bebekli ortamalra giremez oldukya cok zor bi sinav gercekten
Endometriozis ve erken menopoz hic hamile kalamadimRabbim sana da en kısa sürede hayırlı bir evlat nssip eder insallah cümlemize. Sizin sorununuz ne canım. İnsallah 4.tüp bebegin tutar yavruna kavuşursun
Biz 3 kardeşiz,annemde bizden önce hep düşük yapmış,şimdi 3 çocuğu var.
Siz tedaviyede başlamışsınız,içinizi ferah tutun. Birde kimseyi müdahil etmeyin tedavi aşamanıza. Önce kendinizi düşünün. Gerekirse ara verdik bu dönem,bu konuyu konuşmayalım deyin,tüp bebekten bahsetmeyin kimseye,böylece beklentiyi minimumda tutarsınız. Ayrıca hamile kalsanız dahi belli bir süre kendinize saklayın bu durumu. Biliyorum heyecanlısınız,hatta kendinizin dahi önüne koymuşsunuz aileleri ama yapmayın.
Herşey yolunda gittiğinde,söylersiniz.
Ben ilk 3 ay iş arkadaşlarıma dahi söylememiştim,ki herhangi bir sorun yoktu,ona rağmen.
Sizde söylemeyin. Bu konuyuda şimdilik kapattırın herkese.
Bu kadar stres altında,herkese karşı sorumlu hissederken zorlanırsınız.
Önce kendinizi düşünün lütfen.
Umarım ve dilerim tedaviniz başarılı olur,Rabbim gönlünüze göre verir.[/QUOT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?