- 21 Ekim 2016
- 357
- 357
- 33
- 37
ne alaka ya ne bicim.doktor o pco demek hastalik demek deilki salaga bak ya o diplomayi yirtsin atsin bence pco bereket demek berekt yumurtalarin pcolu die bi tabir bile yok kac doktora gittim ilk defa duyuyorum tatlim sen bida ona gitme bastan moralini alt ust etmia.dunyani yikmis herkesten cok yumurtan var demek pco cogul gebelige yatkinlik demek bak bi izle doktorlar ne konusyo pco hakkinda inanki bende izleyene kadar hastayim saniyodum benim bi doktorum var Allah ondan razi olsun o hamilr kalma evresini pcoyu oyle guzel anlatiyoki aslinda sorun olmadigini anladim pskolojim.duzeldi bak internette aciklama yapan doktorlar var bi izleAllah razi olsun canım benim insallah bende birgün yavruma kavuşurum banada pko teşhisi konuldu hatta özel bir doktora gittik baktı yumurtalarıma hepsi pkolu dedi senin hamileligin kötü bir topraga çicek ekmek gibi birşey dedi. Çiçegi ekersin topragı kötü oldugu için solar dedi bizi böyle yönlendirip bütün yükü üzerime attılar . Her konu gectiginde artık utanmadan sorun bende diyordum ama biri bana evet sorun sende kocanın birşeyi yok dendiginde tokat gibi yüzüme vuruluyordu bu duyguyu yasayan bilir inanki o kadar zorki
Yok csmm zaten bir kere gştrşm daha da gitmiyorum aldıgı 400 tl yide hiç haketmiyor eşimin zoruyla gittik ve basına kaka kaka eve geri döndük çünki içimde bir sıkınto vardı o doktora hiç gitmek istemedim zaten ben birşeye içim sinmiyorsa gercekten bu benim için Rabbimden gelen bir uyarı gibi hissediyorum. Bakıcsm canım izlicem bende.ne alaka ya ne bicim.doktor o pco demek hastalik demek deilki salaga bak ya o diplomayi yirtsin atsin bence pco bereket demek berekt yumurtalarin pcolu die bi tabir bile yok kac doktora gittim ilk defa duyuyorum tatlim sen bida ona gitme bastan moralini alt ust etmia.dunyani yikmis herkesten cok yumurtan var demek pco cogul gebelige yatkinlik demek bak bi izle doktorlar ne konusyo pco hakkinda inanki bende izleyene kadar hastayim saniyodum benim bi doktorum var Allah ondan razi olsun o hamilr kalma evresini pcoyu oyle guzel anlatiyoki aslinda sorun olmadigini anladim pskolojim.duzeldi bak internette aciklama yapan doktorlar var bi izle
400 mu prof mu gittiginiz hangi ildesinjzYok csmm zaten bir kere gştrşm daha da gitmiyorum aldıgı 400 tl yide hiç haketmiyor eşimin zoruyla gittik ve basına kaka kaka eve geri döndük çünki içimde bir sıkınto vardı o doktora hiç gitmek istemedim zaten ben birşeye içim sinmiyorsa gercekten bu benim için Rabbimden gelen bir uyarı gibi hissediyorum. Bakıcsm canım izlicem bende.
Evet hemen arastrdim ben bidah ayasamayi beklemedim.pihtilasma cikti bende malesef.bidaha kalmayi becerebilirsem nasp olursa igne kullanicam 9 ayAllah yardımcın olsun canım benim cok üzüldüm ya en azından biri yasasaydı ne güzel olurdu. Ben sülük yaptırdım hacamat yaptırdım bitkisel kürler kullandım bitkisel ilaclar aldım ben napsam zaten hamile kalabiliyorum sadece devamı gelmiyor hamileligimin . Sen arastırdınmı neden böyle oldu diye
Pıhtılasma testinin bir günü varmıEvet hemen arastrdim ben bidah ayasamayi beklemedim.pihtilasma cikti bende malesef.bidaha kalmayi becerebilirsem nasp olursa igne kullanicam 9 ay
Arastırıldımı canım hiç . Tüp bebekte insallah iyi bir sonuca varabilirsem hepinize umut olmak isterim . Tekrarlayan düşüklere genelde tüp bebek yapılıyorBenimde 3 kaybım var 1 tanesini (ilk düşük) sadece herkes biliyor.Diğer düşüklerimi anneme bile söylemedim eşim ve ben biliyoruz sadece.İçime ağlaya ağlaya atlattım.Şimdi 4. Denemeye çook korkuuorm.Hiç bir sorun yok.Buda olmazsa tüp bebekğe başlayacağız.Çok zor seni çok iyi anlıyorm.
İstanbul canm evet prof. Ama hiç hakettigini düşünmüyorum . Normalde devlet hastanesinde calısıyordu 130 tl muaynesiydi .ama kendi kliniginde 400 alıyordu .okadar sacma bir iş yaptıki parayı aldı bizden beni bakırköy devlet hastanesine cagırdı bu ilacları al dedi okadar bizimle ilgilenmedi bile yani kliniginde 400 ü alan doktor o degildi sankş400 mu prof mu gittiginiz hangi ildesinjz
Ne diyim o aldiginin hayrini nasil gorecekse...kayseride bi prof var omrunde hic adet gormemis birisi gitti ona yakin tanidigim ilk asilamada ikizi oldu kocamn heralde sim o cocuklar sadece bi kere gidip asilama olmusİstanbul canm evet prof. Ama hiç hakettigini düşünmüyorum . Normalde devlet hastanesinde calısıyordu 130 tl muaynesiydi .ama kendi kliniginde 400 alıyordu .okadar sacma bir iş yaptıki parayı aldı bizden beni bakırköy devlet hastanesine cagırdı bu ilacları al dedi okadar bizimle ilgilenmedi bile yani kliniginde 400 ü alan doktor o degildi sankş
Yok canim.arastrma hastanelrimde tibhi genetige gidiyorsun.normalde 3 dusukten sonra yapiliyormus bende yalan soyledim 3 dusugum var dedim.iyikide yaptrmisim yoksa ayni seyleri yasiycaktim.orda yapiliyor pihtilasma ve kromozom testleri.pihtilasma 20 gunde cikiyor.kromozomda 2.5 ayda.Pıhtılasma testinin bir günü varmı
Kromozom testi yapıldı canm eşimle bana bir sorun cıkmadı . Eger genetikten iyi sonuc gelirse o zaman pıhtılasma testi için bi 20 gün daha beklicez o ara adette olursam.off off transfere cok var desenizeYok canim.arastrma hastanelrimde tibhi genetige gidiyorsun.normalde 3 dusukten sonra yapiliyormus bende yalan soyledim 3 dusugum var dedim.iyikide yaptrmisim yoksa ayni seyleri yasiycaktim.orda yapiliyor pihtilasma ve kromozom testleri.pihtilasma 20 gunde cikiyor.kromozomda 2.5 ayda.
Ya Allah cc iyi doktorlarla karsılastırsın herkesi. Bide ben nasip olayına çok inanırım. Bi doktordan elektrik alamazsam diyorum vardır bundada bir hayır ve daha iyisi cıkıyor karsıma seve seve gidiyorum muayneye . Ve benim içime sinen her doktordan olumlu sonuc almısımdır Allah ın izniyle tabi.Ne diyim o aldiginin hayrini nasil gorecekse...kayseride bi prof var omrunde hic adet gormemis birisi gitti ona yakin tanidigim ilk asilamada ikizi oldu kocamn heralde sim o cocuklar sadece bi kere gidip asilama olmus
aynen canim bu isler nasip birazda sabir ve caba rabbim.senin bu cabalarini bosa cikarmasin insallah ben o uzgun gunlerimi nasil unuttrduysa sanada unuttursun guzel yavruyla insallahYa Allah cc iyi doktorlarla karsılastırsın herkesi. Bide ben nasip olayına çok inanırım. Bi doktordan elektrik alamazsam diyorum vardır bundada bir hayır ve daha iyisi cıkıyor karsıma seve seve gidiyorum muayneye . Ve benim içime sinen her doktordan olumlu sonuc almısımdır Allah ın izniyle tabi.
İnsallah canım benim . Hepinizden Allah razı olsun o kadar rahatladım ki konusarak ohh be dedim kendi kendime yeniden dogmus gibiyimaynen canim bu isler nasip birazda sabir ve caba rabbim.senin bu cabalarini bosa cikarmasin insallah ben o uzgun gunlerimi nasil unuttrduysa sanada unuttursun guzel yavruyla insallah
İyi aksamlar kızlar. Yine doldum biraz. İçimi dökmek istedim,konuşacak kimseyi bulamayınca dedim beni en iyi kk anlar. 5 yıllık bir özlem bu evlat özlemi. Gülsem,aglasam,eglensem de yok bu özlemimi bastıracak birşey bulamıyorum nedense. Üzülüyorum.. Artık aglayamıyorum bile. Artık sadece kendime üzülmüyorum. Eşime,anneme,babama,kvalideme,kpederime kısacası artık benden bebek bekleyen heveslenen hevesleri kursagında kalan herkese üzülüyorum . Annem en cokta ona üzülüyorum . Birinin hamile haberini duyunca yüzündeki acı gülümseme gitmiyor gözlerimin önünden . Eşimin her bebek sevmesinde bizim de olur insallah derken aglamamak için zor tutuyorum kendimi. O kadar doldum ki bayadır aglayamıyordum bu yazıyı yazarken tutamıyorum kendimi . Her üzüldügümde içime atmaktanda yorulmuşum galiba . Öylee işte kızlar yazıyorum ama rahatlamanın bir grami yok içimde daha neler var şu bedenimde,kalbimde .. Rabbim evlat özlemi kim duyuyorsa yüzünü güldürsün . Acılarımız dinsin insallah
Tabiki rahatla eminimki sen anne olacaksin insallah artik Allahin izniyle hersey kolay bide guc topla ilerde bebgin dogdugunda gece cok.uykusuz kalacaksinİnsallah canım benim . Hepinizden Allah razı olsun o kadar rahatladım ki konusarak ohh be dedim kendi kendime yeniden dogmus gibiyim
Pihtilasmayi beklemene gerek yok.hamile kalsan bile snuca gore sonradanda tedaviye baslayabilirsin..gebelik sekillenene kadar sorin olmaz demisti bnm dr umKromozom testi yapıldı canm eşimle bana bir sorun cıkmadı . Eger genetikten iyi sonuc gelirse o zaman pıhtılasma testi için bi 20 gün daha beklicez o ara adette olursam.off off transfere cok var desenize
Nasıl oldu tüp bebekle mi kendiliğinden miYazinizda resmen kendimi hatirladim bende pcoda vardi cok sukur 5. Senemde bi kizim oldu rabbim o aci gunlerimi unuttturdu insallah sizede nasip etsin rabbim burda aslinda 1 senedir uyeydim herkesi okurdum care arardm hayal kurardim icimi dokerdim simdi yeni uyelik aldim tekrar bakayim sayfaya die belki birine bi yol gosteririm bi yardimim dokunur fikir verebilirim hic bisey yapamasamda bi dua ederim die dusundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?