Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlar ben forumda dolaşırken basit bir yöntemle infertilite yi yendim diye bi başlık okudum değişik şeyler yazıyo bizdemi denesek kadınlar hamiş kalmışlar tam okumadım ama ilk ve son sayfasına baktım ??????

nerden bulcazki yurt dışı yazmış benim eltim hollandada söylemiştim ama bulamamıştıı duymamıştı bile

deryacımm cnm benim bence eve gitmekten ziyade aklını dagıtacak biyerlere gitsen daha iyi olur

anneme gitçem bgn bide,
of bide kayınvalidemler gelecek oraya da
of of of allahım bugün çekmek istemiyorum hiçbirini ya..
özelmi seçiliyo bu günler nefret ediyorum hepsinden !!!!

öncelikle GÜNÜMÜZ kutlu olsun arkadaşlarım!!!

sakin ol canım yaa ne bu hiddet bünyeyi yıpratma öyle, Allah en doğru zamanı en hayırlı anı bilir de verir evladını inşallah,hem bebek var ya da yok en önemli olan sensin senin sağlığın, keşke kafanı dağıtacak bişeyler yapabilseydin bugün ama malesef planınız varmış, güzelce giyin süslen git o zaman gideceğin yere insan kendini daha iyi hissediyor

idrar yolun enfeksiyonun var gibi en kısa sürede doktora git tedavi edilmeyen enfeksiyon hem bebek sahibi olmanı engelleyebilir hem de ilerlerse böbreklerine zarar verebilir, doktordan da korkma git bir an önce pko varsa takiple gebe kalırsın muhtemelen bir sürü pko lu var çocukları var hep

maşallahh kızına , iyi olmana sevindim canım

bu aradaa bahaaaarr benim kıza bi arkadaş daha geliyormuş tebrikler canım, inşallah alışveriş yapmamışsınızdır böyle şaşırtır bu bebekler işte insanı

elimde değil çok gerildim hilalcim,
ilk kez bu kadar yıprandığımı hissediyorum
hala nasıl iğneleniyor göğüslerim deliricem artık öğrenmek istiyorum
içimden bi ses yine aynı şeyi yaşıyormuşum gibi konuşuyo bgnden beri...
ona çok canım sıkıldı, tahammülüm yok sanki..
lütfen olmasın...

Mrb arkadaşlar benim merak ettiğim bir konu var: Ovülasyon dönemi kaç gün sürüyor? Yani dün akıntım başladı ya, yumurtlamam dün müydü? Bugün ilişkiye girmek artık birşey ifade etmez mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Özellikle ovülasyon testi yapanlar iyi bilirler akıntı başlayınca mı yumurtlama başlıyo yoksa bittikten sonra mı?

ya bırak içindeki sesi kendini dinleme artık yada bi test yap yoksa rahatla varsa öğren dicem ama ona da erken off hobi edinmek lazım böyle durumlarda ya da sınav falan bişey bi amaç edinmek ve konudan uzaklaşmak lazım belki, doktorum bana preeklampsi riskin var dediğinden beri kendimi mesleğimle ilgili bişeyler okumaya verdim,içindeki enerjiyi pozitif yönde kullanmak bu işte hadi topla kendini canım ya da kalk kuran oku mealini veya namaz kıl çok rahatlatıyor insanı inan

çok mutsuzum
gidince annaneme kendimi okutmayı düşünüyorum
hiç böyle şapşal bigün geçirmemiştim

normalde yumurtlama 1 günde olur biter o gün ve yumurtlamadan önceki gün şansın var.. şeffaf uzayan akıntı başladığı anda hormonlar ovulasyon yönünde yükseliyor demektir, yani ovulasyon öncesi dönem, günaşırı ilişkiye başla işareti bu, istersen hergün de olabilir bence ama mesela benim akıntı 3-4 gün sürerdi 3-4 gün üstüste olunca da sperm sayısı azalabilir.. akıntının bittiği koyulaştığı zaman yumurtlama tamamlanmıştır ama o sırada 1 gün daha şansını deneyebilirsin..

dün akıntın başladıysa ovulasyon başlamıştır,ya 36 saat içinde çatlayacak demektir,
yada o an çatlıyordur herkesin farklı oluyor çnkü.
onu takip eden 2-3 gün önemli yumurta 36 saat yaşıyor.
o akıntıyı görünce gün aşırı yada her gün devam edin,
ta ki akıntın yapışkan uzamayan bi hal alana kdr.

ben yapamıyorum bari başkaları nasiplensin, çalış arkadaşım hadi hayırlısı....

Çok teşekkür ederim.

Galiba benimki dün başladı, bugün kasık ağrım var. Anladığım kadarıyla birkaç gün sürüyor genelde. Şansa kalmış bişey artık. 6 aydır deniyoruz.Ama bu son ay bu site sayesinde bayağı bilinçlendim. Hayırlısı... Çok teşekkür ederim herkese..

kızlar ya sorucam hep unutyrm benm karnımda ara ara sertleşmeler oluyo hemde baya yaşayanınız varmı nette baktım allah korusun erken dogum belirtisi denyr sertleşme karnımın içinde sanki acaba oglummu kendini sıkıyo anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…