- Konu Sahibi haticemavi
-
- #20.881
tmm cnm valla çift çizgi görmek için sabırsızlanıyorum inş vardır ...
ben bugün sadece eve gitmek ve uyumak istiyorum :26:
kızlar ben forumda dolaşırken basit bir yöntemle infertilite yi yendim diye bi başlık okudum değişik şeyler yazıyo bizdemi denesek kadınlar hamiş kalmışlar tam okumadım ama ilk ve son sayfasına baktım ??????
deryacımm cnm benim bence eve gitmekten ziyade aklını dagıtacak biyerlere gitsen daha iyi olur
burcuu 2 sayfada içine alkol dökülür yazıyoo :)))
günaydın kızlar, çok mutsuzum bugün çok
gece hiç uyuyamadım o yetmez gibi sabah ateşimi ölçtüm düşük çıktı brz
sanırım adet olacağım ben boşuna bu kdr salak salak heveslendim
vücudum bile dalga geçiyor benle nefret ediyorum herşeyden !
iğrenç bi güne başladım ölmek istiyorum yeter artık
sbhtan beri ot gibi etrafa bakınıyorum
kızlar merhaba..
Kadınlar gününüz kutlu olsun :)
Ben 8 aylık evliyim... Ama Pko var bende adetim düzensiz her zaman 45-50 gün arasında oluyordum. ama nerdeyse 120 gün olacak okadar çok ilaç aldımki pko için eşim de kullanma artık dedi çok kilo aldım birdehayıt suyu aldım bende 1 şişesi bitti ama bende tık yok... şuan sol kasığımda sncılanmalar var.. akıntı,sık idrara çıkma birde ateşim çıkıo ürekli hararet basıyor. doktora gitmeye korkuyorum kasığımdaki ağrılar belimden sol bacağımın içine vuruyor.. deli olmamak elde değil... çok mutsuzum yaws
öncelikle GÜNÜMÜZ kutlu olsun arkadaşlarım!!!
sakin ol canım yaa ne bu hiddet bünyeyi yıpratma öyle, Allah en doğru zamanı en hayırlı anı bilir de verir evladını inşallah,hem bebek var ya da yok en önemli olan sensin senin sağlığın, keşke kafanı dağıtacak bişeyler yapabilseydin bugün ama malesef planınız varmış, güzelce giyin süslen git o zaman gideceğin yere insan kendini daha iyi hissediyor
ya bırak içindeki sesi kendini dinleme artık yada bi test yap yoksa rahatla varsa öğren dicem ama ona da erken off hobi edinmek lazım böyle durumlarda ya da sınav falan bişey bi amaç edinmek ve konudan uzaklaşmak lazım belki, doktorum bana preeklampsi riskin var dediğinden beri kendimi mesleğimle ilgili bişeyler okumaya verdim,içindeki enerjiyi pozitif yönde kullanmak bu işte hadi topla kendini canım ya da kalk kuran oku mealini veya namaz kıl çok rahatlatıyor insanı inan
Mrb arkadaşlar benim merak ettiğim bir konu var: Ovülasyon dönemi kaç gün sürüyor? Yani dün akıntım başladı ya, yumurtlamam dün müydü? Bugün ilişkiye girmek artık birşey ifade etmez mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Özellikle ovülasyon testi yapanlar iyi bilirler akıntı başlayınca mı yumurtlama başlıyo yoksa bittikten sonra mı?
Mrb arkadaşlar benim merak ettiğim bir konu var: Ovülasyon dönemi kaç gün sürüyor? Yani dün akıntım başladı ya, yumurtlamam dün müydü? Bugün ilişkiye girmek artık birşey ifade etmez mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Özellikle ovülasyon testi yapanlar iyi bilirler akıntı başlayınca mı yumurtlama başlıyo yoksa bittikten sonra mı?
dün akıntın başladıysa ovulasyon başlamıştır,ya 36 saat içinde çatlayacak demektir,
yada o an çatlıyordur herkesin farklı oluyor çnkü.
onu takip eden 2-3 gün önemli yumurta 36 saat yaşıyor.
o akıntıyı görünce gün aşırı yada her gün devam edin,
ta ki akıntın yapışkan uzamayan bi hal alana kdr.
ben yapamıyorum bari başkaları nasiplensin, çalış arkadaşım hadi hayırlısı....
normalde yumurtlama 1 günde olur biter o gün ve yumurtlamadan önceki gün şansın var.. şeffaf uzayan akıntı başladığı anda hormonlar ovulasyon yönünde yükseliyor demektir, yani ovulasyon öncesi dönem, günaşırı ilişkiye başla işareti bu, istersen hergün de olabilir bence ama mesela benim akıntı 3-4 gün sürerdi 3-4 gün üstüste olunca da sperm sayısı azalabilir.. akıntının bittiği koyulaştığı zaman yumurtlama tamamlanmıştır ama o sırada 1 gün daha şansını deneyebilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?