Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

burcu naber canım napıyorsun

sorma bebişim hala bebek bakıyorum haftaya salıya kadar bakcam :)
kırmızılar gelmedi ama benm ümidim yok 2 kere test yaptım fos çıktı
son 1 tane daha var yarın ilk idrarla yapmayı düşünüyorum oda fos çıkarsa
söktürücü kullancam sen nasılsın bebişimiz nasıl bakalım gün gün hem sen hemde bebiş büyüyo :)

söktürücü falan içme burcu kafana göre idrarda çıkmıyor belki kan vermeye gidemiyorsun anlıyorum ama haftaya salıya kadar bekle
yiğenine bakmayı bırakınca kan verirsin sonra doktora ne olur olmaz sakın bak tamam...
çok şükür iyiyim ağrım falan var ama takmıyorum şuan kanama olmasın da başka bişey istemiyorum bugünde iki kere çıkardım midem havalandı inemedi aşağıya ona da alıştım 9 ay böyle gidecek çok şükür ne diyim, büyüyoruz evet göbeğime alışmaya çalışıyorum sürekli oturuyorum yaa göbek üstten batıyor sürekli pantolunumu çekiştiriyorum:)

bu gece rüya gördüm hemen anlatıyorum kızımın adı defne erva olacak inşallah, kayınvalidem yüzüme gülerek bana benim kızım annemin ismini koyar herhalde fatma ya da hatice dimi koyarsın kızım diyor bende tamam anne fatma defne koyarım diyorum bu nedemek şimdi ya eşimin annenesinin adını hatırlamıyorum ölmüş genç yaşta sormadım da eşime ama fatma değil onu bliyorum

bu bi işaret mi sizce??

iyi cnm kanaman olmadığına sevindim :)
alışcaksın tabi sen o göbek için manyaklaşmıştın rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin bebişimize hapimize
takmazsan daha rahat olursun ... nasıl idrar da çıkmaz ya kaç gün geçti bildiğin tek çizgi var bu ayda olmazsa ateş ölçme yöntemini denicem her seferinde bu sabah kesin ölçcem dedim unuttum :)şimdi kararlıyım unutmak yok öle işte haftaya salıya kadarr beklicem bakalım sonuç ne olcak bebiş yoksa gelsin artık kırmızılar ya

cnm benm biliyosun rüya tabiri çok tehlikelidir bilmediğin halde yorarsan günahtır neye yorarsan o çıkar zaten genelde hamişler yada babalar hep rüyalarında görürler ve ona karar verirler fatma çok güzel isim peygamber efendimizin göz bebeği kızının adı ama sen bilirsin vebal almak istemem ...

hayır olsun rüyalar bence önemli adımı seviyorum :)))))

sabır canım sabır sen ateşe başla duruma ama kırmızı gelirse daha başlama bende takip ederim ama kırmızılar gelmedikçe umudumuz var seninki inatçı belki:) dualarım seninle

burcucum mrb cnmmm

kızlar göbekler büyüdüyse göbelerinizin fotoları koysanıza yaaa

büyüdü hayatım çeker koyarım

biliyorum canım yorumlamam pek ama bana da rüyada malum olur bazı şeyler ne yapacağımı şaşırdım şimdi

dimi ya o zaman 15 inde perşembe akşamı gideyim ohh çok sevindirik oldum

ohh git bebeişini gör tam vakti

iyiyim cnm ne olsun bu ay bişe yok bendee seninde hakkında hayırlısı ne mucizeler görüyoruz okuyoruz söktürücü kullanmadan doktora git her ihtimale karşıı
bakalım hele bi salı günü gelsin de ondan sonra giderim artık ...
olsun cnm bu ay olmazsa bi dahaki ay durmak yok yola devam
BEKLENEN GÜN GELECEKSE,ÇEKİLEN ÇİLE MUKADDESTİR ...

Tmm serpil yarın başlıyorum o zmn başlar başlamaz yazarım sizde bana yardımcı olursunuz :)
yoruldum ya havada sıkıcı daral geldi ...

Tmm serpil yarın başlıyorum o zmn başlar başlamaz yazarım sizde bana yardımcı olursunuz :)
yoruldum ya havada sıkıcı daral geldi ...

canım senin bi hamilelik kesinleşsin salı günü var mı yok mu diye inşallah vardır ama yoksa adet olduğun gün başlarsın tamam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…