Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

cnm çok oturmakta çok ayakta kalmakta sakıncalıymış mesela 2 saat oturuyosan 10 dk kalkıp dolaşmalıymışınnn

iyiyim şükür canım ağrılar var işte ama sesim çıkmıyor kanama olmasın yeter arada kalkıp dolanıyorum canım kan dolansın diye çünkü sürekli oturuyorum , sen nasılsın

maşşallah güzel kızıma
iyi olmana sevindim canım dikkat et kendine.

geçmişi pek okumadım ama seni isyanlarda mı gördüm neee hayırdır ne oluyor bakim huni lazım mı

iyiyim cnm ya ne olsun aynı tass aynı hamam işte değişiklik yok aman iyi olda geçici seyler bunlarr inş.. zararsız ziyansızz atlat bu günlerii

huni de istemiyorum bebek te, yeter artık :113:

huni de istemiyorum bebek te, yeter artık :113:

dayak ister misin peki
ne oluyor sana şimdi ne bu isyanlar
kızdırma beni yaa valla üzülüyorum
hamile kalabiliyorsun dimi var mı sorun yok
ee daha nee sıkıntı nerde vakti var demiyor muyuz
benim gibi mi olmak istiyorsun stresten manyaklaşmışdım
akıl sağlığın mı bozulsun hadi depresyona gir bebek gelince
ne olacak o halde peki kafan sağlıklı olmadıktan sonra bakabilecek
misin bebeğine hamilelik süreci çok zor kaldırabilecek misin o depresyonla
deryaaaa gelecek bir gün meleğin hem demedin mi bu ay verimli olamadık yaşadığın stres
unutma stres herşeyin düşmanı biz engelliyoruz onların gelmesini hadi rahatla üzme beni

Son düzenleme:

neden kimse cvp vermior bana

canım pko ile ilgili bir bilgim yok ama , belki hamilesindir ağrılarında çokmuş test yaptın mı
esma arkadaşımızında pko sorunu vardı tedaviyi falan bıraktı herşeyi boşvermişti ki meleği geldi
şimdi gün sayıyor doğuma aslında girse o sana daha sağlıklı bilgi verir...rabbim gönlüne göre versin

serpil ne kadar olmuş şimdi bende merak ediyorum daha 2 hafta var

16+2 olduk haticem 151 gr 4 lü test için kan aldılar inşallah iyi çıkar sonuca göre de büyük ultrasona gireceğim
2 haftada uzun bee ama var ya kocaman göreceksn ben çok şaşırdım görünce , bide 6 nisanda tetanozum var yaa korkuyorum
senin paşa yaa daha tombul olur kesin annesi:)

16 şubatta 2 li testte gördüm en son 12 cm boyu 17 nisanda aşı benimde

canm sennde kadınlar günün kutlu olsun ...
bende de pko var ve bende bir çok ilaç kullandım test yaptın mı ?
yapmadıysan önce test yap inş hamilesindir
eğer hamile değilsen muhakkak dr görün kistler büyümüş ve hatta patlamış olabilir
seni korkutmak istemiyorum ama patladığı takdirde ameliyat ediyolar bende 1 aydır dr gitmiyorum ama
öle çok sancım olsa hemen dr giderdim aman dikkat ....

test buğün aldım işteyim şimdi yarın yapcam inşallah... ama ümidimi o kadar kaybettimki hiç olmuyacakmış gibi testide arkadaşların zoruyla aldım doktora gitmeyede korkuyorum napcam bilmiyorum

anammm maşallah ona iri yarı uzun boylu delikanlı oalcak desene bizimki 11 cm daha:):) korkuyorum aşıdan pöfffffffff

dr zaten küçük şeylere bakma gününden büyük dedi boyuda uzun
serpil ben sen ulrtasona 16 sında girdim 23 şubattada sonuçları aldım dr gösterdim ama ultrasona girmedim o gün 1 ay sonra görüşelim demişti ozaman haftaya gitmem lazım dimi :)))))))))))))

slm gacılar günümüz vatana ve millete hayırlı kutlu mutlu olsun
nasılsınız kaç gündür giremedim
bende iyi diyelim içtiğim ilaçtan dolayı midem çok bulanıyo
hala regli olmadım test yapmaktan sıkıldım ama 1 tane testim var onuda yaptıktan sonra söktürücü ilaç kullancam
siz ne yapıyonuz

hoşgeldin canım seninde kadınlar günün kutlu olsun burda getir götür işlerine bakan bi amcamız var çiçek almış bize :)))
ilacı gece yatarken al ben öyle yapıyordum

test buğün aldım işteyim şimdi yarın yapcam inşallah... ama ümidimi o kadar kaybettimki hiç olmuyacakmış gibi testide arkadaşların zoruyla aldım doktora gitmeyede korkuyorum napcam bilmiyorum

test almana sevindim inş bebişin vardır ....dr gitmen senn yararına olur

oh maşallah tosunuma :)

16 sında gideceksin canım bir ay sonra çağırıyorlar sonuçta bakmıyorlar zaten
haftaya gitte de oğluşunu gör:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…