- Konu Sahibi haticemavi
-
- #20.941
kızlar bebek için hergün bitane muz iyiymiş ben yedikçe hareket ediyor biz muzu çok seviyriz
merhaba arkadaşlarrrrrrrrrr
gunaydın canlarım benım
SERPILIMMM cnm kocaman kocaman dogum gunun kutlu olsun tatlım rabbımın en buyuk hedıyesı kızın ve esınle nıce mutlu yılların olsun
deryaaammm bende pasta dılımınden ıstıyorrummm ayırdın ıns bızede
buarada yıne safak sayma vaktı gelmıs ayy ıns bu cuma vaktı rabbım gobusunu doldursun senınde
HATICEEMMM senınkını babane buyutmucek dımı korktum senınkını tas fırın erkek olmasından artık kroyum ama para bende dıe gezermıs
canlarım nasılsınızz bakalımm:)
geçmişi okuyamadım okuyup gelirim birazdan. bn dün tosunumu gördüm o kadr güzeldikiiiii tonbiş yanaklı oğlum bnmgülüyodu bize sonrada parmağını emmeye başladı herşey çok iyi şimdilik gelmeye niyeti yok bizle dalga geçti küçük bey. dün evimin son temziliğide yapıldı bi iş kalmadı mis gibi oldu heryer şimdi sadece tosunun gelmesi kaldı:)
kızlar bebek için hergün bitane muz iyiymiş ben yedikçe hareket ediyor biz muzu çok seviyriz
gunaydın canlarım benım
SERPILIMMM cnm kocaman kocaman dogum gunun kutlu olsun tatlım rabbımın en buyuk hedıyesı kızın ve esınle nıce mutlu yılların olsun
deryaaammm bende pasta dılımınden ıstıyorrummm ayırdın ıns bızede
buarada yıne safak sayma vaktı gelmıs ayy ıns bu cuma vaktı rabbım gobusunu doldursun senınde
HATICEEMMM senınkını babane buyutmucek dımı korktum senınkını tas fırın erkek olmasından artık kroyum ama para bende dıe gezermıs
canlarım nasılsınızz bakalımm:)
geçmişi okuyamadım okuyup gelirim birazdan. bn dün tosunumu gördüm o kadr güzeldikiiiii tonbiş yanaklı oğlum bnmgülüyodu bize sonrada parmağını emmeye başladı herşey çok iyi şimdilik gelmeye niyeti yok bizle dalga geçti küçük bey. dün evimin son temziliğide yapıldı bi iş kalmadı mis gibi oldu heryer şimdi sadece tosunun gelmesi kaldı:)
çorba boğazımda kaldı:)
anammm kimler gelmiş biz okadar söylendik sana dinlemedin bizi napsın çocuk başka çaresi yoktu evde otur azcık dedi :)))))))))
tosunum benim dr ne diyor normalmi açılman devam ediyormu
esmaaa geldıgıne gore demek bugunde dogurmadın sen cocuk gelcegı zaman ısteme sımdıde o ınat ettı annesı gelmıcem dıe sanırım
yaa hatice ne hissediyorsun kıpırdarken ben niyen hissedemiyorum sıpa yaaa
selmaaaa kuzum sağol bitanem benim pastanı ayırdık afiyet şeker olsun kuzummmmm
esmammmm hoşgeldin kuzum,
eee bugüjn benim doğum günüm oğlum biz senle anlaşmadık mı hani teyzenin doğum günün de doğacaktın bak yaaa
bebeklerı gormus ve soke olmustum sımdıde analarını bulunca paylasmak ıstedıımm
esmacımm hoşgeldinnn maşallah halen beklemedesinnn demek hayırlısıyylaa kurtull cnmmm
tanselcim sende hoşgeldin şekerimm nasılsınnn?
saol tatlım ıyılık hava kasvetlı bende pc basında sıftınıyorum ve asım var ogleden sonra gıtmek okadar zor gelıyorkı puff
sen nasılsın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?