Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

gunaydın canlarım benım

SERPILIMMM cnm kocaman kocaman dogum gunun kutlu olsun tatlım rabbımın en buyuk hedıyesı kızın ve esınle nıce mutlu yılların olsun

deryaaammm bende pasta dılımınden ıstıyorrummm ayırdın ıns bızede
buarada yıne safak sayma vaktı gelmıs ayy ıns bu cuma vaktı rabbım gobusunu doldursun senınde

HATICEEMMM senınkını babane buyutmucek dımı korktum senınkını tas fırın erkek olmasından artık kroyum ama para bende dıe gezermıs

kızlar bebek için hergün bitane muz iyiymiş ben yedikçe hareket ediyor biz muzu çok seviyriz

evet cnm ama dıkkat et 1 tabeyı gecırme kan sekerını cok hızlı yukseltıyor oyuzden seker yuklemesı yaptırmadan ve degerını bılmeden abartma olurmu hareket edıyor dıe

bende hergun allahın emrı yıyoruumm

canlarım nasılsınızz bakalımm:)
geçmişi okuyamadım okuyup gelirim birazdan. bn dün tosunumu gördüm o kadr güzeldikiiiii tonbiş yanaklı oğlum bnm gülüyodu bize sonrada parmağını emmeye başladı herşey çok iyi şimdilik gelmeye niyeti yok bizle dalga geçti küçük bey. dün evimin son temziliğide yapıldı bi iş kalmadı mis gibi oldu heryer şimdi sadece tosunun gelmesi kaldı:)

esmaaa geldıgıne gore demek bugunde dogurmadın sen cocuk gelcegı zaman ısteme sımdıde o ınat ettı annesı gelmıcem dıe sanırım

hoşgeldin şekerim daha onun kararını vermiş değilim çalışırmıyım yoksa bikaç sene evde otururmuyum bilmem
günde bi tane yiyiyorum gelişiminde faydası varmış

anammm kimler gelmiş biz okadar söylendik sana dinlemedin bizi napsın çocuk başka çaresi yoktu evde otur azcık dedi :)))))))))
tosunum benim dr ne diyor normalmi açılman devam ediyormu

kızlar bebek için hergün bitane muz iyiymiş ben yedikçe hareket ediyor biz muzu çok seviyriz

yaa hatice ne hissediyorsun kıpırdarken ben niyen hissedemiyorum sıpa yaaa

selmaaaa kuzum sağol bitanem benim pastanı ayırdık afiyet şeker olsun kuzummmmm

esmammmm hoşgeldin kuzum,

eee bugüjn benim doğum günüm oğlum biz senle anlaşmadık mı hani teyzenin doğum günün de doğacaktın bak yaaa

anammm kimler gelmiş biz okadar söylendik sana dinlemedin bizi napsın çocuk başka çaresi yoktu evde otur azcık dedi :)))))))))
tosunum benim dr ne diyor normalmi açılman devam ediyormu

sancılar şiddetlenince açılma devam edermiş cnm şuanda devam etmiyo. herşeyimiz çok iyiymilş doktor öle söledi. 1 haftada 200 gr almışız boyumuzda 50 cm olmuş nerdeyse tosunumun ayaklarıda 7 cm kızlar:) okadr güzelki ayakları parmakları falan tam yemeklik:) doğum pozisyonunda bekliyoz ölece

esmaaa geldıgıne gore demek bugunde dogurmadın sen cocuk gelcegı zaman ısteme sımdıde o ınat ettı annesı gelmıcem dıe sanırım

sorma selmacım ya aynene dediğin gibi ama teyzeszi ozamn çok küçüktü ya:) bn süper bi şekilde yatmışım demekki onund

serpilimm şimdi onu düşünüyodum tarihi görünce bebeğin nice mutlu sağlıklı senelerin olsun inş meleğin ve eşinle. ewet teyzesi yaa gelip sana süpriz yapacaktık hediye olcaktık ama gün bitmiş deil:) akşama kadr yolu var

kızlar yaa zuhal gelmiyo ne zamandır. facedende baktım daha doğum yapmadı herhalde. ne alemdeki bu kız acep. bz 37 olduk oda 39 olması lazm.

esmacımm hoşgeldinnn maşallah halen beklemedesinnn demek hayırlısıyylaa kurtull cnmmm

saol cnm beklemedeyim ama çok beklemicem artık neseki normal günümüzü beklersen son 20 gün allahın izniyle oda bitecek. hep martın 23 doğsun diodum eşimin doğum günü sanırım o günü beklicek tosunum babasına doğum günü hediyesi olmak için:)

saol tatlım ıyılık hava kasvetlı bende pc basında sıftınıyorum ve asım var ogleden sonra gıtmek okadar zor gelıyorkı puff
sen nasılsın bakalım

ne olsun cnm aynı güzel güzel aşını ol bugunde kendini şımart accık ozamann hava kötü olunca benimde moralimi etkiler pöfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…