Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

mevlam gönlüne göre versin inş. cnmmm

ne olsun cnm aynı güzel güzel aşını ol bugunde kendini şımart accık ozamann hava kötü olunca benimde moralimi etkiler pöfff

ayyy sorma hala ev bulamadık zaten afakanlarım tepemde cıldırcam gercekten goya ev sahıbıne 1 tane kıracıya bın tane ev olurmus nerdee yalan korkarım korktugum basıma gelcek ve bu evde dogurcam ne ıcın dua etcegımı sasırdım allahım hayırlısını nasıp et:18::18::18::18:

kızllar dun aksam esımle fetıh 1453 gıttık tam 3 saat surdu ve kızım ınanırmısınız o 3 saat boyunca sesın yukseklıgıne olsa gerek hıc durmadan hareket halındeydı ve anca patakladı benı sanırım ısyanlardaydı uyumak ıstıyordu ve ben ızın vermedım ama cok komıktı kızımınyaptıkları bıran karnımdan fırlıcak sandım

ama okadar yorulmusumkı eve geldıgımde ayaklarım davul gıbı sısmıstı hareketsızlıkten ve cok fena bel agrım oldu neyse fılm guzeldı tabı

stres yapma kuzucuk inş. bulursun ve inş. dersinki aman iyiki beklemişimmm evim evim güzel evimm

stres yapma kuzucuk inş. bulursun ve inş. dersinki aman iyiki beklemişimmm evim evim güzel evimm

ayy ıns cnm ıns dedıgın gıbı olur ama umutsuzum tabı esımde durcaz durcaz turnayı vurcaz dıyorda benım hıc oyle ınancım yok hemde doguma nerdeyse 2 ay kalmısken artık agırlasmaya basladım bıran ınce bulup yerlesıp dınlenmeye cekılmek ıstıyorum ama ama ama ıste ama lar cokk neysee dusunup takınca kafaya bısı oldugu yookkk

mııllet ben ası ıcın cıkıyorum ama kesın ben cıkarım sız gelır yazarsınız bana gıcıklık olsun dıe
neyse ben namaz kılayım hepımıze dua edeyım sonra asıya gıdeyım gelınce gorusuruzzz

sağol canım iyim nasıl oluyum ya girmeye bi türlü fırsat olmuyor genelde aksamları int giriyor o zaman da siz olmuyorsunuz dün gittim doktora işte paşam 3 kg 22 gr olmuş artık boy söylemiyor doktor geçen hafta 50 cm olduğunu söylemişti haftaya tekrar gidicem vajinal muayene gidicem eğer bu haftaiçi doğurmazsam :)) ama normal günüm 21 mart bakalım nasıl olucak artık iyice zorlaştı herşey :)) sen nasılsın senin paşa nasıl?)

heh zuzu geldi bende faceden yaazdım söylediklerini yazacaktım

geldim canım bende şimdi sana faceden cvp yazıcaktım korkma rahat ol allah'ın izniyle hiç bişey olmaz sen ne kadar stres yaparsan o kadar zorluk çekersin kusmalarınada dikkat et o durum bir zaman sonra piskolojik oluyor yani bende öyle olmuştu saattim bile belliydi baktım bir zaman sonra fark ettim kendimi şartlandırmışım saattim gelince bekliyordum

inşallah canım bazen kendimi kaptırıyorum bakıyorum kalp çarpıntılarım oluyor serpil kendini topla diyorum , yaa bende gastrit çıktı büyük ihtimal kusmalarım ondan canım
şu ağrılarım geçsin başka bişey istemiyorum şuan...bu arada teo 21 martı bklemez balık olacak o:):)

sakın sakın öyle seyler düşünme rahat ol ya sen amma pipiriklisin valla benim paşa bana göre zamanında glecekmiş gibi geliyor ama bilmiyorm yinede annemlerde senin gibi düşünüyor :)

maşallh paşamız cnm. bn 34 haftadan beri yatıyorum. açılmam vardı lekelenmem olmuştu. bol bol yatış pozisyonları buldum kendime sürekli yattım dün kontrolm vardı bnmde çok şükür tosun paşam iyi. zamanını beklemicek die korktum erken gelme ihtimali vardı. yatıp riskli durumu atlattım şimdide gelsin die bekliyorum:) evet çok zorlaştı herşey. artık bol bol yürü dedi doktorum yatmak bu kadr yetr dedi. dün yürüdüm bu akşamda yürüyüşe çıkcam:) şuandada ara ara sancılar geliyo belim kopacak snaki:)

serpill ilk dönemler daha rahatmış dedim dün akşam o kusmalar hiç bişeymiş cnm :) pozitif ol sen. bu günlerde bnmde midem bulanıyo doktorum son zamanlarda artan ülserden olabilir dedi. valla keyfini yaşa son zamanlar keyif kalmıyo insanda

geçmiş olsun canım biliyorum okumuştum aksamları form mu işten ayrılman iyi olmuş zaten nasıl çalışıyorsun bu son zamanlarında anlamış değilim de neyse bende yürüyüş yapamıyorum sinirlerim bozuluyor kasıklarım agrıyor ve de her iki adımdan sonra wc ihtiyacı duyuyorum ayaklarım şişiyor

ewet cnm aynen öle kasık ağrısı başlıyo hemen. neseki bn sahile iniyom yürüyüş için ordada wc fazlaca var ihtiyac duyduğumda gidiyom mecburen. adım adım yavaşca yürü ama sen yinede zorla kendini doğum için çok çok faydalıymış:)

ben geldimmmmmmmm

zuhalcim hoşgelmişsin canım merak ediyorduk bizde doğurdunmu ki diye daha beklemedeyiz anlaşılan :)

Esmacım akşam rüyamda seni gördüm :)
karnın dalgalanıyomuış böyle bakın bakın diyosun açıyoruz karnını içeriden bişiler oynuyo
sonra karnın saydamlaşıyo birden ve biz içeride bebeği görüyoruz resmen yüzü elleri ordan bize el sallıyor gibi
ben korkuyorum birden bu nasıl oluyo yaa diyorum
sonra karnının altına doğru bakıyoruz orası kesikmiş içerisi gözüküyo olduuğu gibi
benim içim fena oluyor esma diyorum içerisi mikrop kapmazmı kim kesti senin karnını diyorum
sende bişiyok doktor öyle yaptı ztn alcaklar artık diyosun
hayır olsun ne enteresan bi rüyaydı yaaa ama bebeği görmeliydiniz minicik o kdr tatlıydı ki :))

sakın sakın öyle seyler düşünme rahat ol ya sen amma pipiriklisin valla benim paşa bana göre zamanında glecekmiş gibi geliyor ama bilmiyorm yinede annemlerde senin gibi düşünüyor :)

elimde değil ki zuzu tam iyileşiyorum bişey çıkıyor daha hareketlerini de hissetmiyorum yaa tedirgin oluyorum işte

esmam ben hiç rahat değilim biliyor musun yaşadığım ağrıları bi bilsen bulantıyı geçtim artık alıştım ona ama bu ağrılar yine de şükür son günleri düşünemiyorum bende normal doğum istiyordum korkmaya başlaım ağrılardan dolayı sezeryan istiyorum şimdi

allah hayırlara çıkarsın cnm. malum mu oldu acaba sana doğurcammı yoksa bugün ewet teyzesi bnm tosunum okadr tatlıki usgde doyamıyom bakmaya yanaklar tonbiş tobiş tam ısırmalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…